2020/2021 rudens - žiemos tendencijos: nagai, formos, lakų spalvos ir nagų dailė

Pagal tinklaraščio statistiką matau, kad   jau kelias dienas intensyviai ieškote naujo nagų tendencijų įrašo ir vis atsiduriate prie senojo skirto pavasariui ir vasarai. Matydama statistinius duomenis lyg ir galėčiau paskubinti vienus ar kitus įrašus, tačiau viskam turiu planą, tendencijos man turi eiliškumą ir jo laikausi ne pirmus metus, o tai reiškia tikrai ne vieną sezoną. Apie nagus kalbu iš kart po spalvų, na o toliau jau seks makiažas, plaukai ir keliausime prie detalių. Tad trupučio kantrybės - apie viską bus iš eilės ir po truputį, nes be blogo dar reikia gyvenimą gyventi ir darbus dirbti. 😁 O tendencijos, skirtos nagams šį sezoną man pasirodė kuklios, jų nėra labai daug, visas dėmesys į labai aiškus aspektus. Pasižiūrim?

ČIA


NAGŲ FORMOS:

1. Trumpi, natūralios formos


2. Kvadratiniai, su užapvalintais kampučiais


3. Ilgi migdolo formos


4. Kvadratiniai, stileto formos


5. Ilgi, smailūs


DAILĖ ir SPALVOS:

1. Prancūziško manikiūro variacijos


2. Nagų dailė su pusmėnuliu


3. Asimetriškas pusmėnulis dailėje


4. Įvairios nagų aplikacijos ir papuošimai


5. Netvarkingas metalo efekto manikiūras


6. Itin tamsių spalvų manikiūras


7. Raudonos ir burgundiškojo vyno spalvos


8. Kelių spalvų manikiūras


9. Nude, neutralių spalvų nagų lakas


10. Tvarkingi bespalviai arba tiesiog nelakuoti nagai


Kas svarbiausia 2020/2021 rudens - žiemos nagų formų, nagų dailės, spalvų tendencijose?

Tikriausiai kaip ir kitose tendencijose, taip ir nagų, pagrindinis akcentas dedamas ties paprastumo savoka. Dizaineriai šį rudenį ir žiemą siūlo greit padaromus, lengvus ir paprastus manikiūrus - nieko įmantraus, nieko ekstravagantiško. Manikiūro meistrai labai dažnai renkasi natūralumą, minimalią nagų dailę ar vienspalvius tiesiog nulakuotus nagus. Ne ką rečiau ant podiumo pasirodė ir itin natūraliai atrodantys bespalviu nagų laku lakuoti arba visiškai nelakuoti, tačiau tvarkingi lakai. Spalva karalienė? Visiškai laimi nude, o šalia gana stiprias pozicijas išlaiko tamsesni atspalviai: burgundiški, juodi, tamsiai rudi; na ir žinoma - visiška klasika tapusi raudona.

Vienok tendencijos labai patrauklios - tokius nagus galima lengvai pasidaryti pačioms, kai užklups antroji karantino banga, kai sugriežtins apribojimus ar tiesiog norėsis paprastumo. Ir visgi jei norisi meninės išraiškos ant nagų laisvai galima improvizuoti ir neįprastomis, išskirtinėmis nagų formomis ar artistiškais manikiūrais ar gausiai papuošti nagus aplikacijomis. O ką mieliau renkiesi tu?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai