2020/05 Gegužės mėnesio pirkiniai ir naujienos: Mixa, Nivea, Eveline ir kt.

Savaitgalį praleidom gamtoje, tad nauji įrašai šiek tiek nusikėlė. Tad kas seka toliau? Žinoma, paskutinė mėnesio diena skirta naujiems pirkiniams parodyti, pasidalinti pirmine nuomone ir paplanuoti ateinančių savaičių įrašus.

"Gyvenime reikėtų siekti dviejų dalykų: pirmas - gauti, ko nori; antras - tuo džiaugtis."
O. Mandino


Kūnui

1. MIXA Hyalurogel Intensive drėkinamasis kūno pienelis, 400 ml
Mano oda šiuo metu išgyvena rimtą sausumo fazę, labai panašią į pernykštę, kai oda ir pleiskanojo ir niežėjo ir elementarus drabužių prisilietimas yra odą erzinantis reikalas. Labai pasitikiu Mixa veido priežiūros priemonėmis, tad tikiu, kad ir kūno odai turėtų būti gerai.
Drogas, 7,56 Eur

2. NIVEA Sun Kids vandeniui atsparus losjonas nuo saulės vaikams SPF 50+, 200 ml
Čia man atrodo viskas gana aišku - artėja vasara, tad reikia apsaugos priemonių nuo saulės. Mano lengvai įdegantiems vyrams (įskaitant ir greit nudegantį vyrą) losjonas su itin didele apsauga.
Martina, 9,97 Eur

3. BARBARIA Solar apsauginis losjonas nuo saulės spartinantis įdegį SPF 30, 200 ml
Na o man, kadangi labai sunkiai įdegu, skirtas šitas, kuris turėtų ir paspartinti įdegį ir apsaugoti nuo saulės. Nemeluosiu ir prisipažinsiu, kad įsigijimui nemenką įtaką padarė ir ryški, spalvinga pakuotė, bet daug svarbiau, kad veiktų ir iš ties spartintų įdegimą.
Martina, 9,09 Eur

4. FERGIO BELLARO "Grapefruit" masažo aliejus, 200 ml
Mums patinka kvapnūs aliejai masažui, tačiau ne visuomet jie būna geri. Tarkim, nusiperki aliejų ir jis akimirksniu susigeria į odą dar nespėjus pradėti masažuoti arba masažas jau senai baigėsi, o aliejus vis dar 'sėdi' ant odos paviršiaus. Šito kvapas man labai patiko, sudėtis iš pirmo žvilgsnio pasirodė iš ties nebloga, tad nekantrauju bandyti.
Martina, 2,99 Eur

5. NIVEA "Cherry Blossom & Jojoba Oil" kūno sufle - kremas, 200 ml
Pasirodė labai patraukli pakuotė ir nebloga kaina, tad nusprendžiau nusipirkti šalia jau įsigyto Mixa kūno losjono. Kažkada senai Nivea buvo viena tų pirmų kompanijų nuo kurios prasidėjo mano draugystė su kosmetika, maždaug labai panašiu metu su Margarita, tad tikriausiai Nivea kosmetikai jaučiu šiokius tokius sentimentus.
Martina, mokėjau 4,99 Eur, pilna kaina 6,49 Eur

Plaukams ir veidui

6. OBLEPIKHA SIBERICA Professional šaltalankių galvos odos šveitiklis visiems odos tipams, 200 ml
Iš ties šiuo metu labai džiaugiuosi savo plaukų būkle, jie atrodo sveiki, tačiau ir vėl susiduriu su tomis pačiomis problemomis, kaip prieš balinimą. Dabar pamenu, kodėl pradėjau dažyti - mano plaukai stipriai veldavosi, jiems trūko paklusnumo, jie bangavosi ir niekad neatrodė itin tvarkingai. Būdama blondinė visas tas problemytes buvau primiršusi. Užtat šiuo metu džiaugiuosi sveikesniais plaukais ir noriu kartas nuo karto giliau išvalyti galvos odą, tad nusprendžiau įsigyti galvos odos šveitiklį. Įspūdžius būtinai papasakosiu.
Drogas, 6,59 Eur 

7. ECO U valomasis vanduo - tonikas "Hydra Macadamia Oil" visiems odos tipams, 200 ml
Nusipirkau priemonę už pusę kainos! Tikriausiai pamenate, kad naudojau tokį kokosinį ir džiaugiausi poveikiu bei sudėtimi, tad pamačiusi didžiules akcijas susigundžiau išbandyti ir makadamijų. Tiek kad, turiu jį sunaudoti iki šio mėnesio pabaigos. Jau naudoju, jau daugmaž susidariau nuomonę ir galiu tik patvirtinti, kad šituos vandenukus verta pabandyti.
Martina, pilna kaina 2,37 Eur, mokėjau 1,25 Eur

Rankoms ir kojoms

8. BATH & BODY WORKS "Sweet Pea" antibakterinė želė, 29 ml
Labai patiko šiuo metu bandomas iš šios kompanijos tai užsisakiau dar vieną iš to paties pardavėjo. Ir vaje... pas mane dar keliauja keli šios kompanijos antibakteriniai. Paišlaidavau, bet verta. Apmaudu, kad Lietuvoje neturime šio gamintojo produkcijos.
ebay, GBP 5.48 + GBP 1.99 (siuntimo išlaidos)

9. BIO WORLD Secret Life Detox Therapy vulkaninės kilmės rankų ir kojų šveitiklis, 75 ml
Labai faina kartais rankas nusišveisti šveitikliu ir rankų šveitikliai paprastai būna aštresni, mažiau riebaliuko nei kūno ar veido šveitikliai. Bandysiu įdomų juodą šveitiklį ir jei man patiks, tikriausiai norėsiu ir daugiau šitos kompanijos produktų namuose. Sudomino. O gal jūs kažką badėte iš Bio World?
Martina, 2,59 Eur

10. NESTI DANTE Romantica Rose & Peony rankų muilas, 250 g
Eurokos, pilna kaina 3,89 Eur, mokėjau 2,96 Eur

11. NESTI DANTE Emozioni in Toscana muilas, 250 g
Eurokos, pilna kaina 3,89 Eur, mokėjau 2,96 Eur

Papildau muilais namus. Prieš tai pirkti keli dideli gabalai beveik baigėsi, tad vėl pasitaikius akcijai bandau nuostabiai kvapnų gėlių muilą iš Romantica linijos ir gaivų žalumos iš Toscana. Šitie man labai patinka ir kaina šiuo metu labai gera.

12. MARION SPA rūgštinė šveičiamoji pėdų kaukė, pašalinanti suragėjusį odos sluoksnį
Šitą kaukę esu jau bandžiusi ir viskas, kas pasikeitė per porą metų yra tik pakuotė. Kaukės esmė labai paprasta - palaikai kojas skystyje ir per kelias dienas oda pradeda luptis, kartu pašalindama suragėjusios odos plotus, seną odą. Pats tas pavasariui, kai norisi itin švelnių, lygių ir gražių pėdų prieš basučių sezoną.
Drogas, 2,65 Eur


13. EVELINE 8in1 Total Action lūpų putlinimo priemonė, 12 ml
Žinau, bandžiau ir nusivyliau panašaus pobūdžio priemonėmis. Negali sakyti, kad jokio efekto nebuvo, tačiau tikiesi daugiau, nei putlinančios priemonės gali padaryti. Nusprendžiau dar prigriebti iš Eveline, kurio formulė papildyta hialurono rūgštimi. Nenusivilsiu, net jei efektas bus niekinis - tiesiog šiuo atveju man labai smalsu ir tiek.
Eurokos, pilna kaina 3,99 Eur, mokėjau 2,99 Eur

14. LACALUT Activ dantų pasta, 75 ml
Mėgstu, kai vonioje gyvena porą pastų mums: viena stipresnė, kita švelnesnė. Šiuo metu vonioje apsigyveno trečioji, vien dėl to, kad vyras su ta stipriąja pavalė dantis porą savaičių ištisai. Perspėjau prieš padėdama naujas pastas, kad stiprioji negali būti naudojama kasdien, bet... kai negirdi, gaunasi taip, kad kraujuoja dantenos ir tada prireikia itin švelnios pastos prieš kraujavimą. Va šita yra tokia, švelnutė, padedanti dantenoms.
Drogas, 3,65 Eur

15. EVELINE Big Volume Lash natural bio formula blakstienų tušas, 10 ml
Mano namuose šiuo metu tikra šventė - kosmetinėje turiu vos vieną tušą, kuriuo naudojuosi ir taip gera, kad neatidarytos krūvos jų, kai visi džiūva, o naudoji tai vieną tai kitą. Kadangi maniškis jau pradeda sausėti, nusprendžiau išbandyti Eveline. Man regis šios kompanijos tušų neesu bandžiusi, o jei ir esu, tai labai labai senai.
Martina, 5,19 Eur
----------------------------------------
Tokie tat mano paskutinio pavasario mėnesio pirkiniai. Labai gera suvokti, kad iš esmės reikia tiek nedaug, kad patenkintum savo poreikius, kad nereikia saujos tušų, krūvos buteliukų ar penkto plaukų priežiūros produkto. Aišku, kai kurių pirkinių ir čia galėjo nebūti, kai kurie buvo pirkti tik dėl smalsumo, tačiau visais esu labai patenkinta ir nekantrauju juos bandyti bei pasidalinti nuomone su jumis.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. galvos odos šveitiklį būtent šį esu bandžius gal hm, bijau sumeluoti bet priš kokius 4 metus. tai man poveikis patiko, toks šaldantis ir malonus, kvapas - skonio reikalas, bet labai sunkiai išsiplauna ;(

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Eina sau kaip gaila... būtent lengvas išskalavimas man ir buvo svarbiausia :(

      Panaikinti

Rašyti komentarą