DOUGLAS Essential "Relaxing" atpalaiduojamasis dušo aliejus su migdolų aliejumi

Nors vasara oficialiai baigėsi, bet iš fotografijų archyvo vis dar traukiu vasariškas nuotraukas. Iš esmės prieš pradedant naudoti produktą visuomet stengiuosi jį nufotografuoti, nes paskui, jis tampa nebefotogeniškas, dažniausiai. Aišku, pasitaiko, jog nuotraukos užsiguli, produktai lieka neaprašyti ir tenka perfotografuoti - juk vasarą nerašysi įrašo su produkto sniege nuotraukomis, o pavasarį - fotografijomis, puoštomis įvairiaspalviais medžių lapais? Tačiau kol sezonas toks pereinamasis, vis dar drąsiai traukiu vasariškesnę nuotaiką spinduliuojančias nuotraukas - man atrodo prie šiandienos saulėto oro jos tiesiog puikiai dera! 

Na, o šitų fotografijų kaltininkas yra - Douglas aliejus, subalansuotas kūnui prausti, tačiau gali būti naudojamas ir kaip vonios aliejus. Man aliejai kaip prausimo priemonė patinka, tik gal labiau rudens metui, tačiau naudojau vasarą ir visai nemažai - rugpjūtį. Kviečiu pasižiūrėti, kaip mano patiko.

Niekada nesijaudink, kad tavo svajonės nustelbs kieno nors kito svajones - gero užteks visiems. Bet jei iš tikrųjų nerimauji, pasidalyk su kitais tuo, ką turi.
Kaip šauksi, taip atsilieps!


Produktas: DOUGLAS Essential "Relaxing" atpalaiduojamasis dušo aliejus su migdolų aliejumi
Gamintojas: "Douglas Cosmetics". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: nuprausti odą, pašalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus prausimas
Labiausiai nepatiko: nemažai vidutinio saugumo ingredientų sudėtyje
Tūris: 200 ml
Kaina*: 9,99 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Atpalaiduojamasis dušo aliejus visų tipų odai. Šio atpalaiduojamojo dušo aliejaus sudėtyje yra švelnaus migdolų aliejaus, pasižyminčio minkštinamosiomis ir raminamosiomis savybėmis. Sąlytyje su vandeniu aliejus transformuojasi į švelnų pienelį, kuris pašalina aplinkos taršą, odos nešvarumus ir prakaitą. Nusiprausus oda tampa švelni, pamaitinta, elastinga ir jaučiasi komfortabiliai.

NAUDOJIMAS: Nedidelį kiekį dušo aliejaus tepkite ant sudrėkintos odos ir masažuokite kol suputos. Kruopščiai nuplaukite švariu vandeniu ir švelniai nusausinkite.

PATARIMAS: Įpilkite kelis lašus aliejaus į vonią atpalaiduojančiam poveikiui.


Šito prausiklio pakuotė man patinka - pirmą kartą pamačius galvojau, kad gal stiklinė, bet paėmus į rankas jau aiškiai galėjau suvokti, kad čia geros kokybės skaidrus plastikas. Produktas turi dozavimo pompą, kuri šiaip jau man aliejiniuose produktuose nepatinka, bet čia viskas kitaip - perkant ant pompos būna toks apsauginis plasmasiukas, kurį vėl galima uždėti, kad apsaugoti nuo pasispaudimo keliaujant. Tad pakuotė saugi naudoti tiek namuose, tiek įsimesti į kelionių kosmetinę.

Man patinka ir pakuotės dizainas: visiškai minimalus stilius ir pro sieneles matomas produktas suteikia kokybiško ir kruopščiai sukurto gaminio iliuziją. Smagus ir gražus produktas.

Kvapas kosmetinis, saldžiai lengvas, galbūt šiek tiek primena mogdolus, galbūt šiek tiek gėlės. Susiliejus su vandeniu kvepia skaniai, tačiau kaip ir visi aliejai, po suputojimo kvapas pakinta. Manęs tas nė kiek neerzina - kol prausiuosi pasimėgauju aromatu, o paskui aš jo net neužuodžiu, nebent uostau prisikišusi prie odos. Ir, po dušo, vonios ar kitų vandens procedūrų stengiuosi visuomet sudrėkinti odą losjonais ar kremais, todėl jokio prausiklio kvapo visiškai nebeužuodžiu.

Konsistencija. Lengva, aliejinė, labai primena saulėgrąžų aliejaus tirštumą. Priemonė ryškiai geltonos, gal daugiau tamsiai oranžinės spalvos.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-6 CAPRYLIC/ CAPRIC GLYCERIDES, DECYL GLUCOSIDE, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, LAURETH-4, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS OIL, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, PARFUM, TETRASODIUM EDTA, POLYQUATERNIUM-7, SALICYLIC ACID, METHYLPROPANEDIOL, CI 15510, CI 19140.

Be mineralinių aliejų, parabenų, silikonų, ftalatų.


Poveikis. Aš nuoširdžiai mėgaujuosi kiekvienu priemonės naudojimu - prausimosi aliejus susiliejęs su vandeniu pavirsta baltu, vidutiniškai suputoja. Kūną prausia labai maloniai - paprastai net nebesinori jokių kremų ar losjonų, nes oda ne tik itin švelni ir minkšta, tačiau lyg ir sudrėkinta. Šiaip jau aš nelinkusi tikėti nuplaunamų priemonių drėkinamuoju ar maitinamuoju poveikiu, tačiau po šito galiu sau leisti nieko ant odos netepti. Ir netepu, kai pritingiu ar neturiu laiko. Tačiau įprastai vistiek kažkuo tepuosi, juolab dabar, kai po vasaros kūno oda stipriau nei bet kada išsausėjusi.

Jokių priekaištų šitai priemonei neturiu. Kiek esu naudojusi prausimosi aliejų praeityje, jie palikdavo nemalonią plonytę plėvelę, o Douglas prausimosi aliejų norisi pagirti - odą nuprausia tobulai, visas aliejus nuplaunamas ir jokių likučių ant odos nelieka. Jis puikiai atlieka prausimo funkciją, aliejus švelnus odai, priemonė skalsi, kvapas malonus ir nėra pernelyg intensyvus. Labai patiko, kabinėjuosi tik prie vidutinio saugumo ingredientų priemonės sudėtyje. 😊 Jaučiuosi maloniai pasilepinusi, net jei tai tik trumpas dušas. 😋😁




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai