PIRMAS ĮSPŪDIS. DR. ORGANIC "Organic Vitamin E" kūno losjonas su vitaminu E

Mano pirmasis įspūdis šį kartą bus apie kūno losjoną iš Dr. Organic kompanijos. Pati kompanija ir jos gaminiai man patinka dėl natūralesnės sudėties ir nemažai odai naudingų ingredientų. Kviečiu pasižiūrėti į vitamino E losjono sudėtį bei pasižiūrėti, kaip man patiko.


Ką žada gamintojas:  Ypatingo poveikio drėkinamasis losjonas praturtintas ekologiškų vitaminu E. Šis vitaminas - tikras jaunystės šaltinis, puikiai drėkinantis odą, kiekvienai kūno ląstelei suteikiantis deguonies ir gyvybės. Kaip antioksidantas, jis saugo odą nuo žalingo aplinkos poveikio, puikiai drėkina, minkština, lygina raukšles epidermio sluoksnyje bei suteikia elastingumo. Šis drėkinamasis losjonas tinka visam kūnui, užtikrina ypač efektyvią apsaugą nuo oksidantų. Šis losjonas įsiskverbia tiesiai į odos epidermio sluoksnį, akimirksniu sudrėkina ir regeneruoja tarpląstelinę struktūrą, suteikdamas odai spindėjimą, elastingumą ir šilko švelnumą. Giliai įsigeria, drėkina, maitina. Švelnina ir minkština, suteikia spindesio Biologiškai aktyvūs, natūralūs ir ekologiški ingredientai: ekologiškas vitaminas E, alavijai, kakavų sviestas, taukmedžių sviestas, alyvuogių aliejus, saulėgrąžų aliejus, raudondumbliai, vitaminas A.  
Be parabenų  
Be SLS (natrio laurilsulfato)  
Be dirbtinių dažiklių  
Be stiprių cheminių medžiagų, kvapų ir konservantų

Pilno dydžio pakuotė. Paveikslėlis iš ČIA

Sudėtis: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Aqua, Caprylic/ Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Glycerin, Isocetyl Palmitate, Myristyl Myristate, Olea Europaea (Olive) Oil Unsaponifiates, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Caprylate, Glycyrrhetinic Acid, Retinyl Palmitate, Chondrus Crispus Extract, Xanthan Gum, Aroma, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Phytate, Limonene, Hydroxycitronellal, Linalool.

Kiekis: mėginio kiekis 5 ml. Pilnas gaminio kiekis 200 ml
Kaina: 11,69 EUR
Kur galima įsigyti: Hiperfarma, pigu.lt, ekogrozis.lt, damodara.lt, Assorti


Mano potyriai. Kūno losjonas baltos spalvos, gana lengvos konsistencijos, tačiau masažuojant į odą jaučiamas aliejingas riebumas, tad pirmą kartą palietus, tikiuosi, jog ne tik drėkins, bet ir maitins odą. Man labai keistas priemonės kvapas - lyg ir jaučiu citrusus, lyg ir saulėgrąžų aliejų - sunkoka pasakyti, tačiau man tai nėra maloniausias kvapas pasaulyje, Toks taip sau - neaplstu iš pasimėgavimo.

Man patiko, kaip losjonas sparčiai susigeria į odą, nepalieka lipnumo ar riebios plėvelės. Po naudojimo oda lieka itin švelni, vizualiai gražesnė ir jaučiamai pamaitinta. Tai nėra riebi priemonė, tarp drėkinamojo ir maitinamojo efekto yra geras santykis, todėl tas maitinimas nėra labai riebus, sunkus - man labiau lengvas, o kažkokio intensyvaus drėkinimo priemonėje nėra.

Patyrinėjusi sudėtį randu krūvą naudingų odai ingredientų, galėtų priemones gale nebūti nelabai saugių konservantų bei medžiagų, suteikiančių priemonei stipresnį kvapą. Tačiau juk niekas nežada visiškai natūralios sudėties? Tad taip, patiko. Ar pirkčiau pilną pakuotę - taip, manau visai smagu būtų panaudoti losjoną ilgesnį laiką - odai jis teikia to, ko jai reikia, tad nematau priežasčių, kodėl ne.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai