NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su linų, rožių vandens ir vandens lelijų aromatu "Portofino"

Ir tikriausiai paskutinis šios dienos įrašas bus trumpas ir aiškus. Noriu parašyti kelis sakinius apie Nesti Dante Dolce Vivere muilą, skirtą nuostabaus grožio Portofino žvejų kaimeliui, gerai žinomam kaip nepaprastas turistų, beje ir įžymybių, atostogų traukos centrui. Nenuostabu, spalvingi namai, tradicinės itališkos gatvelės savotiškai žavi. Tad keli sakiniai apie kaimelio dvasios įsikūnijimą su nuostabiais aromatais gabaliniame muile.

Kai nuklysti prie senųjų įpročių ir įsitikinimų, svarbu sąmoningai jų atsikratyti, kol pernelyg neįsijautei. Vėliau nereikės dar kartą įveikti tos pačios trasos.



Produktas: NESTI DANTE "Dolce Vivere" muilas su linų, rožių vandens ir vandens lelijų aromatu "Portofino"
Gamintojas: "Nesti Dante" Pagaminta Florencija, Italija
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: muilo kokybė
Labiausiai nepatiko: tikriausiai pavojingi ingredientai sudėtyje
Tūris: 250 g
Kaina*: 4,63 EUR
Kur galima įsigyti:  Eurokos, Rimi, Assorti, Hiperfarma
Įvertinimas: 4,5/5

Ką žada gamintojas: Dolce Vivere muilas - tai duoklė Italijos grožiui ir itališkam gyvenimo būdui. Klasikinė rožių vandens ir lelijų aromato harmonija, sumaišyta su ekstravagantišku linų aromatu, kad išlaisvintų netikėtą palaimą. Užsimerkite ir pagalvokite apie geriausius dalykus, kuriuos gali pasiūlyti Italija. Kerinčių paplūdimių vaizdai, žavūs miestai ir kaimai. Viduržiemio patyrimai, pažadinantys kvapus ir emocijas. Prabangus muilas supakuotas elegantiškame Florentine stiliaus popieriuje. Muilas ruošiamas pagal seną italų "Saponeria" virimo būdą. Gamybai naudojamos tik aukščiausios rūšies kruopščiai atrinktos žaliavos.

Sudėtis: Sodium Palmate, Sodium Cocoate/ Sodium Palmkernelate, Aqua (Water), Parfum (Fragrance), Glycerin, Tetrasodium Etidronate, Tetrasodium EDTA (0,1%), Sodium Chloride, Butylphenyl MethylpropionalCitronellol, Coumarin, Limonene, Eugenol, Hexyl Cinnamal, Linalool.


Mano nuomonė. Taip, čia tikrai ne pirmas muilas iš šitos kompanijos, tačiau šitas man pats įsimintiniausias ir maloniausio aromato. Negaliu neįvertinti nuostabaus grožio muilo popierėlio - taip ir norisi čiupinėti ir vis grožėtis. Gėlėmis puoštas Florencijos stiliaus popierius suteikia kažką tokio, dėl ko man šitos linijos muilą vis norisi pirkti ir pirkti... Žavu...

Kalbant apie kvapą - man jis nepaprastas: labai darnus linų, rožių ir lelijų derinys turi ramią, tačiau kažkokią paslapties ir senovinio žavesio natą. Primena Portofino kaimą? Iš paveikslėlių, nuotraukų ir informacijos, kurią pavyksta rasti atminties vingiuose - muilas turėtų būti tikras kaimelio atspindys ir mane tai nepaprastai žavi. Tikriausiai pati idėja, negu faktinis muilas ir jo poveikis.

Na, o kalbant apie muilą - prausia jis visiškai švariai, be jokių problemų, odos nesausina. Muilas kaip muilas, tik dar turi nuostabų kvapą, kuriuo mėgaujuosi kas kartą plaudama rankas. O ir muilo man užtenka labai ilgai, maždaug 3-3,5 mėnesio! Taip taip, mėgavausi visą vasarą! Man jis patinka!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai