ESSENCE "The Gel" gelinis nagų lakas, kuriam nereikalinga UV lempa (atspalviai: "83 pretty cool life"; "92 red carpet?")

Metas gražinti skolas ir papasakoti apie nagų lakus, kuriais lakavausi dar rugpjūtį. Nežinau kaip čia nutiko, bet niekaip nesugebėjau sudėti šių lakų į krūvą. Tai galvojau apie raudoną parašyti, tai atskirai apie žalią, paskui nusprendžiau daryti abiejų kartu, tačiau fotografavau per kelis kartus, bet arba nuotraukos nesigavo geros, arba pamiršdavau kažką nufotografuoti, todėl labai nepykite, šio įrašo nuotraukos visos skirtingos. Vakar dar kartą nusilakavau nagus žalia, kad pasižiūrėti, kaip labai veikia ir šiandien prisėdu ir pasakoju, kuo man jie patinka ir kuo nepatinka.

"Tu atsakingas ne tik už tai, ką pasakai - bet ir už tai, ko nepasakai."
M. Liuteris


Produktas: ESSENCE "The Gel" gelinis nagų lakas, kuriam nereikalinga UV lempa (atspalviai: "83 pretty cool life"; "92 red carpet?")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta - Liuksemburge
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: pigmentacija
Labiausiai nepatiko: norisi ilgesnio išlikimo
Tūris: kiekvienas po 8 ml
Kaina*: kiekvienas po 1,79 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: ilgai išliekanti meilė! naujoji essence nagų lako karta jau čia! patobulinta nagų lako formulė ne tik užtikrina nepriekaištingą, ilgai išliekantį manikiūrą, bet ir nepakartojamą intensyvių spalvų spindesį. 

Sudėtis:
"83 pretty cool life"ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

"92 red carpet?"ETHYL ACETATE, BUTYL ACETATE, NITROCELLULOSE, ADIPIC ACID/ NEOPENTYL GLYCOL/TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, ISOBUTYL ACETATE, STEARALKONIUM BENTONITE, SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINUM HYDROXIDE, BARIUM SULFATE, CI 15850 (RED 6), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Essence nagų lako buteliukai, jau tiek kartų aptarti mano tinklaraščio įrašuose, kad tikriausiai daugiau pasakoti nebereikia? Man patinka moterišką siluetą primenanti forma ir dangtelis identifikuojantis nagų lako spalvą, paprastas dizainas. Galbūt trūksta kai kurių informacijos aspektų, tačiau juos nesunku rasti internete, todėl didelių problemų nematau.

Nagų lako šepetėlis gana platus, vidutiniško ilgio. Tokiais lengva padengti nagų laką vienu perbraukimu per plokštelę. Na, jei tiksliau, tuos mažesnius, o va nykščiui reikia daugiau, apie poros perbraukimų. Savaime suprantama, reikia daugiau kruopštumo, tačiau nagų lako formulė yra sukurta tobulai, nereikia labai greitai dirbti ir perbraukus antrą kartą, viskas dailiai išsilygina, tolygiai pasiskirsto. O ką jau kalbėti apie pigmentaciją, kuri čia yra tobula, visi šios linijos nagų lakai turi visiškai tobulą pigmentaciją. Pakanka vieno nagų lako sluoksnio tobulai ryškiems nagams. Nuotraukose visur dengtas tik vienas sluoksnis.

"83 pretty cool life" atspalvis prislopintos žalios spalvos. Aš testavimui šitą gavau pavasarį, tačiau aš galima tokius naudoti pavasarį? Man šitas atspalvis grynai pereinamojo meto iš vasaros į rudenį, tokio žalumo nesirinkčiau kai šilta, tačiau ir ne gūdžio rudens metu. Išdžiuvę nagai intensyviai spindi.

ESSENCE The Gel "83 pretty cool life"

"92 red carpet?" atspalvis man atrodo tinkamas visiems metų laikams. Iš esmės tai raudonas, tačiau prislopintas, ne itin ryškus. Tarsi raudona su trupučių rožinio atspalvio. nepaprastai gražiai atrodo ant nagų. 

ESSENCE The Gel "92 red carpet?"

Galiausiai liko tik pakalbėti apie išlikimą. Man abu šitie laikė 3-4 dienas. Nei itin daug, nei labai mažai, sakyčiau vidutiniškai, tik man to išlikimo norisi ilgesnio. Tačiau neblogai, giriu pigmentaciją, formulę, nedidelę kainą, lengvą dengimą ir spindintį, gelinius nagus primenantį efektą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai