2017/04 balandžio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Maxima grožio mugės pirkiniai, Uoga Uoga, Dove ir kt.

Metas naujiems pirkiniams!!! Šį mėnesį jų buvo daug, sakyčiau daugiau negu man reikia, tačiau visuomet galima pasidėti į sandėliuką, ar ne? Jei rimtai, aš stengiuosi niekuomet neprisipirkti priemonių, kurių man nereikia. Kažka turėjau didžiulį sandėlį kosmetikos atsargų ir labai džiaugiausi, kai nereikdavo sukti galvos, kad kažko netikėtai pritrūks. Tačiau kažkurią dieną, nuėjusi pasiimti kažin kokio produkto, supratau, kad jo galiojimo laikas pasibaigęs! O ir nemažai produktų ten jau stovi gerokai ilgiau, negu turėtų! Didžiulė krūva kosmetikos gaminių... Daugybę produktų buvo nebetinkami naudoti... Jiems išleisti pinigai tapo nieko verti, o ir psichologiškai jaučiausi prastai dėl to kaupimo ir pinigų bei produktų švaistymo... Tad viską, kas kėlė abejones išmečiau lauk ir pasižadėjau sau daugiau jokių sandėliukų nebekaupti ir pirkti tik tai, ko man reikia. Dabar kartais nusiperku produktų "į ateitį", bet tik tuomet, jei pasiūlymai būna nepaprastai geri, arba jei žinau, kad prireiks daugmaž 1-2 mėnesių eigoje. Tačiau visuomet esu pasižadėjusi sau, kad atsargai galiu turėti tik vieną tos pačios paskirties produktą - pavyzdžiui, šampūną ar toniką veidui (kaukėms tas kol kas negalioja) ir neapsikrauti dideliais kiekiais produktų.
Tad taip, keli tikrai keliaus į sandėliuką, o dauguma - tiesiai į vonios kambarį. Pasižiūrim, ką nusipirkau per visą balandžio mėnesį.


Kūnui

Nepaisant to, jog man labai patinka skusti plaukelius su Gillette Venus skustuvu, aš panorau išbandyti kažką naujo. Artėja vasara ir šiltesni orai, kai daugiau keliausiu - skustuvą vežtis nepatogu... Tad viską apsvarsčiusi nusprendžiau įsigyti depiliavimo kremą iš išbandyti. O gal iki vasaros atrasiu kažką man patinkančio?
Pirkau: pigu.lt
Kaina: 6,99 EUR

Čia jau tikriausiai be klausimų? Reikėjo naujų skustuvo galvučių mano skustuvui, kurį naudoju jau nežinau kiek metų. Nusipirkau būtent grožio mugės metu ir sakyčiau, kad nemažai sutaupiau, vis galvoju, gal apsimokėjo pirkti dvi pakuotes?
Pirkau: Maxima
Kaina: 13,51 EUR. Su nuolaida sumokėjau 9,46 EUR

Grįžtant prie kalbų apie sandeliukus - saviškyje dar radau užmirštą Botanica eterinių aliejų rinkinį, kurį galimai naudoti ir vonioms, ir kosmetikos priemonėms praturtinti ir masažams ir dar daug kur. Pasižiūrėjau, kad iki šių metų galo reikia būtinai sunaudoti!
Pirkau: Elevita
Kaina: 5,29 EUR

Kažkada jau esu bandžiusi tokį šveitiklį, tik pagamintą cukraus pagrindu ir su spanguolėmis. Kažkaip panorau išbandyti ir priemonę, pagamintą druskos pagrindu. Tikiuosi gero rezultato.
Pirkau: Maxima
Kaina: 4,89 EUR

Rankoms ir nagams

5. CAREX antibakterinis skystas rankų muilas "Pure Blue", 250 ml

6. CAREX antibakterinis skystas rankų muilas "Sensitive", 250 ml
Dar gyvenant Anglijoje Carex rankų muilus naudojom beveik nuolat, ne tai kad jie kažkokie stebuklingi, tačiau paprasti, nebrangūs ir pakankamai geri, tad Maximos grožio mugės metu pasiėmiau porą pakuočių.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2 x 2,29 EUR. Su nuolaida mokėjau 2 x 1,60 EUR

7. NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas "Portofino", 250 g
Man šitie dideli muilai labai patinka: padėjai į vonią ir gali ilgam pamiršti, kad gal reiktų naujo muilo. Prausia švariai, kvepia maloniai, todėl šį kartą bandysiu rožių vandens ir lelijų kvapo muilą.
Pirkau: Assorti
Kaina: 4,63 EUR

8. MELLOR & RUSSELL "Macadamia Oil" rankų ir nagų kremas sausai odai, 75 ml
Rankų kremų niekad nebūna per daug? Būna, bet šiuo metu jų pas mane ženkliai sumažėjo, turiu gal porą pakuočių, kurios beveik tuščios, tad keliavau nusipirkti kažko naujo, bet galvoju, kad nelabai buvo iš ko rinktis? Suviliojo užrašas, sakantis, kad tai makadamijų kremas. Nieko neprimena? Man labai primena macadamia plaukų priežiūros priemones, tad žiūrėsim.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 1,89 EUR

9. Skystas, nulupamas lateksas, 15 ml
Šitą nusipirkau nagų dailėms, kurių kol kas nedarau, bet vasarai planuoju vis pažaisti su spalvotais nagų lakais. Tai toks dalykas tepamas aplink nagą, o kai išdžiūva, be baimės galima daryti nagų dailę, paskui viską, ką nutepėm aplink, nulupam kartu su šia priemone lauk, ir nereikia valyti odelių.
Pirkau: ebay (pardavėjo nuoroda ČIA)
Kaina: US $3.30 (3,02 EUR)

10. MOLLON PRO Cuticle & Nails nagų aliejus "Rose", 15 ml
Baigėsi mano nagų aliejukas, tad metas naujam, nusprendžiau šį kartą bandyti Mollon Pro variantą su rožėmis. Tikriausiai papasakosiu apie jį naujame įraše.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,99 EUR

Plaukams

11. SYOSS "Full Hair 5" plaukų kondicionierius, ploniems plaukams, 500 ml
Šitą priemonę pirkau vyrui, jo plaukučiams labai trūksta apimties, o maniškiams tikriausiai tai nebūtų tinkama priemonė. Tačiau manau, jog pabandysiu ir aš. 😊
Pirkau: Maxima
Kaina: 5,39 EUR. Su nuolaida mokėjau 3,23 EUR

12. SCHWARZKOPF Got2b sausas plaukų šampūnas "Volume", 200 ml
Pirkau: Maxima
Kaina: 5,85 EUR. Su nuolaida mokėjau 4,09 EUR

13. BATISTE sausas plaukų šampūnas "XXL volume", 200 ml
Pirkau: Maxima
Kaina: 3,49 EUR

14. BATISTE sausas plaukų šampūnas "Floral & Flirty Blush", 200 ml
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,79 EUR

Sauso šampūno man dar nereikia, turiu dar nemažai nepatinkančio iš Margarita, todėl galbūt reikėjo įsigyti vieną, o ne tris buteliukus, bet matyt šituos dėsiu į sandėliuką. Batiste šampūnų kaina buvo labai gera, palyginus su tuo, ką mokame įprastai, o dėl Got2b sauso šampūno, tiesiog norėjau išbandyti, todėl matyt pabandysiu, tik dar nežinau, kurie bus bandomi pirmieji. 😊

Burnos higienai

15. L'ANGELICA Natural Whitening balinamoji dantų pasta, 75 ml
Kažkada esu bandžiusi kelis šios kompanijos produktus, ir jie man paliko gerą įspūdį, visad norėjau išbandyti daugiau produktų, bet vis pamiršdavau. Dabar gi užmačiusi pasiėmiau, nors ir dantų pastos dar turiu visą pakuotę.
Pirkau: Maxima
Kaina: 1,99 EUR

16. BLANX Intensive Stain Removal balinamoji dantų pasta, 75 ml
Kai norisi išbandyti kažką mandresnio... Net jei tai mandresnė dantų pasta. Nesu tikra ar jau nesu jos bandžiusi? Bet tikrai ne gyvendama Lietuvoje. Šiaip esu girdėjusi nemažai gerų dalykų apie pastą, tad bus labai smagu išbandyti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 4,99 EUR

17. Humble Brush vaikiškas ypač švelnus dantų šepetėlis
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,89 EUR

18. Humble Brush Adult dantų šepetėlis suaugusiems su ypač švelniais šereliais, baltas
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,99 EUR

19. Humble Brush Adult dantų šepetėlis suaugusiems su ypač švelniais šereliais, juodas
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,99 EUR

Visad norėjau išbandyti Humble Brush dantų šepetėlius ir kada, jei ne su nuolaida juos pirkti? Įsigijau ir mums, ir mažąjam, nes su savo silikoniniu kūdikišku šepetėliu jis nebenori valyti dantukų. Su šituo kol kas valosi labai noriai, o mes saviškius išbandysim su naujo sezono pradžia.

20. LISTERINE "Cool Mint" burnos skalavimo skystis, 1 l
Aš jau jums esu pasakojusi, kaip nemėgstu Listerine (tik dėl pernelyg stipraus skonio), o mano vyras kompanijos produktus dievina ir pro juos ramiai praeiti negali. Tai va, nepraėjo ir į krepšelį įmetė viso litro pakuotę - tikiuosi, kad jis nebus pernelyg aštrus ir nemalonus burnos ertmei.
Pirkau: Maxima
Kaina: 8,69 EUR. Su nuolaida mokėjau 5,65 EUR

Veido priežiūra I

21. MARGARITA gaivinamasis tonikas su alavijų ekstraktu, 150 ml
Turiu toniko, ir esu bandžiusi šitą toniką. Tačiau pakeitus veido priežiūros rutiną, man jie labai jau greitai susinaudoja ir tiesiog tirpsta akyse. Turiu visiškai naują, nedidelio kiekio Lavera toniko, tad šitą atidarysiu tik po to, kai baigsiu prieš tai turimus.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,09 EUR. Su nuolaida mokėjau 1,25 EUR

22. UOGA UOGA natūralus veido prausiklis su baltuoju moliu visų tipų odai "Gėlių laukai", 100 ml
Pirkau šveitiklį, o nusipirkau prausiklį 😆 Žodžiu, čia tik mano pačios klaida, todėl tiesiog sunaudosiu kaip prausimosi priemonę, ir būtinai reikia nusipirkti veido šveitiklio. Būtinai.
Pirkau: Uoga Uoga salelėje
Kaina: 5,95 EUR

23. AVON Anew Vitale dieninis veido kremas su SPF 25 (nuo 25 metų), 15 ml
24. AVON Anew Vitale naktinis veido kremas (nuo 25 metų), 15 ml
Nors turiu dar kiek mažiau nei pusę šiuo metu naudojamo kremo, tačiau jau įsigijau jiems pamainą. Iš tiesų, mane labai erzina mano dabartinė odos būklė. O dar labiau ezina, kad nesuprantu, ar mano oda jau skaitoma brandi, ar normalu jau pradėti naudoti kremus nuo raukšlių? Pasirinkau sekančiam kartui lengvą variantą man - kremą su amžiaus cenzu, kuris pasirinkimą palengvino. Kas blogo gali būti 25 m odai skirtuose kremuose? Galbūt jis nebus per stiprus, tačiau ir ne jaunai odai skirtas, tad labai tikiuosi, kad man pasiteisins.
Pirkau: iš Avon kompanijos konsultantės
Kaina: nepamenu šitų mažų pakuočių kainos, pakuotės po 50 ml kainuoja kiekviena po 14,00 EUR

25. UOGA UOGA "Tamsos valdovė" naktinis veido kremas su levandomis ir migdolais sausai ir normaliai odai. MĖGINUKAS.

26. UOGA UOGA "Mėnulio Rasa" veido valymo pienelis su avižomis ir levandomis visų tipų odai. MĖGINUKAS.
Perkant Uoga Uoga salelėje gavau šiuos du mėginius, bus įdomu išbandyti. Tiesa, "Mėnulio rasos" ne taip jau smalsu, nes man iš principo nepatinka valomieji prieneliai. O va apie Tamsos valdovę aš jau kuris laikas galvoju, tad valio!

Veido priežiūra II

27. GARNIER "Moisture + Comfort" ypač drėkinanti raminamoji veido kaukė, 1 vnt.
Ir niekada man kaukių nebus per daug... ir dar nagų lakų, bet pastarieji čia visiškai ne į temą. Nuo pat šių kaukių atsiradimo norėjau išbandyti, tik nežinojau kurią - aišku kaip dieną, jog žalia man tikrai netinka, skirta mišriai/ riebiai odai. O mėlyna? Suabejojau. Rožinė tikriausiai sausai odai skirta, todėl turėtų tikti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,19 EUR. Su nuolaida mokėjau 1,10 EUR

28.  DIZAO Express jauninanti kaukė veidui "Anti-age" su raudonuoju vynu, 1 vnt.
Esu bandžiusi šios komapanijos kaukę su ryklio taukais, tačiau tuomet man nepatiko. Aš nelinkusi apie kompaniją spręsti pagal vieną nepavykusį produktą, tad bandau dar kartą - galbūt aš tiesiog suklydau? Galbūt ana kaukė man tiesiog netiko?
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,31 EUR

29. UOGA UOGA "Jūros gelmėse" valomoji ir maitinamoji veido kaukė su jūrų dumbliais visų tipų odai, 40 ml
Mano apsilankymas Uoga Uoga salelėje buvo planuotas, nes norėjau įsigyti naująją veido kaukę pabandymui. Aišku, kad galioja trumpai, aišku, kad naudoti ją reikia greitai, todėl tikriausiai išgirsite apie ją, o ne apie kurią kitą veido kaukę.
Pirkau: Uoga Uoga salelėje
Kaina: 6,95 EUR

30. BANKA AGAFJA "Ekspres" gaivinanti kaukė veidui, 100 ml
Ir vėlgi, norėjau pabandyti dar vieną Banka Agafja veido kaukę būtent tokioje pakuotėje. Praeita uogienė man didelio įspūdžio napaliko, o kaip bus su šia mėtine?
Pirkau: Elevita
Kaina: 1,65 EUR

31. GARNIER "Moisture + Aqua Bomb" ypač drėkinanti ir veido apimties suteikianti kaukė, 1 vnt.
Maximoje grožio mugės metu galioja pasiūlymas 2 kaukės už vienos kaukės kainą, todėl antrąją pasirinkau mėlyną. Vėlgi, kaip ir dėl rožinės, nekantrauju išbandyti.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2,19 EUR. Su nuolaida mokėjau 1,10 EUR

Grožio smulkmenos

32. - 33. CLEANIC "Soft & Comfort" kosmetiniai medvilnės padeliai, 2 x 133 vnt.
Šitie mano mėgstamiausiaž ir patinka labiausiai. Tiesa, nežinau kaip jūs, bet aš jau kuris laikas nebematau didelių kvadratinių vatos diskelių ir vis mąstau ar jie išperkami? gal išimti iš prekybos? O gal pardavėjai tiesiog nebeužsako tokios prekės? Gal žinote, kur Klaipėdoje būna tų didelių diskelių? Parašykite komentaruose, būčiau labai dėkinga.
Pirkau: Maxima
Kaina: 2 x 1,19 EUR. Aš mokėjau 2 x 0,76 EUR

34. EYLURE Lash Curler blakstienų rietiklis
Įsigijau tik prieš kelias dienas, tad nė nespėjau pabandyti. Tiesiog noriu pakeisti senąjį ir ieškojau geros kokybės, tikiuosi neteks nusivilti.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 4,99 EUR

35. ELEGANCE antakių skustuvas
Auginu savo antakius, auginu ir niekas man normaliai neužauga, ir atrodo jie visiškai netvarkingi. Dabar galvoju - ar eiti pas meistrę, ar tvarkytis pačiai ir tikėtis, kad man pavyks lygiai suformuoti, o gal dar auginti? Su skustuvu noriu ne suteikti formą, bet pašalinti tuo miniatiūrinius plaukelius, einančius nuo antakio viršaus link plaukų linijos. Tai va, kol kas esu pasimetusi, o šitą sprendimą reiktų priimti kuo greičiau - vasarą norisi pasitikti gražiai.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 0,89 EUR

36. EYLURE Pro-Brow rinkinys antakiams dažyti, 10 ml + 5 ml
Aš niekad niekad nedažiau savo antakių pati - visuomet juos tvarkydavausi salone, pas meistres, todėl čia man bus iššūkis. Paprasčiausiai pabėgti iš namų man sunkoka, ta prasme vienai, be vaiko, tad tikriausiai teks bandyti namuose - bus labai įdomu. Ir dar įdomiau dėl to, kad nusipirkau juodą, nors reiktų šviesesnio varianto. Juoda per tamsi, o ruda - pernelyg šilto atspalvio, todėl turėčiau nusipirkti ir rudos spalvos bei maišyti jas dažymo metu.
Pirkau: Eurokos
Kaina: 14,90 EUR

Dove

37. DOVE "Powder Soft" pieštukinis dezodorantas, 40 ml
38. DOVE "Powder Soft" rutulinis dezodorantas, 50 ml
39. DOVE "Powder Soft" purškiamas dezodorantas, 150 ml
Va, kiek itin maloniai kvepiančių dovanų šį kartą gavau iš Dove kompanijos. Ačiū, greitu metu bandysiu, testuosiu ir pasakosiu jums savo įspūdžius.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, iškrausčiau visą savo pirkinių krepšelį ir parodžiau viską, ką įsigijau balandžio mėnesį. Man atrodo iš tiesų daugoka, tačiau puikiai žinau, jog viskas bus naudojama ir labai tikiuosi, kad visais savo pirkiniais būsiu visiškai patenkinta.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai