LV nenuplaunamas kondicionierius. Kai reikia to sveiko spindesio pavasario nualintiems plaukučiams

Kelias dienas blogas atostogavo, mat važiavome Velykoms pas močiutes, tai tiek mums, tiek vaikui, tiek močiutėms veiklos pakako. Paprasčiausiai nei kompiuterio, nei telefono paimti į rankas nebuvo kada, tad blogas be išankstinio pranešimo atostogavo. 😆

Na, o pirmąjam įrašui po atostogų nusprendžiau šiek tiek pakalbėti apie plaukus ir tikrai ne apie šampūną, ne apie kaukę ir ne, net ne apie mėginuką, kurių bloge pastaruoju metu netrūko. Ne, pakalbėsime apie purškiamą, nenuplaunamą plaukų kondicionierių tam greitam plaukučių sutvarkymui ir šukuosenos patobulinimui. LV - suomiškos kompanijos produktas, tad kaip ta skandinaviška kokybė pasirodė mano akimis?

"Niekada nenuleisk rankų dėl savo plaukų"
Citata, be autoriaus


Produktas: LV nenuplaunamas kondicionuojantis purškalas plaukams
Gamintojas: "Berner". Pagaminta Helsinki, Suomijoje
Paskirtis: plaukams - suteikti spindesio, pašalinti elektrinimąsi, drėkinti
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: suteikia spindesio
Labiausiai nepatiko: nepastebėjau drėkinamojo efekto
Tūris: 150 ml
Kaina*: 4,15 EUR
Kur galima įsigyti: Eurovaistinė
Įvertinimas: 3,5/5

Ką žada gamintojas: Tinka ypač jautriai odai. Be kvėpiklių ir dažiklių. Padeda geriau sutvarkyti plaukus, pašalina elektrostatinį krūvį, suteikia plaukams blizgesio ir gyvybingumo. Sudėtyje yra ksilitolio, kuris drėkina plaukus. Be silikono ar silicio junginių. 
Naudojimas: purkškite ant drėgnų arba sausų plaukų. Nenuplauti.


Plaukų priemonės pakuotė pagaminta iš balto plastiko, kuris vidutiniškai minkštas, o kadangi tai purškiama priemonė, tai savaime suprantama ji turi purškiklį. Visas dizainas man atrodo labai paprastas ir į akis nekrentantis, nežinau, nepasakyčiau, jog man patinka. Tačiau iš kitos pusės, būtent atkreipiau dėmesį į pakuotę dėl to, jog ji labai paprasta ir galbūt skiriasi nuo kitų produktų rinkoje. Aišku, rinkausi dėl to, kad norėjau purškiamos, nenuplaunamos priemonės plaukams, ir rinkausi beveik pirmą, kurią pamačiau tarp asortimento. Žodžiu, labai didelių paieškų šitam produktui prieš perkant nedariau, tiesiog nusipirkau ir viskas. 😊 Net neįsivaizduoju, ką naudosiu kai pasibaigs šitas purškiklis, nes tokios priemonės vistiek norėsiu, tikriausiai. 

Kvapas. Priemonės sudėtyje nenaudojamos jokios kvapiosios medžiagos, todėl ji laikoma bekvapia priemone. Tiesa, silpnas kvapas yra, bet jis tikrai nėra konkretus, ir apibūdinti jo negalėčiau. O ir neverta, tikriausiai reiktų sutarti, jog tai bekvapė kosmetika.

Konsistencija. Skaidrios spalvos vandens skystumo priemonė, kuri papurškus šiek tiek putoja. Aišku, matosi tik purškiant ant odos, o ant plaukų putų tikrai nėra.


Sudėtis: Aqua, Cetrimonium Chloride, Xylitol, Betaine, Panthenol, Polyquaternium-4, Polyquaternium-47, Oleth-20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Naudojant tokio tipo purškiklius aš nesitikiu labai daug, paprastai purškiamų priemonių poveikis nebūna labai stiprus. Tad tikriausiai kyla klausimas, kam iš viso naudoju purškiamus kondicionierius? Tai aš juos purkšiuosi kasdien (jei tik nepamirštu), kad šiek tiek atgaivinti savo plaukučius ir suteikti jiems geresnės išvaizdos. 

Pirkdama LV purškiamą kondicionierių didelių lūkesčių tikrai nebuvo ir didelių reikalavimų nekėliau. Pradėjau priemonę naudoti dar šaltu oru, kai plaukai elektrinosi, ir stebėjau, kaip priemonė sugebėjo šiek tiek sumažinti tą elekrinimąsi. Kaip ranka tikrai nenuėmė, ne, šiek tiek plaukučių dar skraidė, tačiau tokių buvo ženkliai mažiau, todėl galiu sakyti, kad priemonė tikrai gabi nuimti elektrinimąsi. Tiesa, ne visiškai.

Didžiausią įspūdį man paliko tai, jog panaudojusi purškiamą priemonę, aš pastebiu, kai mano plaukai ima daug labiau spindėti, atrodo gerokai sveikiau ir yra lengviau valdomi. Turiu galvoje tai, kad jei iki purškikio jie šiek tiek vėlėsi, tai su juo tas vėlimąsis buvo mažesnis.

Gaila, tačiau drėkinamojo efekto aš tikrai nepajutau. Apskritai, be blizgesio ir elektrinimosi sumažinimo aš nepasakyčiau kad priemonė kažkokius stebuklus daro. O ir efektas, kurį plaukams suteikia yra trumpalaikis, nei kaupiamojo poveikio, nei ilgalaikio efekto tikėtis neverta. Tiesiog kasdien naudojant ta sveikesnio plauko išvaizda matosi, tačiau tai tikrai nėra ta stebuklinga priemonė, kuri padarys tokį efektą, be kurio negaliu gyventi, tiesiog normalus, vidutinės kokybės produktas, kurį mielai sunaudosiu, bet tikriausiai antrą kartą nepirksiu. 😜




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai