#37/2017 Rugpjūčio mėnesį baigiau. Empties.

Sveikas auksaspalvi rudenėli!
Pirmiausia, su rugsėjo 1-ąja mokiniai ir studentai, bei visi, kurie siekia žinių! O aš tradiciškai mėnesį pradedu baigtų produktų įrašu. Šiam kartui, be jokių ilgų įžangų - keliaujam prie nuotraukų ir galutinės nuomonės apie produktus.

"Tai, kas prasidėjo pykčiu, baigiasi gėda."
B. Franklinas


Kūnui

Labai erzino lipnumas, paliekamas po kremo aplikavimo - toks nemalonus, jog norisi kuo greičiau nusiprausti. Aš priemonę pabaigiu, bet su kiekvienu naudojimu mačiau vis mažiau ir mažiau jos privalumų, tad šito tikrai nerekomenduočiau, nebent gamintojas pakeistų formulę. O ir kartoti jo tikrai neketinu.

Geras, jam priekaištų neturiu, tačiau ir nebuvo labai sužavėjęs produktas. Galbūt ateityje pakartočiau, bet kol kas ne. Manau, jog Lirene su spanguolėmis buvo geresnis nei kokosinis. Tačiau abu savo funkciją atlieka, padaro ką žada. Neblogas.

Šitas pateko į mano mėgstamiausius ir tikrai ne šiaip sau. Vasaros metu man svarbu greitai ir švariai, be jokios gaišaties nusiprausti ir toliau bėgti su savo darbais. Šitos putos tobulai tą padaro, na vertinant prausimą, prausia, kaip ir visi, tačiau itin pamėgau dėl patogaus naudojimo ir laiko taupymo duše. Mielai kartočiau ir pirkčiau dar.

MĖGINYS.
Patiko: labai švelniai prausia, o ir sudėtis nebloga, manau patiktų jautresnę odą turintiems. O dėl kreminės tekstūros, tikriausiai malonesnis būtų naudoti rudenį arba pavasarį. Galbūt įsigyčiau pilną pakuotę jei būtų kokia akcija? Tikriausiai aišku kodėl? Nuplaunamoms priemonėms, ir ypatingai kūno prausikliams neteikiu labai labai didelės reikšmės - svarbu, kad gerai praustų ir nesausintų, o visa kita tik privalumai, kurie nėra labai būtini.

Priemonė pirmiausia žada sulėtinti plaukelių augimą, ir čia šitas dezodorantas tikrai efektyvus. Bet mano nuomone, jei tai dezodorantas, reiktų ir tinkamos apsaugos nuo prakaitavimo ir greito susigėrimo, o šita priemonė to pasiūlyti, deja, negali. Jeigu kankinčiausi su kasdien atauginėjančiais plaukeliais, tuomet tikrai pirkčiau tokį, kad pristabdytų jų augimą. Tačiau aš visai nesiskundžiu jų augimo greičiu, tad šito nekartočiau, na galbūt, bet kol kas tikrai neplanuoju.

MĖGINYS.
Dar vienas labai švelnus kūno prausiklis, tačiau jo sudėtis jau prastesnė, negu Weledos. Šiaip tikrai neprastas, malonus, bet neužkabina tiek, kad nusipirkčiau pilną pakuotę, bent jau kol kas.

Plaukams

Suteikia paklusnumo, švelnumo ir glotnumo. Bet net neketinu daugiau pirkti - kad ir kaip būtų gaila, tačiau aliejus dažo plaukus geltonu atspalviu, ko aš, siekdama būti šalto tono blondine, itin vengiu.

Veidui

O va šitą toniką žadu pirkti dar ne kartą, tik ne šiuo metu, o tuomet, kai jau nebežinosiu, ką naujo noriu išmėginti ar norėsis laiko patikrinto produkto. Drėkina, gerai drėkina ir tonizuoja. Tik makiažo valymui reiktų rinktis rimtesnę priemonę, mat neturiu gerų valomųjų savybių. Tačiau šitas man labai patinka.

Visiškas š... kurio pirkti tikrai neverta - praktiškai jokio efekto odai neteikia. Na taip, turi vėsinamąjį poveikį, todėl būtų malonus po deginimosi saulėje ar soliariume, po per ilgų saulės vonių ir nudegimų. Nors... nerekomenduočiau nudegus, nes jeigu ant odos turite kažkokių žaizdelių - griaužia. Visiškai neverta dėmesio priemonė ir neįsivaizduoju, kodėl ieškodama informacijos radau ne taip ir mažai gerų atsiliepimų. Neverta nė kainos, nė bandymų, nei laiko...

Dar viena kaukė su tokiu silpnu efektu, kad nei bandyti neverta - na ir kas kad švelnina ir šiek tiek matizuoja. Bet juk žada drėkinti, o to drėkinimo aš taip ir nepajutau. Tad ar verta? Tikrai ne!

Veiksmingas odos švelnumui ir elastingumui pasiekti, tačiau, naudoti jį reikia atsargiai. Man asmeniškai jis visiškai netiko, kimšo veido poras (nors mano poros šiaip jau nelinkusios kimštis), ko pasekoje atsirasdavo daugybę spuogelių. Na, netinka jis man, visiškai netinka, todėl deja, tačiau ne. Ir apie pirkimą, tikriausiai savaime suprantama, pirkti negalvoju.

MĖGINYS.
Ne mano odos tipui skirta priemonė, tad pakankamai ilgai užtrukau, kol visą sunaudojau. Tai spuoguotos odos gydymui skirtas kremukas. Tačiau veikia puikiai - jei tik pajaučiu, kad kažkur kils baisuoklinis spuogas, užtepu ir viskas, niekas neiškyla, o jei spėja - uždžiūva ir užgyja daug greičiau nei įprastai. Labai patiko, rekomenduočiau jaunai, spoguotai ir kimštis linkusiai veido odai.

Rankoms

Gera sudėtis, netestuotas su gyvūnais, tačiau... niekuo neįsimintinas muilas. Man jis nei geras, nei prastas, savo funkcijas atlieka, tačiau ar pirkčiau vėl. Ne, turiu pigesnių ir man labiau patinkančių variantų rankoms plauti.

MĖGINYS.
Kremo poveikis tikrai geras: ir drėkina, ir gražina rankų odą, ir suteikia lygumo rankoms. Atrodo regeneruoja ir yra tai, ko man reikia. Tačiau kremas gana ilgai geriasi į rankų odą ir palieka ilgokai jaučiamą lipnumą. Būtent tas lipnumas mane erzina, aš jo negaliu pakęsti jokiose priemonėse. Tai kaip vertinti kremą, kuris taip daro? Nežinau, kaip ir patinka poveikis, bet tikriausiai sakau ne.

Vitaminai ir maisto papildai

Čia produktas, vadinamas skystu chlorofilu. Iš esmės tai papildas, skirtas organizmo detoksikacijai, gerai bendrai savijautai ir imuninės sistemos stiprinimui. Dažniausiai chlorofilas įvardijamas kaip produktas, šalinantis toksinus iš organizmo. Gerdama jį, su kiekviena kapsule, iki pat paskutinės, jaučiu, jog turiu daugiau jėgų, jaučiuosi žvalesnė, judresnė. Sunku pamatuoti, kaip jis valo tą organizmą iš vidaus, tačiau per tris mėnesius poveikis mano kasdieninėse nuotaikose puikiai matosi. Veikia, tik nežinau, ar jums jo reikia? Išbandykit, tik tokiu atveju žinosite. 
P.S. yra ir skysto pušų spyglių chlorofilo, kuris man asmeniškai baisiai neskanus - tabletes daug lengviau nuryti, nei išgerti nemaloniai šleikštaus skonio žalią skystį.

Grožio smulkmenos

16. DIVUS medvilnės padeliai, 120 vnt.
Visai neblogi, tačiau nėra tobuli. Kartočiau, nors pirmas mano pasirinkimas būtų Bella arba Cleanic variantas.

17. BELLA kosmetiniai krapštukai su alaviju, 200 vnt.
Neblogi - man svarbiausia, kad nebūtų milžiniški ir neištežtų. Šitie tokie ir yra, tad visai patinka, pirkčiau ir kartočiau dar kartą.

Aš jau jums šiek tiek pasakojau, kam, kodėl ir kaip naudoju tokias servetėles. Tokios būna ant mano kosmetikos staliuko ir kai reikia pasivalyti rankas nuo makiažo ar swatchus ant odos, jos labai pasitarnauja. Planuoju šiuo metu tik tokias ir pirkti.

Aromatai, nagų priemonės ir dekoratyvinė kosmetika

Įdomus aromatas, tačiau itin saldus ir labiau mergaitiškas, negu moteriškas. Bet nedidelis kiekis ir aromato pobūdis buvo smagus karštomis dienomis - pasipurškei, kvepi sau saldžiai, nors ir trumpai, o ir į rankinę įsimesti patogu. Ar pirkčiau dar kartą - žinokite ne, man kvapas pernelyg mergaitiškas, pernelyg saldus ir tikrai nėra vėsesniems sezonams tinkamas. Jei ir pirkčiau, tai tik kitokio kvapo. 

Baigiau ir man visai nieko toks - optiškai gerai maskuoja tamsius paakius, tačiau ne taip ir šviesina. O ir odos netobulumų tikrai neužmaskuos. Tiks tik tamsiems paakiams paslėpti. Iškrapščiau kiek įmanoma, o va dabar atsisukusi jaučiu, kad kvapas jau pakitęs - reiškia nelabai ilgai jis ir būtų tinkamas naudoti. Turiu galvoje spėjau, prieš pat kvapo pokyčius, tad jei nuspręsit pirkti - būkit atsargios, galios geriausiu atveju pusmetį. O man daug labiau patiko mano Rimmel ir Catrice variantai, tad antrą kartą nepirkčiau.

MĖGINYS.
Ne mano odos tipui skirta priemonė, tad iš karto sakau, jog nepirksiu. Tačiau įspūdis tikrai geras - maskuoja tobulai (jei tai ne raukšlės, odos nelygumai ar didelės poros), na dar ir spuogų gydymą žada, bet to patikrinti negaliu - jau nepamenu, kada paskutinį kartą tokį dalyką turėjau. Tikrai parekomenduosiu spuoguotai ar riebiai, tikriausiai geriausiai tik jaunai veido odai.

Man labai patiko šita linija, tiek bazinis, tiek viršutinis lakas ir buvo efektyvūs. Tačiau bazinį jau senokai išmečiau, o ir šito likučiai galutinai sudžiūvo. Tikriausiai reiks nusipirkti dar - smagu, kad šito kompanija neišėmė iš prekybos - verta dėmesio priemonė.

Oi, kiek daug matė šitie šešėliai: juos ir mano vaikas buvo porą kartų sudaužęs ir pametusi buvau, ir kasdien lindo į dienos šviesą su kasdieniu mano makiažu. Ir iš tiesų, naudojau kiekvieną kartą kai dažiausi, dengdama per visą akies voką ir sukurdama akių makiažui tolygią bazinę spalvą. Teks ieškoti naujo bazinio atspalvio tarp savo priemonių.

MĖGINYS. 
Visiškai nemaskuojanti priemonė, tačiau atrodo natūraliai, palygina veido spalvą ir yra palyginus lengva ant odos. Toks labiau vasaros kremas, negu dekoratyvinė kosmetika. Nemanau, kad ant riebios odos išlaikytų ilgai. Manęs įsigyti negundo.

MĖGINYS.
Baisus makiažo pagrindas, kuris paryškina visas raukšleles, sukrenta į poras ir suteikia pavargusios, vyresnio amžiaus moters odos efektą. Tai man ne kažką, na ne ir suprantu, kad ne man vienai...


26. - 27. GUANBO juodi anglies nano dantų šepetėliai
Metas keisti dantų šepetėlius! Man šitie nepatiko, nepatiko ir mano vyrui. Labai nekokybiškas plastikas, kurį su dantimis sugebėjom nubrūžinti, o daug baisiau šereliai - valaisi, o tarpudančiuose tau palieka dantų šepetėlio šerelių pristrigusių. Paskui yra reikalų, kol iškrapštai! Žodžiu, net baisu, nekokybiški ir visai neverti dėmesio.

Viskas, visi mano baigti, ištuštinti ir dalis jau pamiršti. Kaupiuosi rugsėjui, atrodo nusimato daugiau O kol kas atsisveikinu - iki, merginos!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai