MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "05 Orchid Opera"

Kas šią savaitę ant mano nagų? Šis tas labai lengvo ir labai pavasariško, visai kaip atbundanti gamta, puikiai tinkantis tiek kasdieniam, tiek itin natūraliam manikiūrui. Paprastai aš mėgstu ryškias spalvas, bet šį pavasarį atrodo pagaliau renkuosi šiek tiek prislopintus atspalvius, kurie per daug nekrenta į akis, tačiau simbolizuoja pavasarį. Tačiau aš puikiai žinau save, tik ateis vasara ir neoninės vėl karaliaus ant mano nagučių.

O šiam kartui, naujovė mano kolekcijoje - Mollon Pro, profesionalus nagų lakas su lengvu ir pavasarišku - orchidėjų operos pavadinimu. Pasižiūrim.

"Keep Calm
and 
Have Your Nails Done"


Produktas: MOLLON PRO "Hardening" nagų lakas "05 Orchid Opera"
Gamintojas: "Mollon Cosmetics Sp z oo". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: nepaprastai lengvas paskirstymas
Labiausiai nepatiko: ant pakuotės nėra sudėtinių dalių
Tūris: 15 ml
Kaina*: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Nagų lako formulė atspari ir labai greitai džiūvanti, praturtinta kietikiu, kuris prailgina nagų lako išlikimą iki 7 dienų. Aukštos kokybės kompnentai užtikrina idealaus tirštumo konsistenciją. Profesionalus nagų lako šepetėlis tobulai padengia laką ant plokštelės. Nesukuria dryžių. 
Naudojimas: naudokite Base Coat Nail Repair nagų lako bazę, du sluoksnius pasirinktos spalvos nagų lako ir Top Coat Quick Dry greitai džiūvantį viršutinį nagų laką.

Sudėtis: nei ant buteliuko, nei pardavimo vietose, nei gamintojo internetinėje svaetainėje sudėtinių dalių rasti neįmanoma.
Sakoma tik tiek, jog nagų lakas neturi Toluene, Formaldehyde ir DBP.


Poveikis. Nagų lako buteliukas atrodo tikrai kokybiškai ir kažkuo man primena OPI nagų lakų pakuotes. Galbūt dėl juodo plastikinio matinio dangtelio, gal dėl tvirto buteliuko? Skiriasi tik priemonės buteliuko forma. Gamintojas teigia, jog nagų lakas skirtas profesionaliam naudojimui, todėl nenuostabu, kad buteliuko dizainas labai paprastas, su keliais ryškiai užrašais. Man nepatinka tik viena: nei ant buteliuko, nei pardavimo vietose, nei gamintojo internetinėje svetainėje nėra nurodytos gaminių sudėtys! Kaip tuomet =inoti, ar tai, k1 tepame ant nagų yra saugu naudoti ir kiek tai saugu? 

Priemonės aplikatorius man pasirodė labai patogus, vos vos trumpesnis negu OPI, sakyčiau vistiek vidutinio ilgio, o šepetėlis platesnis, šereliai sudėti tvirčiau. Tad man asmeniškai šitas šepetėlis gerokai patogesnis dirbti negu OPI nagų lakų.

Vienas nagų lako sluoksnis

"05 Orchid Opera" atspalvis švelniai rožinis, su trupučiu baltos spalvos priemonėje. Iš tiesų, tikriausiai jis puikiai tiktų nude atspalvių kategorijai. Tai atspalvis, kuris tiks visoms ir visur: tiek jaunoms, tiek vyresnėms merginoms, tiek biure, tiek mokykloje, tiek laisvalaikiui.
Nagų lako pigmentacija nėra tobula, nes pro vieną atspalvį matosi nagų lako plokštelė, todėl norint, kad ji būtų mažiau pastebima, būtinas dar vienas priemonės sluoksnis. Nors su vienu nagai atrodo labai natūraliai ir galbūt tai galėtų būti tas variantas, kai norisi susikurti nagų be nagų lako įvaizdį.
Priemonė suteikia nagams blizgų viršutinį efektą net be viršutinio skaidraus nagų lako. Tikriausiai tas blizgumas yra vienas itensyviausių iš visų nagų lakų, kokius esu turėjusi. O ir priemonė visiškai kreminė, be jokių spindinčių dalelių.

Du nagų lako sluoksniai

Aš esu nustebinta nagų lako kokybe: dengiasi jis tobulai lengvai, atrodo net nereikia pastangų jį paskirstant ant nago plokštelės. Nė vienas sluoksnis nesukūrė jokių dryžių, nesudarė burbuliukų ar spalvos netolygumo. Jau senokai teko bandyti tokį nagų laką, kuris taip lengvai ir taip tolygiai dengiasi.
Kalbant apie išlikimą, dėl mano nagų būklės kelių nagų galiukai, kurie itin sluoksniuojasi, nutrupėjo jau trečią dieną po padengimo, tačiau aš žinau, jog čia mano nagų problema, o ne nagų lako. Apie trečią dieną dingo ir nusitrynė ir nagų lako blizgumas ir paviršius tapo nebe toks dailus, kaip tik padengus produktą. Kol mano nagai tokios būklės, išlikimą aš vertinu pagal kitus nagus, kurie nėra tokios baisios būklės. Tad stebint rezultatus, manau teisinga pasakyti, jog lakas man išliko 4-5 dienas. Tai nėra nei daug nei mažai - vertinant kainą tai visai neblogai ir aš tuo visiškai patenkinta, manau reiks išbandyti daugiau kompanijos atspalvių.

Panašūs atspalviai:




Ačiū, kad skaitote,
Ramaus savaitgalio ir gerų šv. Velykų.
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai