MAYBELLINE. Bene populiariausias kompanijos gaminys - kreminė akių tatuiruotė ("Color Tattoo"), o tiksliau, akių šešėliai

Galite patikėti, kad tinklaraštyje vis dar nėra įrašo apie Maybelline Color Tattoo kreminių šešėlius? Tikriausiai jei nėra, tai nebandžiau? Žinokit tikrai bandžiau, bet jau taip senai, kai man rodos tik buvo atsiradę užsienyje, o Lietuvoje berods dar net nebuvo. Pamenu tobulai rožinį atspalvį, kuriuo dažydavausi pakankamai dažnai, tačiau taip ir nesugebėjau pabaigti visos pakuotės, kai produktas sugedo. Pamenu tuomet šie šešėliai man buvo toooks didelis WOW - vienas geriausių atrastų kosmetikos dalykėlių...

Galiu iš karto užbėgti visam įrašui už akių ir pasakyti, kad mano nuomonė nė kiek nepasikeitė - produktas tobulai geras ir vertas dėmesio. Pasižiūrim.

"Būk atsargus tuo, kuo pasitiki, velnias kažkada buvo angelas"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: MAYBELLINE Color Tattoo 24 hr by Eyestudio geliniai - kremiai akių šešėliai (atspalvis - "35 - On and on Bronze")
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: aukštos kokybės produktas
Labiausiai nepatiko: dengiant storesniu sluoksniu ant voko susimeta gumuliukais
Tūris: nenurodomas
Kaina*: 7,46 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: Išbandyk COLOR TATOO ilgai išliekančiam akinamai ryškiam įvaizdžiui!Novatoriška pigmentų technologija leido išgryninti tokius sodrius atspalvius, kurie akių vokus padengia itin ryškiai. Dėl specialios švelnios gelinės formulės kreminiai šešėliai tepasi ypač sodriai ir išlieka iki 24 valandų. Be to, šią ypatingos tekstūros priemonę galima naudoti ir kaip akių kontūrą.


Kreminių akių šešėlių pakuotės, nepriklausomai nuo gamintojo yra labai panašios: stiklinis indelis, užsuktas plastikiniu dangteliu. Man visai patinka, kad Maybelline kreminių šeįėlių indelis platesnis, tad aš turiu pasirinkimą, ar juos dengti šepetėliu ar pirštu, nes net ir turėdama šiek tiek ilgesnius nagus galiu laisvai įtalpinti pirštą ir paimti produkto. Aišku, šepetėliu dozuoti daug lengviau. 

Jei kalbėsime apie pakuotės dizainą: jis gana paprastas: rudos spalvos spindinti etiketė ir atplėšiama etikėtė su ingredientų sąrašu viduje. Beje, man labiau patinka jos dugnas: pro stiklą matosi produkto spalva, todėl aš apvertusi laikau šešėliams skirtoje dėžutėje - labai patogu matant kokia čia spalva.

Kvapas. Nieko neįprasto: daugumai kreminių produktų būdingas kvapas.

Konsistencija. Produktas kietos kreminės ar tai gelinės konsistencijos. Aš tikėjausi minkštesnio produkto, tačiau jis pakankamai kietas indelyje.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Isododecane, Polypropylsilsesquioxane, Ceresin, Cyclohexasiloxane, Caprylyl Methicone, Synthetic Flourphilogopite, Silica Dimethyl Silylate [Nano]/ Silica Dimethyl Silylate, Disteardimonium Hectorite, Alumina, Cyclomethicone, Propylene Carbonate, Candelilla Cera/ Candelilla Wax, Caprylyl Glycol, Magnesium Silicate, C30-45 Alkyldimethylsilyl Polypropylsilsesquioxane, Calcium Sodium Borosilicate, Silica, Tin Oxide, Calcium Aluminum Borosilicate, Polyethylene Terephthalate, Acrylates Copolymer, Paraffin.
[+/- May Contain]: Mica, CI 77891/ Titanium Dioxide, CI 77491, CI 77492, CI 77499/ Iron Oxides, CI 77007/ Ultramarines, CI 77000/ Aluminum Powder, CI 19140/ Yellow 5 Lake, CI 77510/ Ferric Ferrocyanide, CI 16035/ Red 40 Lake, CI 42090/ Blue 1 Lake, CI 75470/ Carmine, CI 77400/ Bronze Powder, CI 77288/ Chromium Oxide Greens, CI 77289/ Chromium Hydroxide Green, CI 77742/ Manganese Violet, CI 77400/ Copper Powder, CI 77163/ Bismuth Oxychloride, CI 77510/ Ferric Ammonium Ferrocyanide.


Poveikis. Kaip jau minėjau, tai tikrai ne pirmasis mano turėtas Maybelline Color Tattoo - labai senai esu turėjusi rožinės spalvos kreminius šešėlius. Todėl puikiai žinojau, kaip lengvai jie skirstosi ir dengiasi ant akies voko. Aš su juo niekad nedengiau jokių akių šešėlių pagrindų, nereikalinga, kokybė ir taip gera. Tad grįžtant prie padengimo: nesvarbu, ar dengsite pirštu ar šepetėliu, jis tobulas. Man patogiau dengti su šepetėliu, tačiau tik dėl  to, kad paskui nereikia kruopščiai plautis rankų. 😆 Man šešėliuose užkliuvo tik vienas dalykas: jeigu dengsite plonai, spalva nebus labai labai intensyvi, kartais, kai noriu to intensyvumo padengiu storiau, bet tuomet šešėliai ant akių sulimpa į tokius smulkius plotelius, sudėtinga paaiškinti, tačiau efektas gaunasi tolygesnis jei šešėlių dengiu plonesnį sluoksnį.

"35-On and on Bronze" atspalvį rinkausi dėl to, kad jis labai universalus. Taikydama į ateinančių sezonų tendencijas visiškai nenorėjau matinių atspalvių ir ieškojau blizgaus, tačiau pakankamai universalaus, kad tiktų naudoti kasdien, daug pastangų nereikalaujančiam makiažui. Iš pradžių labai norėjau rožinio atspalvio, tačiau pasirodo jis nebebus parduodamas Lietuvoje, tad tokio bus galima įsigyti tik užsienio parduotuvėse.
Visi šie pamąstymai ir mintys nuvedė prie bronzinio atspalvio, arba blizgaus rudo šešėlio pasirinkimo. Iš tiesų ir blizgus, ir pakankamai neutralus, kad tiktų tiek progai, tiek kasdienai, tiek dieniniam, tiek vakariniam makiažui.


Ir be jokios abejonės, aš žinojau, kad Maybelline akių tatuiruotės išlieka ilgai. Mano akių oda normali, gal šiek tiek į sausumą, tad man be jokių ten pagrindų, fiksavimų ir panašių gudrybių, puikiai išlaikė absoliučiai visą dieną: nuo ryto iki pat vėlaus vakaro. Vakare net makiažą valytis buvo gaila, mat atrodė vis dar puikiai: nei subėgę, nei nusitrynę, nei spalva nublukusi. Tobula!

Nereali kokybė, produktas viskuom tobulas ir tikiu, jo pakaks labai ilgam. Tad jei dar nebandėte, ko jūs laukiate? Drąsiai bandykite, o aš lauksiu akcijų ir keliausiu nusipirkti dar bent vieną, gal šviesesnį atspalvį!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai