L'OREAL "Color Riche La Vie En Rose" lūpų dažai "Julianne's Delicate Rose"

Apie lūpų dažus - ir vėl rožinius! Nežinau kokia manija mane buvo užvaldžiusi visą vasarą, kad aš norėjau, ir iki šiol dar noriu dažyti lūpas švelniai rožine spalva, o akių makiažą daryti ryškesnį. To pasekoje mano namuose atsirado ne vieni švelniai rožiniai lūpų dažai. 

Vieni iš jų - L'Oreal Paris "Color Riche" lūpų dažai iš La Vie en Rose serijos. Užmačiau Douglas internetinėje parduotuvėje su nuolaida, ir susigundžiau įsigyti, tačiau tarp spalvinių variantų nebuvo didelio pasirinkimo ir pasiėmiau Julianne Moore įkvėptus lūpų dažus, apibūdinamus kaip jurginų rožinė. Labai labai norėjau, kad šitas atspalvis man patiktų, kad lūpų dažus pamilčiau, tačiau taip nenutiko - kad ir kiek stengiausi susidraugauti, tačiau ne viskas man čia patiko. O taip norėjosi...

"Negalima paspausti rankos sugniaužus kumštį."
I. Gandi



Produktas: L'OREAL "Color Riche La Vie En Rose" lūpų dažai "Julianne's Delicate Rose"
Gamintojas: "L'Oreal-Paris"
Paskirtis: dekoratyvinė - lūpoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kasdienė, rožinė spalva
Labiausiai nepatiko: sausa, kieta konsistencija
Tūris: 7 ml
Kaina*: 12,49 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas
Įvertinimas: 2/5

Ką žada gamintojas: Sezono karalienė - rožinė Itin moteriška, švelni ir elegantiška. Ateinantį šaltąjį sezoną karaliaus rožinė.

Įkvėptą naujausių mados tendencijų, L’oreal Pari’s pristato ekskliuzyvinę lūpų dažų ir nagų lakų Color Riche kolekciją - “La vie en rose” (“Gyvenimas yra rožinis”). Drąsiai pasitik naują moterišką žavesį. Rožiniai matiniai atspalviai sukurti kiekvienai moteriai.

Naujieji lūpų dažai “La vie en rose” - rafinuotos, išskirtinės, grynos spalvos ir itin malonios tekstūros, kurių formulė praturtinta ploniausiais rausvais perlais ir švelniausiais aksominiais pigmentais. Mėgaukis rožiniu gyvenimu!

Naujosios Color Riche lūpų dažų kolekcijos šiltu rožiniu švytėjimu susižavėjo Eva Langoria, pasirinkusi Cherry Blossom (Vyšnių Žydėjimo), Blake - Primrose (Raktažolių), o Julianne - Dahlia (Jurginų), Jenifer Lopez - Magnolija (Magnolijų), Naomi Watts – Iris (Irisų) spalvas.

Viso ekskliuzyvinėje Color Riche kolekcijoje - 5 rausvų žiedų matiniai atspalvių deriniai, lūpoms ir nagams. Tai daugiau nei lūpų dažai. Tai Jūsų Color Riche.



Kadangi jums aktuali ir svarbi pakuotės informacija, tuomet rašau kelis sakinius apie ją: juodos spalvos kvadrato formos lūpų dažai plastikinės, matinės pakuotės, kuri man gana greit nusitepa. Tačiau yra graži ir patraukli akiai - auksinis akcentas ir neįprastos formos uždarymas - dangtelį galima uždaryti tik vienu būdu dėl nugarėlėje esančio ausinio intarpo praplatėjimo. Man labai žavūs šitos kolekcijos populiarų moterų tarsi parašai, neparašai - vardai. Visi jie tarsi užrašyti ranka, yra skirtingo šrifto, dydžio, rašysenos. Beveik susikuri iliuziją, kad prie jos tikrai prisilietė tavo mylima žvaigždutė ir pasirašė ant pakuotės.

Na, o toliau - viskas labai tradicinio - nukemšamas dangtelis - beje užsifiksuoja labai tvirtai, - išsukami dažai, kaip ir nieko labai įmantraus, tačiau dizaino prasme, akį traukiantis produktas, bent jau man.


Kvapas. Nežinau, kas tokio su L'Oreal'io lūpų dažais, bet jis turi kvapą, kuris lyg ir primintų rožių kvapą, tačiau man daug labiau primena pasenusios kosmetikos kvapą. Beje, 99% mano draugių ir moteriškos lyties giminaičių sakė, kad primena pasenusią kosmetiką. Tad be abejonės, lūpų dažai pakvėpinti ir intensyviai - jei esate jautri kvapams - atsargiai su šitais.

Konsistencija. Pirmasis dalykas, kuris man labiausiai nepatinka - kieta, labai kieta lūpų dažų konsistencija. Aš suprantu, kad tokios konsistencijos produktą naudosime ilgiau, tačiau jei atvirai, man nelabai rūpi - vistiek būna sunku sunaudoti lūpų dažus iki galo. Aš pirmenybę teikiu minkštesnės, labiau kreminės konsistencijos lūpų dažams. 


Sudėtis: ant L'Oreal lūpų dažų sudėčių niekada nebūna - jų reikia ieškoti internetu gamintojo svetainėje. Tačiau tik pradėjusi ieškoti sudėtinių dalių suvokiau, kad šitie lūpų dažai išimami iš prekybos ir sudėtinių dalių rasti nepavyks. Lietuvoje išparduodami likučiai.


Poveikis. Dievaži, šitie lūpų dažai labai pretenzingi - rinkdamasi rožinę aš tikiuosi patogumo, paprasto padengimo (dažnai be veidrodžio) ir jokio darbo prieš padengiant. Tačiau čia - nieko panašaus. Pirmiausia, kaip jau minėjau, yra kieta konsistencija, dėl ko dengiant ant lūpų ji tempia su dažais ir paryškina nors ir labai minimaliai pasausėjusias lūpų vietas. Todėl jei jau noriu naudoti šiuos lūpų dažus, privalau jas kruopščiai nusišveisti, tuomet palepinti gerai maitinančiu balzamu ir tik po kurio laiko bandyti dengti ant lūpų. Ir jokiu būdu negalima priemonės labai sluoksniuoti, siekiant išgauti intensyvesnę spalvą - tiksliau galima, bet labai atsargiai, mat lengva susikurti ne patraukliai natūraliai sultingų, bet neprižiūrėtų lūpų efektą.

"Julianne's Delicate Rose" atspalvis, savaime suprantama rožinis, tai sufleruoja vardas. Ta rožinė labiau švelni, pastelinė, ir neturi labai geros pigmentacijos, yra labiau permatoma, negu sodri (taip, kai kurie šios kolekcijos atspalviai yra sodrūs). Spalva turi spindesio, tačiau matomų blizgių dalelių nepastebiu - jos itin smulkios, kas suteikia labai natūralų spindesio efektą - atrodo taip, lyg jis būtų ne nuo lūpų dažų, o iš pačių lūpų, toks sveikas spindesys.


Man lūpų dažai išlieka apie 4 valandas, ir sakyčiau, kad nusitrina ne itin tolygiai. Galbūt kiti šios kolekcijos lūpų dažai geresni? Neįsivaizduoju, tačiau į šitą dėjau labai dideles viltis, labai norėjau pamilti, bet nepamilau. Jei atvirai, mano Essence lūpų dažai ant lūpų jaučiasi patogiau ir atrodo daug geriau, be to, nėra tokios nemaloniai sausos konsistencijos. Nežinau, kasdienai naudočiau, bet jeigu reiktų kokiai progai - jau mieliau dengčiau kažką patogesnio ir malonesnio ant lūpų. Gaila!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai