2020/2021 rudens - žiemos tendencijos: populiariausios plaukų šukuosenos ir kirpimai

O norit šiandien ir antros plaukų tendencijų dalies? Pagavo įkvėpimas, turiu šiek tiek laisvo laiko prieš miegą, tad kodėl nepristačius ir madingiausių plaukų šukuosenų bei kirpimų? Antroji plaukų tendencijų dalis jūsų dėmesiui.

ČIA
1. Banguotų plaukų bob stiliaus kirpimas


2. Trumpas pixie stiliaus kirpimas


3. Netvarkingai kirpti kirpčiukai


4. Natūraliai banguoti, stori kirpčiukai


5. Sklastymas centre


6. Sklastymas šone


7. Glotniai suguldyti atgal


8. Žemai surišti plaukai


9. Įvairios kasos


10. Kuodeliai


11. Dalis sukeltų aukštyn plaukų


12. Vintažinės garbanos


13. Netvarkingos šukuosenos


14. Artistiškos, ekstravagantiškos šukuosenos


Kas svarbiausia 2020/2021 rudens - žiemos plaukų šukuosenų ir kirpimų tendencijose?

Tendencijose aiškiai galima išskirti dvi kryptis: paprastumo ir dramatiškumo. Dramatiškose tendencijose krūva itin ekstravagantiškų, neįprastų, pretenzingų šukuosenų. Ir visgi svarbesnė bei aktualesnė yra paprastumo kryptis, kuriai priskirti galima ir netvarkingas, tarsi paskubomis padarytas šukuosenas, kurių nei viena neatrodo tobulai tvarkinga.

Tarp populiariausių šukuosenų reiktų išskirti žemai surištas kasas, tarsi paskubomis susuktus ar užrištus kuodelius, lengvas garbanas bei įvairiausias kasas. Šį sezoną kaip niekad madingi kirpčiukai, ypač natūralios plauko tekstūros, nesvarbu ar plaukai banguoti, garbiniuoti, pasipūtę, o gal visiškai tiesūs. Šalia itin madingųjų kirpčiukų būtina paminėti ir itin populiarų prancūzišką bob kirpimą, kurio esmė natūrali plauko tekstūra, t.y. natūralios bangos ir kasos. Apskritai trumpų arba iki pečių kirpimai šaltuoju metų laiku itin populiarūs ir madingi. Tad iš esmės greitai, paprastai ir jokiais būdais ne tobulai, o kirpimai tokie, kurie leidžia greit susitvarkyti, nevargti tiesinant ir negaišti laiko suguldant kiekvieną plauką į savo vietą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai