BIOTHERM Blue Therapy Eye - atkuriamasis paakių kremas

Tęsiant kosmetikos apžvalgas... aš labai noriu pabaigti su Biotherm advento kalendoriumi, pabaigti tuos kelis likusius gaminius, papasakoti nuomonę apie juos ir tiesiog pamiršti šitą nevykusį eksperimentą. Šiandien noriu su jumis pasidalinti nuomone apie Blue Therapy serijos paakių kremą, produktą, apie kurį vargu ar turiu tvirtą nuomonę net ir beveik visiškai pabaigus produktą, tačiau įspūdį susidariau ir deja, bet nieko naujo. Nieko įspūdingo.

"Iš tikrųjų laimingas žmogus yra tas, kuris važiuodamas sugeba grožėtis aplinkkelių vaizdais."
Anonimas


Produktas: BIOTHERM Blue Therapy Eye - atkuriamasis paakių kremas
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: išlyginti raukšleles aplink akis, naikinti tamsius ratilus, patinimus aplink akis
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: poveikis
Tūris: maniškėje 5 ml. Įsigyti galima 15 ml pakuotėse
Kaina: 15 ml - 46,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Blue Therapy Eye atkuriamasis paakių kremas visų tipų odai. Paakių zona anksčiausiai išduoda odos senėjimo pradžią. Šis paakių zonos kremas efektyviai išlygina raukšleles. Iškart po panaudojimo jos tampa mažiau matomos. Kremą naudojant kasdien paakių oda atsinaujina, žvilgsnis įgauna jaunatvišką spindesį. Efektyviai naikina tamsius ratilus ir patinimus apie akis.
Naudojimas: Naudokite rytą ir vakare. Švelniai patepkite paakių zoną ir vokus. Lengvais patapšnojimais smilkinių link paskirstykite kremą.
Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA


Pakuotė. Aš turiu mažytę, plastiko pakuotę, kurios principas labai paprastas: indelis su užsukamu dangteliu. Dizainas atrodo labai paprastai - daug mėlynos spalvos ir baltas dangtelis su tokios pat spalvos užrašais. Tiesą pasakius ar tai pakuotės dizainas, ar indelio kokybė atrodo tiesiog pigiai. Tikriausiai sutiksite, kad pilno dydžio indelis su blizgiu metalo imitacijos dangteliu atrodo daug dailiau, prabangiau ir patraukliau.

Kvapas. Keista matyti, tačiau sudėtinėse dalyse nematau jokių kvapiųjų medžiagų. Kažkaip net keista, kai kiti kompanijos gaminiai gausiai prikvėpinti, o čia nėra nieko, tik lengvas natūralus kosmetinių priemonių kvapas. Maloni staigmena po krūvos Biotherm gerokai perkvėpintų produktų.

Konsistencija iš pirmo žvilgsnio atrodo sunki, tačiau nieko panašaus - masažuojant į odą labai greit susigeria. Apskritai naudodama šios kompanijos produktus supratau, kad gamintojo arkliukas ir pagrindas yra maloni, greit susigerianti konsistencija. Ne išimtis ir šis kremas, o jei lyginti su bet kuriuo kitu produktu, čia dar ir greičiausiai susigeriantis kremas.


Sudėtis: AQUA, GLYCERIN, CYCLOHEXASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, ALCOHOL DENAT. STEARIC ACID, STEARYL ALCOHOL, CETYL ALCOHOL, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, SORBITOL, CERA ALBA, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, NYLON-66, DIMETHYL ISOSORBIDE, OCTYLDODECANOL, HYDROXYPROPYL TETRAHYDROPYRANTRIOL, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, PEG-20 STEARATE, CAPRYLIC/ CAPRIC TRIGLYCERIDE, PROPYLENE GLYCOL, PHENOXYETHANOL, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, CAPRYLOYL SALICYLIC ACID, TOCOPHERYL ACETATE, ACRYLAMIDE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, HYDROGENATED VEGETABLE OIL, CI 77891, ISOHEXADECANE, MICA, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, ASCORBYL GLUCOSIDE, VITREOSCILLA FERMENT, ACRYLATES COPOLYMER, ADENOSINE, POLYSORBATE 80, LAMINARIA OCHROLEUCA EXTRACT, POLYGONUM FAGOPYRUM EXTRACT, ALGAE, N-HYDROXYSUCCINIMIDE, PALMITOYL OLIGOPEPTIDE, CHRYSIN, PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7.


Poveikis. Nuo ko čia pradėjus? Tikriausiai nuo sudėties? Paakių kremo pagrindą sudaro vanduo, glicerinas, silikonas, tirpiklis ir staigmena... denatūruotas alkoholis, kuris sausina odą bei pažeidžia jos barjerą! Apskritai sudėtinės dalys nėra niekuo įspūdingos: dauguma naudingųjų ingredientų sudėtinių dalių sąrašo apačioje, sudaro mažiau nei 1%. Ir visgi nieko labai baisaus čia nėra, tik kiek kremas veiksmingas?

Gamintojas žadėjo, kad priemonė atkurs paakių odą, išlygins raukšleles, suteiks jaunatviškos išvaizdos. Deja, tačiau raukšlelėms visiškai jokio poveikio šitas kremas nedaro ir jam siaubingai trūksta drėkinimo. Apskritai kažkokio realaus ir jaučiamo poveikio kremui labai trūksta. Geriausiu aspektu čia visgi yra ta labai maloni, greit susigerianti konsistencija. Ir nieko daugiau. Apmaudu. Liūdna. Visiškai niekinis produktas, už kurį nemokėčiau nei 10 Eur.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai