FITOKOSMETIK rožinis kosmetinis molis "Egipetskaja" veido ir kūno kaukėms, sausai odai

Aš manau, kad pakankamai daug dėmesio skiriu savo veido odai ir ypatingai mėgstu veido kaukes. Turiu visą pluoštą drėkinančių, maitinančių vienkartinių ir kelias valomąsias, kurias naudoju pakaitomis su drėkinantį ar maitinantį efektą teikiančiomis kaukėmis. 

Molio pagrindo arba molio kaukės aš linkusi labiau priskirti valomosioms. O va Fitokosmetik rožinio molio kaukės pakuotė sako, jog čia drėkinamojo efekto produktas. Ir taip, ir ne, tuoj pasižiūrėsim. Rožinis molis apskritai yra išskirtinai sausos odos priežiūros priemonė, nors ir tinkama visiems tipams. Ką gi, pusę pakuotės įveikta, pasižiūrim, kas ir kaip.

Kad ir kaip stengsiesi, nuo traukos dėsnio neišsisuksi. Viskas, kas yra tavo gyvenime, prisitraukei pats. Jeigu prisitraukei blogų, nemalonių dalykų, būk kantrus - gėrį kartais gali užstoti blogis, bet jis visada šalia.


Produktas: FITOKOSMETIK kosmetinis molis "Egipetskaja" veido ir kūno kaukėms, sausai odai
Gamintojas: "Fitokosmetik". Pagaminta Maskva, Rusija
Paskirtis: drėkinti ir tonizuoti odą (veido ir kūno)
Tinkamas tipas: visiems, ypač sausai odai
Labiausiai patiko: efektas odai
Labiausiai nepatiko: neteisingai ir neaiškiai nurodomas dozavimo būdas
Tūris: 100 g
Kaina*: 0,89 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Martina
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Rožinis Egipto molis drėkina veido ir kūno odą. Jame gausu mineralų. Rožinio molio kaukės efektyviai drėkina ir stangrina odą, gerina jos būklę. Molis ypač tinka sausai odai prižiūrėti, pasižymi tonizuojamomis ir drėkinamosiomis savybėmis. Vonelės su rožiniu moliu padedu išvengti nuovargio, tonizuoja ir minkština odą. 
Naudojimas: paketėlio turinį supilti į šiltą vandenį, maišyti, kol kaukė bus grietinės konsistencijos. Tepti ant švarios odos. Nuplauti šiltu vandeniu po 5 - 15 min. Naudoti 2-3 kartus savaitėje.


Kosmetinis molis turi gana paprastą kartoninę pakuotę su Egipto paveikslėliu ir moterimi, tepančia produktą ant veido, ta net ir nesuprantant rusiškai, galima suvokti, jog produktas skirtas veidui. Viduje, foliją primenančiuose plastikiniuose maišeliuose supilstytas produktas, po 50 gramų kiekviename. Man atrodo nelogiška, nes 50 gr vienam kartui tikrai nereikia, nebent kartu su veidu, tepsite ir visą kūno odą. Tad būtų daug aiškiau, jei gamintojas būtų viską supakavęs mažesniais kiekiais, arba visą 100 g - į vieną maišelį.


Kvapas. Molis turi specifinį, keistoką, tačiau nestiprų molio kvapą. Tikriausiai visų molių kvapai labai panašūs. Tiesa, jis stipresnis tuomet, kai jau sumaišome su vandeniu ir paruošiame naudoti.

Konsistencija. Prieš pradedant naudoti, molis sausas, rudai rožinių miltelių pavidalu. Sumaišius su vandeniu molis tampa tamsesnis, o konsistencija labai priklauso nuo vandens kiekio, kurį naudosite kaukei.

Sudėtis: Kaolin.


Poveikis. Visų pirma, man visiškai nepatinka kad gamintojas nepasivargino nurodyti nei kiekių milteliams, nei vandens kiekio reikalingo kaukei pasidaryti. Taip, jis sako "pakelio turinį", tačiau pakelis yra 50 g, o tiek veido kaukei tikrai nereikia. To 50 g, naudojant tik veidui, jums pakaks maždaug 6-8 kartams, maksimaliai 10 kartų (visos pakuotės - nuo 12 iki 20 kartų). Tai jei tokį kiekį sumaišysite su vandeniu - tikrai nežinosite, kur tiek dėti. nebent darote kaukes kūnui - bet aš nedariau ir nesiruošiu daryti, tad sunku būtų pasakyti, ar vienas paketėlio kiekis tolygus viso kūno kaukei? Tas pats ir su vandeniu "sumaišykite su šiltu vandeniu" - tai čia kiek? Iki grietinės konsisencijos man nepavyksta, o ir tokią kaukę tepti labai nepatogu, todėl beveik visuomet pasigamindavau grietinėlės konsistencijos priemonę ir tepdavau plonesniu sluoksniu. (Indelyje nuotraukoje - kaukės pakako net 3 žmonėms!).

Kadangi pasidariau pakankamai skystą kaukę, man buvo labai lengva ją padengti šepetėliu, tiesa, šitą dengiau ir ant kaklo, nors šiaip jau molinių ir valomųjų ant kaklo srities netepu. Tuomet lieka laikyti atitinkamą laiką. Gamintojas sako 5-15 min. Tačiau su molio kaukėmis reikia labai atsargiai - negalima leisti joms išdžiūti ir pradėti skeldėti ant veido odos, nes išdžiūvęs molis ima traukti iš odos drėgmę ir užuot drėkinę odą, jūs ją išsausinsite.

Tai kada plauti molinę kaukę? Ar nerekomenduoju žiūrėti gamintojo nurodymų, geriausia molines kaukes nuplauti tuomet, kai ji dar nėra pakeitusi spalvos, tačiau palietus odos paviršių pirštu, jūsų pirštas lieka švarus, produktas nebetepa odos, paviršius apdžiūvęs, o apačioje dar drėgna. 

Ką daryti, jei kaukės paviršius džiūva greitai, o neprabėgo 5 minutes arba/ ir norisi palaikyti ilgiau? Paviršių suvilgykite vandeniu, neleiskite jam išdžiūti ir tai darykite dažnai, iki pat kaukės nulovimo momento.


Man šita kaukė labai tiko. Atrodo, kad rožinis molis iš tiesų sukurtas būtent mano veido odai: ji tampa labai skaisti, tarsi lygesnė, atspalvis tampa vienodas. O kaip su drėkinimu? Didelio ir labai intensyvaus drėkinimo aš nejaučiu, tačiau jis yra, jis jaučiamas ir bus puiki papildoma priemonė veido odos drėkinimui. Aišku, po to dar rekomenduočiau tonizuojančio losjono ir drėkinamojo kremo dozes.

Man šita kaukė patinka, aš tiesą sakant, apart neaiškių ir visai nenaudingų instrukcijų, neturiu prie ko prikibti - molis stebuklų nedaro, na man matyti gražią odą po kaukės yra beveik stebuklas, tačiau po vienos procedūros (kaip ir po visų kaukių) tikėtis stulbinančių rezultatų tikėtis nereikia, bet naudojant nuolat, manau puiki priemonė drėgmei papildyti ir galimai - odos stangrumą padidinti. Patiko, ir mielai kartočiau dar - priemonės daug, pakanka daug, o ir kaina - juokingai maža. Verta, jei netingite truputį pamaišyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai