DOUGLAS Hair "Ultimate Shine Repair" blizgesio suteikiantis šampūnas ir blizgesio suteikianti atkuriamoji kaukė dažytiems, ploniems ir sausiems plaukams

Šiandien turėjau vieną nerealiausių savaitės dienų - dalyvavau Douglas grožio gatvėje, bendravau su daug nuostabių meistrių, sužinojau dar daugiau ir galbūt, tikriausiai viską plačiau papasakosiu atskirame įraše? Prisėdau parašyti įrašą ir šypsena nedingsta nuo veido - kiek mažai kartais reikia? Trupučio laiko sau ir bendravimo su naujais žmonėmis! Kaip gerai kai mano vaikas turi nuostabią močiutę, kuri mielai sutiko man šiandien pagelbėti ir pabūti su vaikučiu.

Na, o šiandien noriu papasakoti apie plaukučių priežiūrą ir išbandytas Douglas "Ultimate shine" plaukų priežiūros priemones: kaukę bei šampūną.

Atsimink, mes panaudojame vos 5 procentus savo smegenų. Šiandien paieškok būdų, kaip išplėsti savo mąstymo ribas, sustiprinti tikėjimą, praturtinti mintis. Tai puikus būdas rasti daugiau galimybių ir visata tau padės.


Produktas: DOUGLAS Hair "Ultimate Shine Repair" blizgesio suteikiantis šampūnas ir blizgesio suteikianti atkuriamoji kaukė dažytiems, ploniems ir sausiems plaukams
Gamintojas: "Douglas Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: suteikti spindesio, išplauti plaukus, atstatyti pažeistus plaukus, suteikti drėgmės, stiprinti, apsaugoti nuo lūžinėjimo
Tinkamas tipas: dažytiems, sausiems, pažeistiems
Labiausiai patiko: poveikis plaukams
Labiausiai nepatiko: galbūt keli ingredientai sudėtyje, tačiau natūralumo šampūnuose jau nebeieškau
Tūris: šampūno - 30 ml (parduodamas po 250 ml pakuotėse); kaukės - 25 ml (yra ir 150 ml pakuotėse)
Kaina*: 250 ml šampūno - 9,99 EUR; kaukės: 25 ml - 2,29 EUR; 150 ml - 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Douglas Ultimate Shine linijos priežiūros priemonės skirtos sausiems, pažeistiems plaukams. Specialus mangų ekstraktas, provitaminas B5 ir keratinas stiprina plaukus, teikia elastingumo ir nepakartojamo spindesio. Plaukai blizgės, nesivels ir taps lyg šilkiniai.

Šampūnas: Šampūnas sausiems, pažeistiems plaukams su mangų ekstraktu, provitaminu B5 ir keratinu stiprina, teikia elastingumo ir nepakartojamo spindesio.

Kaukė: Blizgesio suteikianti atkuriamoji plaukų kaukė sausiems, pažeistiems plaukams.
- Giliai įsiskverbia, suteikia plaukams žvilgesio;
- Atstato drėgmės pusiausvyrą ir pažeistą plaukų struktūrą;
- Stiprina plaukus ir apsaugo nuo lūžinėjimo;
- Suteikia plaukams lankstumo ir šilko žvilgesio;
- Su drėkinamuoju vitaminu B5, stiprinamuoju keratinu ir žvilgesio suteikiančiu mango ekstraktu.


"Ultimate Shine" liniją pakankamai lengva atskirti nuo kitų Douglas plaukų priemonių pagal jos švelniai rožinę pakuočių spalvą. Aš turiu mažutes pakuotes, tai šampūnas paprasta išspaudžiama tūbelė, o kaukė - veido kaukes primenantis plastikinis maišelis. Įprastai, perkant didesnius dydžiu šampūną rasime buteliuke, o kaukę, nedidelėje tūbelėje, nors įsigyti vienkartiniuose maišeliuose irgi galima.

Kvapas. Šampūnas kvepia nepaprastai maloniai ir tikrai galiu pasakyti, kad mangais. Nerealiai skanus kvapas - tikras malonumas, kol muiluojiesi plaukus. Tuo tarpu kaukė magų aromato turi labai labai mažai, daugiau jaučiamas sunkus natūralių sviestų kvapas - truputį primena taukmedžių ir kokosų sviestų mišinio aromatą.

Konsistencija. Šampūnas vidutinio tirštumo, baltos spalvos. Tikra palaima šitą naudoti ir pagaliau imu vertinti konsistenciją, ypatingai po tik ką baigto Natura Siberica šampūno, kuris buvo žiauriai skystas. Kaukės konsistencija tiršta, tačiau ne tiek tiršta kiek žiauriai žiauriai riebi, lyg sviestinė. Keistai riebi, tačiau kaip įsitikinau padengusi, tas riebumas buvo to, ko reikia mano plaukams,


Sudėtis: 
ŠampūnasAquaSodium Laureth Sulfate, Lauryl Glucoside, Disodium PEG-4 Cocamido Mipasulfosuccinate, Cocamidopropyl Betaine, Trideceth-2 Carboxamide MEA, Glycol DistearatePolyquaternium-10, Parfum, Propylene Glycol, Laureth-4, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, PanthenolHydrolyzed Keratin, Styrene/ Acrylates Copolymer, Mangifera Indica Fruit Extract, Benzyl Salicylate, Limonene, Formic Acid, CI 19140, CI 17200.

KaukėAqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Isopropyl Myristate, Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Distearyldimonium Chloride, Cyclopentasiloxane, Panthenol, Stearamidopropyl DimethylamineHydrolyzed Wheat ProteinHydrolized Silk, Mangifera Indica Fruit ExtractCoco-GlucosideAmodimethicone, ParfumDimethiconol, Citric AcidMethylparaben, Propylparaben, Cetrimonium ChlorideTrideceth-12, Benzyl Salicylate, Limonene, CI 14700.


Poveikis. Priemonių kiekis yra nedidelis, todėl tikriausiai nenuostabu, kad pakako vienam naudojimui. Gerai, šampūno dar užteks vienam kartui, nors juo galvą ploviau du kartus, suputojo gerai. Mane šampūnas tikrai stebina - jis ne tik gerai išplauna plaukus, tačiau nuostaba - po jo mano plaukai nesijaučia sausi! Staigmena, pirmą kartą gyvenime po šampūno mano plaukai jaučiasi beveik kaip po kondicionieriaus! Jie visai nesivelia, jaučiamas šioks toks glotnumas. Tikrai sausiems plaukams skirta priemonė! Gal nelabai ir kondicionieriaus reikia, nors... man asmeniškai visuomet reikia. Išsiplauna šampūnas lengvai ir paprastai. 

Toliau tepiau kaukę - mano plaukai paprastai kaip kempinė geria viską ir dideliais kiekiais. Tikriausiai pirmą kartą 25 ml man pilnai pakako ir buvo vos ne per daug. Manau čia puikiai suveikia tas kaukės riebumas, sviestingumas. Keista, bet kaukę plaukas gerai sugeria, bet atrodo paskutiniais likučiais pasisotina.

Mano plaukučiai išdžiūvę buvo itin švelnūs, šiek tiek glotnesni, bet nepasakyčiau, kad labai akivaizdžiai, galiukai vistiek buvo pasipūtę ir pasišiaušę daugiau, negu aš norėčiau. Bet apskritai, aš nustebinta poveikiu - ir blizga daugiau ir veliasi mažiau. Prieš naudojimą beveik nieko nesitikėjau, tačiau tas kaukės riebumas, šampūno kvapas ir išsiplovus plaukai nesivelia - labai patiko. Pagalvočiau apie pilno dydžio priemonių įsigijimą. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai