MARY KAY "Satin Hands" maitinamasis rankų kremas su sviestmedžio sviestu, bekvapis

Labas! Kaip jūsų sekmadienis? Mes šiandien planavom važiuoti grybauti, tačiau pabudusi ryte suvokiau, kad nu niekaip, kur mes šuniuką paliksim? Vežtis į mišką nesinori, jau ir taip bus vaikas, o namie palikti irgi ne variantas, juk dar nesenai šeimininkai išvyko ir šuo dar tikrai nėra apsipratęs bei tikriausiai vis dar stresuoja. Todėl pasilikom namie, vaikščiojom lauke. Einant šaligatviu nejučia pradėjau skaičiuoti plyteles, giliau įkvėpiau oro ir pajutau - iš tiesų jau ruduo... Žvarboka, šaltas vėjas, vis puškiantis lietutis, daug drėgmės... Pasigailėjau, kad neužsidėjau kepurės, ir susimąsčiau - ar jau metas pirštinėms? Rankoms šaltoka...

Kalbant apie rankas - jau tuoj šoksime į rankų kremų sezoną su riebesnėmis tekstūromis ir regeneruojančiomis formulėmis. Apie vieną tokį šiandien noriu jums papasakoti. Čia turiu Mary Kay bekvapį variantą rankoms, maitinantį kremą. 

Kuo labiau artėji prie tikslo, tuo didesnė tikimybė, kad norėsi griebtis elgsenos klišių: tūpčioti prie neigiamų dalykų, kovoti su kitais, niršti. Surask būdą negrįžti atgal, laikykis teisingo kelio. Tai tikrai sunku, bet be pastangų niekas nieko neduoda.



Produktas: MARY KAY "Satin Hands" maitinamasis rankų kremas su sviestmedžio sviestu, bekvapis
Gamintojas: "Mary Kay". Pagaminta J.A.V.
Paskirtis: maitinti rankų odą ir nagus, minkštinti odeles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: jaučiamas stiprus poveikis išsausėjusiai rankų odai
Labiausiai nepatiko: manau, jog panašios kokybės kremų galima įsigyti ir pigesne kaina
Tūris: aš turiu miniuką su 21 g produkto, tačiau parduodama po 85 g pakuotėse
Kaina*: 85 g - 10,50 EUR
Kur galima įsigyti: iš Mary Kay kompanijos konsultantų (net neįsivaizduoju, kaip reikia rasti tokių, tinklinių kompanijų konsultantus, todėl galiu jums rekomenduoti tą merginą, iš kurios aš perku - Aurelija Bacevičienė tel. nr. 868764058. Galite ją surasti ir Facebook, bei parašyti asmeniškai, kiek žinau siunčia visur, galima susitarti dėl atsiėmimų ir pan.)
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Palepinkite savo rankas ir parodykite joms, kas tai yra pasakiškai kreminis komforto jausmas, kurį užtikrina „Satin Hands®“ maitinamasis rankų kremas su sviestmedžio sviestu. Dėl unikalaus natūralių medžiagų mišinio „Satin Hands®“ maitinamasis rankų kremas su sviestmedžio sviestu yra lyg aksominė SPA procedūra jūsų rankoms. Jis žaibiškai pašalina nemalonų odos išsausėjimo jausmą. Reguliariai naudojant, nagai tampa pamaitinti, o odelės suminkštėja. Kremas nepaprastai greitai įsigeria, nepalikdamas riebaus sluoksnio ir užtikrindamas ilgalaikį apsauginį barjerą. Vartotojų tyrimo metu 9 iš 10 moterų pasakė, jog jų rankos akimirksniu tapo sudrėkintos ir lygesnės.*

* Rezultatai gauti nepriklausomo vartotojų tyrimo, kuriuo metu 56 moterys vieną savaitę naudojo šį produktą kartą per dieną, metu.


Aš turiu mini pakuotę, kuri lyg ir skirta mėginiams, tačiau pavadinime neužvardinau nei 'sample size' nei 'pirmas įspūdis', nes realiai tai tikrai nėra pirmas įspūdis. Kremo pakako labai ilgam, tad tai jau gerai išnarstytas produktas, nesvarbu, kad nepilno dydžio.

Perkant šitą kremą jūs gausite pakuotę su atkemšamu dangteliu, tuo tarpu maniškio - dangtelis nusisuka ir kremas spaudžiamas į ranką per dozavimo angą. Rankų kremo dizainas gana paprastas - žalsvos spalvos plastikinė tūbelė su žalios spalvos juostele įrėmintais užrašais. Man pritrūko informacijos ir sudėtinių dalių, tačiau pilno dydžio pakuotėje juos tikrai rasite.

Kvapas. Gamintojas teigia, jog rankų kremas bekvapis, tačiau kaip ir visuose bekvapiuose produktuose čia jaučiamas nestiprus kvapas, susidarantis kremo gamybos metu, maišant ingredientus. Deja, man jis nepatinka ir šiek tiek mane erzina. Man asmeniškai geriau būtų kažkoks konkretus kvapas. Tačiau toms merginoms, kurios yra jautrios kvapas, toks kremas gali būti geras variantas.

Konsistencija. Rankų kremas vidutinio tirštumo ir vidutiniškai lengvos konsistencijos. Kreme labai jaučiasi taukmedžių sviesto riebumas.


Sudėtis: ant mano mini pakuotės sudėtinių dalių nėra. Tačiau radau informacijos jog: Mėgaukitės pasakišku drėkinimu, kuris akimirksniu nuramins jūsų rankas ir suteiks joms minkštumo ir neįtikėtino lygumo. Šio kremo sudėtyje yra sviestmedžio sviesto, kuris yra puikiai žinomas dėl savo unikalaus poveikio sausai ir šerpetojančiai odai. Be to, kremo sudėtyje rasime abrikosų kauliukų, šafrano ir saulėgrąžų aliejų, daug vitaminų A ir E bei omega-3 rūgščių, stiprinančių natūralų odos barjerą. Stiprinant natūralų odos barjerą, yra palaikomas optimalus odos drėgmės lygis.


Poveikis. Rankų kremo reikia nedidelio kiekio, jis taupus naudoti. Tuo atveju, kai naudojamas nedidelis kremo kiekis - jis greitai įsigeria į odą ir nepalieka jokių nemalonių pojūčių ant rankų: nei lipnumo, nei riebaliuko. Aišku, kad po susigėrimo dar šiek tiek jaučiasi, kad kažkas buvo tepta ant rankų, tačiau jokių nemalonių pojūčių nėra.

Rankų kremas tikrai geras - jis labai greitai nuramina sudirgusią odą, beveik iš karto pamaitina ir pranyksta visi pasausėjimai. Pasitepus oda tampa vizualiai gražesnė, lygesnė, dailesnė. Man kremas pasirodė tobulai geras, geros kokybės ir yra vertas dėmesio. Negaliu pakomentuoti sudėties aspektus, tačiau labai patinka.

Yra tik vienas aspektas - aš manau, kad panašios kokybės rankų kremų galima įsigyti šiek tiek pigiau, paieškojus kosmetikos parduotuvėse. Tad kad ir patiko, bet šiuo metu labai taupydama, ir žinodama, kad kitais metais neturėsiu nė cento pajamų, aš ieškau pigesnių ir geros kokybės variantų. Manau tikrai galima rasti pigiau ir aš nieko prieš pataupyti ant tokių elementarių dalykų kaip dušo želė, kūno kremas, rankų kremas, kūno šveitiklis. Tačiau jei jums kaina nėra jokia kliūtis - labai rekomenduočiau išbandyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai