SAMPLE SIZE. AVON "Ultra Colour Absolute" lūpų dažai "Pink Renewal"

Vėl testuoju mėginius! Anksčiau apie trumputį mėginių įrašą sakydavau, jog tai mažo dydžio nuomonė, tačiau pastaruoju metu esu linkusi manyti, jog tai pirmojo įspūdžio įrašas. Argi ne tas pats, kaip pirmą kartą išbandant vieną ar kitą produktą, tik kad vėlesniems bandymams produkto nebelieka, todėl tenka pasitenkinti tuo pirmuoju įspūdžiu.

Kalbant apie šiandieninį mėginį iš Avon, šito įrašo nelabai galiu papasakoti pirmuoju įpsūdžiu, mat lūpų dažų man užteko geras 3 savaites! Naudojosi labai taupiai, ištestavau visus įmanomus aspektus ir noriu keliais sakiniais papasakoti, bei parodyti efektą ant lūpų.


Ką žada gamintojas: Formulėje itin smulkiai malti pigmentai, kurie suteikia intensyvią spalvą. Skalndžiai slysta lūpų oda ir suteikia drėkinamąjį efektą. Lūpos įgauna intensyvią spalvą ir spindintį efektą.


Sudėtis: Diisopropyl Dimer Dilinoleate, Lanolin, Di-PPG-3 Myristyl Ether Adipate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tridecyl Trimellitate, Synthetic Wax, Polybutene, Stearyl/ PPG-3 Myristyl Ether Dimer Dilinoleate, Silica, Microcrystalline Wax, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Diphenyl Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Ozokerite, Dilauryl Thiodipropionate, Petrolatum, Glycerin, Lauryl PCA, Nylon-12, Phytol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Disteardimonium Hectorite, Dipalmitoyl Hydroxyproline, Ethylene/ Propylene/ Styrene Copolymer, Triethyl Citrate, Acrylates Copolymer, Parfum, Ascorbic Acid, Acrylates/ Carbomate Copolymer, Palmitic Acid, C12-15 Alkyl Benzoate, Aqua, Dimethicone, Collagen, Tribehenin, Dimethicone, Butylene/ Ethylene/ Styrene Copolymer, Tin Oxide, Saccharin, Rubus Chamaemorus Seed Oil, Ceramide - 2, PEG-10 Rapeseed Sterol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Silica Dimethyl Silylate, Cera Alba, Polyester-1, Palmitoyl Oligopeptide, PEG-200.
May Contain: Mica, CI 77891, CI 15850, CI 19140, CI 17200, CI 77120, CI 77491, CI 77492, CI 77499, CI 15985, CI 42090, CI 45410.


Pilno dydžio pakuotė. Nuotrauka iš ČIA

Kiekis: mėginuko kiekis nenurodytas. Pilnas gaminio kiekis 3 g
Kaina: 8,00 EUR (mėginys kainuoja apie 0,50 - 1,00 EUR)
Kur galima įsigyti: iš Avon kompanijos konsultantų



Mano potyriai. Kokie cute šitie mažiukai Avon lūpų dažų miniukai - mėginėliai. Rimtai, aš asmeniškai nesu turėjusi kitų kompanijų mėginių, todėl neįsivaizduoju kaip ten, tačiau šito - pilnai pakanka ne tik keliems pabandymams, o normaliam patestavimui. Avon mėginius galima gauti iš Avon konsultantų, tačiau retai kurie duoda, juos reiktų įsigyti. Litais dar buvo 1,00, paskui 1,80 Lt, o eurais tiksliai negaliu pasakyti, tačiau jei domitės, jūsų Avon konsultantė jums gali plačiau papasakoti apie kainas ir įsigyjimo sąlygas. Mokyklos laikais dirbau kompanijos konsultante, ir turėjau susipirkusi visą asortimentą mėginių pavidalu, tad puikiai pamenu, kad miniukai tikrai kainuoja.

Lūpų dažai nepaprastai malonios konsistencijos, tepi ant lūpų ir jie maloniai slysta oda. Konsistencija drėgna, kreminė ir nepaprastai maloni sausų lūpų odos savininkėms. Man nepaprastai patinka, kad lūpų dažai visiškai nesausina lūpų ir tikriausiai drėkina, nes lūpų, kol dėviu lūpų dažus, visiškai neišsausina, kad ir kiek dažus laikyčiau ant lūpų. 


"Pink Renewal" lūpų dažai rožiniai, šiek tiek mergaitiški, suteikia lūpoms sveiko ir dailaus spindesio. Toks atspalvis man atrodo buvo mano topas prieš kokius 7-10 metų. Nepaprastai mėgau tokio atspalvio dažus ir rinkausi tik juos - man atrodo su tokiomis spalvomis mano lūpos atrodo putlesnės, gana natūralios ir sveikesnės. O kadangi priemonės formulė neparyškina lūpų išsausėjimų, tai puikiai tinka tokioms jautrioms lūpoms, kaip mano. Vienintelė problema su šituo lūpų dažu - po kurio laiko spalvos pigmentai sukrenta į raukšleles. Jei atvirai - na, iš tiesų taip nutinka su absoliučiai visomis tokio atspalvio rožinėmis. Pradedu manyti, jog sukurti tobulą rožinę, kuri nesukrenta į raukšleles yra arba neįmanoma, arba labai labai sunku.

Kalbant apie išlikimą - tai nėra ilgai išliekantys lūpų dažai ir lengvai nusivalo valgant, geriant, persikelia bučiuojantis, palieka dėmes ant puodelių. Tačiau jis nepaprastai patogus dėvėti, o ir atnaujinti lengva, tiesiog perbrauki per lūpas - ir vėl viskas tobula, nereikia net veidrodžio. Tad ar man patiko? Patiko, tik gal rinkčiausi kitą atspalvį. O gal žinote tokio atspalvio rožinę, kuri nesubėgtų į lūpų raukšleles? Pasidalinkit. 😉




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai