LACALUT Aktiv dantų pasta

Šiandien po darbo grįžau pavargusi ir nusikalusi ir kur tu žmogau iš kart pailsėsi, kai namuose laukia krūvos gyvūnų, namų ruošos darbų, maisto gamyba ir vaikas, norintis kiek daugiau dėmesio. Tik paguldžiusi vaiką, nusipraususi ir visus apšokinėjusi turiu kiek daugiau laiko blogui, nors šiandien rašyti didelio įkvėpimo neturiu, jaučiuosi pavargusi ir tikriausiai daug mieliau tiesiog eičiau miegoti, be jokių pašalinių dirgiklių. Bet reikia, norisi o ir tendencijų ciklo labai jau nenoriu užtempti į kitą mėnesį, tad keliu sau uždavinį prisiversti ir laikytis rugsėjo pradžioje sudaryto blogo įrašų plano. Šį kart labai džiaugiuosi, kad planuose trumpasis įrašas, tad tikriausiai bus kiek lengviau nei dekoratyvinė kosmetika. Apie dantų pastą, tačiau ne apie bet kokią, o apie tokią, kuri padeda kraujuojant dantenoms ir esant jų pažeidimams. Visai nesenai dariausi burnos higieną, po kurios visuomet poliruoja dantis ir purškia kažkuo panašiu į sodą, po kurios burnoje man visuomet atsiranda žaizdelių. Tiesiog tobulai palankus metas išbandyti priemonę, kuri žada raminti ir padėti greičiau užgyti burnos pažeidimams.

"Įkvėpimas visada ateina, tačiau jis turi aptikti tave bedirbantį."
P. Picasso


Produktas: LACALUT Aktiv dantų pasta
Gamintojas: "Dr. Theiss Naturwaren" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: išvalyti dantus, mažinti uždegimus, stiprinti dantenas, sumažinti dantenų kraujavimą, saugoti nuo karieso, mažinti dantenų sudirgimus
Tinkamas tipas: visiems nuo 6 m. amžiaus
Labiausiai patiko: efektyvus dantenų gyvymui
Labiausiai nepatiko: konsistencija
Tūris: 75 ml
Kaina: 3,65 EUR
Kur galima įsigyti: Maxima, Rimi, Iki, Drogas, Eurokos ir kt. - daugumoje kosmetikos ir higienos prekybos vietų

Ką žada gamintojas: „Lacalut Active“ – tvirtam dantų emaliui išlaikyti. Tinka esant dantenų kraujavimui ir uždegimui. „Lacalut“ dantų priežiūros priemonės – tai daugiau kaip 80-ies metų patirtis, sukauptos žinios ir nuolatiniai tyrimai, siekiant sukurti išskirtinio efektyvumo ir aukščiausios kokybės dantų pastas. Patikima, unikali „Lacalut“ apsauginė formulė garantuoja optimalią dantų ir dantenų apsaugą bei priežiūrą.
„Lacalut Active“ dantų pasta:
    • gali padėti sumažinti uždegimą, sustiprinti dantenas, sumažinti kraujavimą, apsisaugoti nuo periodontito;
       • saugo nuo karieso, sumažina bakterijų kiekį;
       • gali padėti pagreitinti žaizdelių gijimą, mažinti dantenų sudirgimą.
„Lacalut“ – odontologas Jūsų namuose!

Sudėtis: Aqua, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Aluminum Hydroxide, Hydrated Silica, Silica, Poloxamer 188, Sodium Lauryl Sulfate, Aroma, Hydroxyethylcellulose, Aluminum Lactate, Titanium Dioxide, Allantoin, Aluminum Fluoride, Sodium Saccharin, Chlorhexidine Digluconate, Bisabolol, Limonene.
Fluoro kiekis 1360 ppm


Mano nuomonė. Šios dantų pastos pakuotės dizainas tikrai nėra tas, kurį iš kart pastebi parduotuvėje, ypatingai jei konkrečiai neieškai šitos pastos. Mano galva ji paskęsta tarp pasiūlos, ją sunkoka pastebėti, dizainas labai paprastas, kuklus. Pakuotės plastikas minkštas, pastą lengva išspausti ir sunaudoti iki pat paskutinio lašelio. Dantų pasta kiek skystesnė nei kitos rinkoje esančios pastos ir aš niekaip nepriprantu prie to skystumo, man šiek tiek trūksta ir mėtinės gaivos. Nepaisant to priemonė labai gerai ir itin švelniai valo apnašas, suteikia dantims švaros pojūtį, išliekantį daugmaž tiek, kiek kitos pastos.

Tai kas čia ypatingo? Pastą labai mėgstame atsiradus dantų ir dantenų jautrumui, pradėjus kraujuoti dantenoms ar atsiradus žaizdelėms. Burnos ertmės žaizdelės bjaurus reikalas - kraujuoja, valyti įprastomis pastomis (o odontologė papildė, kad dažnas ir apskritai valyti) nebesinori. Priemonė labai švelniai išvalo dantis nesudirgindama jau esamų pažeidimų, netgi atvirkščiai, atrodo lyg sutraukia tuos pažeidimus, sutraukia dantenas. Po burnos higienos buvau nustebusi kaip greit užgijo atsiradusios žaisdelės, kai greit pasta nuramino dantenų jautrumą. Na o vyras labai džiaugėsi, kad po neprotingai ilgo valymo agresyvia pasta, ši sugebėjo sumažinti dantenų kraujavimą, kuris palaipsniui iš viso dingo. Tobula jautrioms, kraujuojančioms ir pažeistoms dantenoms! Dantų pasta mes labai džiaugiamės ir čia belieka papildyti odontologės rekomendacija - panašios paskirties ir poveikio priemonės nėra skirtos nuolatiniam naudojimui. Tokias pastas reiktų naudoti fiksuotą, trumpą periodą ir po kurio laiko grįžti prie švelnių, žolelių tipo dantų pastų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai