SAMPLE SIZE. DELIA Cosmetics 9in1 UV Protection CC kremas mišriai ir sudirgusiai odai (atspalvis - " natural colour")

Rašau, ir galvoju, o gal reikia kažkaip apriboti bandomų mėginių per mėnesį kiekį? Tačiau iš kitos pusės, būna mėnesių, kaip tyčia, kai vis norisi kažką naujo badyti, o būna ir tokių, kai net nesinori pagalvoti apie mėginuko fotografiją, tuomet išansktinę sudėties analizę, informacijos paiešką, baimę, kad nepavykus reiks plauti lauk visą makiažą bei fotografimo prieš ir po procesą. Taip, mėginiams paprastai skiriu mažiau laiko ir mažiau pastangų įrašui paruošti, bet jie informacine prasme nebūna prastesni negu normalaus dydžio. Tiek kad susidariusi nuomonė yra mažulyčio, mėginio dydžio - užaugti jai reiktų pilno gaminio pakuotės, bet aš ne visuomet to noriu, todėl kol kas mėgaujuosi būtent tokiu trumpu įrašu ir tokiu bandymo būdu. Tad ne, tikriausiai mėnesiais nenormuosiu, tačiau noriu, nepaprastai noriu ištuštinti visą savo mėginių dėžę - šiuo metu ji mažesnė, bet įdomių dalykėlių pabandymui dar nemažai.

Na, o šiam kartui iš pačio dėžės dugno ištraukiau Delia CC kremą, iš kurio jau pradžioje, tik pažvelgusi į mėginį, tikiuosi visiškai nedaug. Kompanijos kosmetika yra nepaprastai pigi, todėl ar galima tikėtis itin daug? (nors iš patirties žinau, kad tai niekada nebūna taisyklė) O ir išbandyti kompanijos gaminius manęs niekad netraukė. Naudojau 5 dienas - pasižiūrim.


Ką žada gamintojas: DELIA CC 9IN1 UV PROTECTION veido kremas skirtas mišriai ir sudirgusiai odai prižiūrėti. 
CC kremas sujungia makiažo pagrindo ir kremo savybes, prižiūri ir puoselėja odą. Jis tobulai prisitaiko prie veido odos atspalvio ir koreguoja pavargusios odos atspalvį. Priemonė suteikia gaivumo ir tolygų, vienodą matinį odos atspalvį. Kremas sukurtas mišriai ir sudirgusiai odai prižiūrėti, bet tinka ir moterims, kurių oda jautri, ją neigiamai veikia stresas, pervargimas, nuovargis, intensyvus gyvenimo būdas. Lengva, neriebi priemonės konsistencija neužkemša porų.

DELIA CC kremas pasižymi šiomis 9 išskirtinėmis savybėmis:
Intensyviai ir ilgai drėkina odą.
Didina elastingumą.
Skatina atkūrimą.
Saugo nuo raukšlių atsiradimo.
Lygina odą, padeda paslėpti jos trūkumus ir koreguoja odos atspalvį.
Prisitaiko prie veido odos atspalvio.
Suteikia matinį atspalvį.
Apsaugo nuo žalingo aplinkos poveikio.
Galima naudoti kaip makiažo bazę.

Sudėtyje yra veikliųjų medžiagų derinio DuraQuench IQ™, alantoino, oligosacharidų, Hydromanil™, arginino, D-pantenolio.

Naudojimas: Tepti kremu švarią veido ir kaklo odą, iškirptės sritį. Kremą galima naudoti kaip dieninį kremą arba kaip makiažo pagrindą.

Pilno dydžio pakuotė

Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Ethylhexyl Methoxycinnamate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Hydrolyzed Caesalpinia Spinosa Gum, Caesalpina Spinosa Gum, Dimethiconol, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Carbonate, Mica, Lauroyl Lysine, Glyceryl Stearate Citrate, Biosaccharide Gum-I, Soluble Collagen, Phenyl Trimethicone, Panthenol, Niacinamide, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Cetyl Alcohol, Isostearyl Isostearate, Potassium Cetyl Phosphate, Cetyl Behenate, Behenic Acid, Glyceryl Stearate, Polyacrylamide/ C13-14 Isoparaffin/ Laureth-7, Tocopheryl Acetate, Arginine, Allantoin, Parfum, Xanthan Gum, Disodium EDTA, 2-Bromo-2-Nitropropane-1,3-Diol.
[+/- CI 77491, CI 77492, CI 77891, CI 77499.]

Kiekis: mėginuko kiekis 2 ml. Pilnas gaminio kiekis 30 ml
Kaina: 2,99 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos


Mano potyriai. CC kremo konsistencija lengva, o kvapas keistai, šiek tiek primenantis vaistus, malonus. Nuotraukoje žemiau matysite visą padengimo procesą ir veidą prieš makiažą, tačiau norisi visa tai užrašyti ir žodžiais. Veido kremas dengiasi visai nesunkiai iki tol, kol nepabandau padengti jo storesniu sluoksniu. Bandant sluoksniuoti, priemonė nusirutulioja ir nueina lauk, o spalva atrodo netylygi ir nedaili. Net ir dengiant su BB kempinėle tas aspektas aiškiai pastebimas, nors ir jaučiamas gerokai mažiau. Todėl dengti reiktų gana plonai.

Iš pradžių, tik padengus veidas atrodo blizgus, tačiau netrukus jis tampa matiškesnis, spindesys dingsta ir pasirodo tikroji spalva. Tiesa, nors atspalvis ir atrodo tamsokas, bet man jis vos vos vos per šviesus prie dabartinės mano odos spalvos. Manau žiemai būtų pats tas, tačiau aš jo žiemą nenaudočiau dėl kitų aplinkybių.

Tai išskirtinai vasaros priemonė, kuri yra ne tik lengva ant odos, jos neapsunkina, bet ir nieko, absoliučiai nieko nemaskuoja (todėl labai labai norėjau, kad produktas sluoksniuotusi). Geriausiu atveju ji šiek tiek palygina veido spalvą, tačiau tiek po akimis, tiek nosies srityje, man reikalingos papildomos maskavimo priemonės. Tik su maskuokliu bei sausos pudros fiksavimu galima susikurti kažką panašaus į makiažą. Tad aš net neįsivaizduoju, kaip šia priemone dažytis riebios odos savininkėms - gi viskas nubėgtų lauk.


Dėl priemonės savybių ir itin lengvo dengimo, aš niekaip negaliu sakyti, jog tai CC kremas. Pagal idėją, CC kremas turi užmaskuoti visus spalvos netolygumus, bet priemonė nėra pajėgi to padaryti, mat viskas kiauriai matosi per voratinklio storumo priemonės sluoksnį. Bet mano akimis žiūrint, nėra viskas taip blogai - priemonė puikiai tinka kaip kasdienis veido kremas su atspalviu - su tokiu net ir dienomis, kai niekur nesiruošiate, atrodysite geriau. O va, rimtesniam makiažui aš visgi siūlyčiau normalų makiažo pagrindą - šita priemonė nėra pajėgi jo atstoti. Tai tik kremas su atspalviu - lengvas, malonus, patogus ant odos, bet vistiek, tik kremas!




Ačiū, kad skaitote
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. šiaip tai žiauriai faina idėja su tais mėginukais, ką :D gal ir reiks pavogt :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Cha-ha :D Tai nevok, tiesiog imk ir daryk, jei tik norisi ;) Aš nežinau ar apskritai mėginių bandymas yra mano idėja, taip kad - drąsiai ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą