ESSENCE "Matt Matt Matt" lūpų dažai "04 pink up your life"

Ech, tas nelemtas sinusitas... Nesuprantu, kas nutiko, bet atsikėliau skaudančia galva, o po kelių valandų, užgulė ir nosį... Kažkokia nesąmonė, verti norisi, nes sirgti ir kankintis su stipriais skausmais visai nesmagu. Galbūt žinote, gerų ir patikimų vaistų sinusitui gydyti? Kažkaip kyla įtarimas, jog be gydytojų neapsieisiu.

Na, o šitą įrašą, apie Essence, itin ryškius lūpų dažus norėjau paruošti dar vakar, bet kažkaip sugebėjau prastai susidėlioti laiką ir jo pritrūko... Tad noriu papasakoti šiandien. Essence "Matt Matt Matt" lūpų dažai nėra pirmieji, kuriuos bandžiau, jei įdomu, apie porą šių lūpų dažų atspalvių galite paskaityti ČIA, na, o aš būtinai norėjau parodyti ir nepaprastai ryškų ir mane smagiai nuteikiantį, rožinį atpsalvį iš tos pačios serijos.

Tu esi virpesių energiją juntanti būtybė, todėl kartais gali sugauti kitų žmonių mintis - ir tai gali trikdyti! Kai pasijusi galvojąs apie tau neįprastus dalykus, pasvarstyk, ar tai ne kieno nors kito mintys. Paskui nusiųsk tas mintis atgal jų teisėtam savininkui. Turi tik susitelkti!


Produktas: ESSENCE "Matt Matt Matt" lūpų dažai "04 pink up your life"
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: spalva
Labiausiai nepatiko: neturi ilgo išlikimo
Tūris: 3,8 g
Kaina*: 2,59 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 3,5-4/5

Ką žada gamintojas: matiškumas itin svarbus! lengva, kreminė naujųjų lūpų dažų tekstūra suteikia ryškią spalvos dispersiją su matiniu efektu.


Lūpų dažų pakuotė tradicinė, išsukama su sidabrinės spalvos korpusu, uždengtu ryškiai rožinės spalvos, lūpų dažų spalvą atitinkančiu matinio efekto dangteliu. Gana tradicinė pakuotė, gana paprasta, tačiau pakankamai greit nusibraižo.

Kvapas. Priemonė turi saldų, malonų kvapą. Tačiau man jis jaučiamas tik uostant iš pakuotės, o padengus ant lūpų itin greitai išgaruoja.

Konsistencija. Beveik kreminės konsistencijos, lengvai slysta lūpomis, minkšti ir malonūs dengti.


Sudėtis: ISONONYL ISONONANOATE, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, OZOKERITE, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), VP/HEXADECENE COPOLYMER, NEOPENTYL GLYCOL DICAPRYLATE/ DICAPRATE, ETHYLHEXYL PALMITATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, OCTYLDODECANOL, OCTYLDODECYL STEARATE, ISOPROPYL PALMITATE, GLYCERYL CAPRYLATE, BHT, PARFUM (FRAGRANCE), HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 45410 (RED 27 LAKE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Lūpų dažai palyginus lengvai skirstosi, ir vertinant bei lyginant su kitais serijos atspalviais, jis dengimu ir nuvaikščiojimo nuo lūpų aspektais man pasirodė geriausias. Tačiau nepasiant to, jis vietiek linkęs lengvai tepti ir nusivaikščioti, todėl pieštuką būtinai rekomenduoju.
Kalbant apie užbaigimą, sausumas ir matiškumas atsiranda ne iš karto, po padengimo, gal apie 20 minutę paviršius pasausėja ir tampa kažkuo panašesniu į matinį, tačiau to tikrojo matinio efekto priemonė tikrai neturi ir jo neverta tikėtis. Jei kiti šios serijos dažai tampa kažkiek panašūs į matinius, tai šitas man tikrai mažiausiai iš visų trijų turimų atspalvių.

"04 pink up your life" atspalvis ryškiai rožinis, beveik neoninis rožinis, labai labai ryškūs ir labai labai vasariškas. Man jis nepaprastai patinka - jokių violetinių, melsvų ar kitų atspalvių čia nerasime - gryna rožinė spalva, tačiau nėra barbiška. Bent jau man barbiškos yra šviesiai rožinės, o šita - tamsi


Lūpų dažai ant lūpų išsilaiko apie 4 valandas. Tačiau po maždaug poros valandų atsiranda šioks toks sausumas, neerzinantis. Šiaip tikrai neprasti lūpų dažai, tiek kad reiktų atsargiai valgyti ir gerti - palieka ryškius pėdsakus ant puodelių, įrankių, net ir lengvai prisilietus prie rūbų, ant jų paliekamos žymės! Ir nors nei matinis, nei ilgai išliekantis, bet maloniai jaučiasi ant lūpų, o atspalvis man suteikia džiaugsmo! 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. turiu iš šitos serijos 2 lūpdažius. 06 ir 03 atspalvius. 03 labai natūralus, avietinis, tinka kasdienai, paryškina mano natūralią lūpų spalvą, 06 labai ryškus, per ryškus, kai tikrinau ant rankos, toks neatrodė, pasigailėjau, kad pasiėmiau jį, o ne 04. Ant lūpų jis jaučiasi lygiai taip pat, tik man po kokios 1-1,5 h jau nebetepa puodelių. Iš tikro, labai geri lūpų dažai, man patinka.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą