BIOTHERM Biocils waterproof - vandeniui atsparus dvifazis akių makiažo valiklis

Šį savaitgalį leidau sau šiek tiek pailsėti. Na, bent jau nuo blogo, nes namuose vyko didysis langų valymas, išskalbiau kalną užuolaidų ir atmatavau kelias dešimtis metrų jas lygindama. Tačiau visų langų nebaigiau - buvo likęs labai rimtas darbas susitvarkyti balkono daržą, nupjauti naudos nebeteikiančius augalus, tai šio balkono langai kol kas dar tik laukia savo eilės. Tikiuosi šitas valymas šiais metais jau paskutinis, tačiau gyvenant tokioje judrioje gatvėje visko dar gali būti. O šiaip tai labai stengiuosi išlaikyti balansą visame kame - visų darbų nepadarysi, o net jei ir pavyks - aš mėgėja sau užsikrauti dar. Tai va, balansuoju ir kol kas esu beveik patenkinta susikurtu balansu (būtų gerai kažkur dar įterpti kiek ilgesnį skaitymą). 
O po savaitgalio prikaupus jėgų reikia apie kažką papasakoti, tas kažkas man jau kelias dienas šmėžčioja prieš akis ir tiesiog pirštus niežti kaip jau norisi papasakoti kas per daiktas tas Biotherm dvifazis akių makiažo valiklis.

"Nė vienas žmogus nebuvo pagerbtas už tai, ką gavo. Garbė - atpildas už tai, ką davei."
C. Coolidge'as


Produktas: BIOTHERM Biocils waterproof - vandeniui atsparus dvifazis akių makiažo valiklis
Gamintojas: "Biotherm", Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: nuvalyti įprastą ir vandeniui atsparų akių makiažą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: gerai valo makiažą
Labiausiai nepatiko: ingredientai
Tūris: maniškėje 30 ml. Įsigyti galima 100 ml pakuotėje
Kaina: 100 ml - 23,95 EUR
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Vandeniui atsparaus akių makiažo valiklis akimirksniu pašalina vandeniui atsparų makiažą. Veidas valomas vatos skrituliuku. Nereikia nuskalauti. Tinkamas esant jautrioms akims ir nešiojant lęšius. Prieš naudojant atsargiai pakratyti.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano buteliukas mažytis, plastikinis, labai paprasto principo su atsukamu dangteliu. pakuotės dizainas labai paprastas, nėra labai išskirtinis ar labai atkreipiantis dėmesį. Galbūt pilno dydžio pakuotė yra kokybiškesnė, norisi tikėti, kad jos dangtelis atsispaudžia, o ne atsisuka - toks būtų patogesnis naudoti; o ir pakuotė galbūt iš kokybiškesnio plastiko, o gal stiklo? Tad maniškė labai elementari - tik tiek, kiek reikia priemonei išlaikyti ir jai išbandyti.

Kvapas tokio tipo priemonėje man atrodo nereikalingas apektas ir visgi jis yra - gamintojas nusprendė naudoti krūvą kvapiųjų medžiagų ir ingredientų jam išlaikyti. Kvepia lengvu gėlių ir kosmetikos aromatu. Malonu, bet būčiau laimingesnė, jei jokio kvapo iš viso nebūtų.

Konsistencija dviejų skirtingų tankių - aliejinė ir skysta. Priemonė prieš naudojimą suplakama.


Sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, ISOHEXADECANE, POTASSIUM PHOSPHATE, SODIUM CHLORIDE, HELYLEGENE GLYCOL, DIPOTASSIUM PHOSPHATE, DISODIUM EDTA, DECYL GLUCOSIDE, COPPER SULFATE, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, PARFUM, CITRONELLOL, GERANIOL, CI 61565.


Poveikis. Aš labai mėgstu dvifazius makiažo valiklius - jie labai efektyviai, greitai ir be trynimo ištirpdo makiažą bei lengvai jį pašalina. Ne išimtis ir šitas valiklis - be jokio trynimo, tiesiog palaikius sudrėkintą padelį ant akių, pašalina net ir atsparesnius tušus, šešėlius ir antakių priemones. Vandeniui atsparios kosmetikos šiuo metu neturiu, tad kaip šalintų pavyzdžiui vandeniui atsparų tušą, išbandyti galimybės neturėjau. Priemonė nė trupučio neerzina akių, negriaužia, nedirgina, yra labai maloni naudoti. 

Ir visgi akių makiažo valikliai paprastai tinka ne tik akims, bet ir lūpoms valyti, o šiuo atveju aš lūpoms nenaudočiau. Priemonės sudėtyje yra vario sulfato, kuris ne tik galimai tokiškas, tačiau ir netinkamas naudoti lūpų zonoje. Dauguma kvapams skirtų ingredientų dalinasi "galimai toksiškas" etiketę, o konservantas - pavojingas sveikatai. Suprantu, kad šie ingredientai griežtai ribojami, tačiau ar aš noriu rizikuoti savo sveikata juos naudodama? Deja, tačiau ne. Nelabai protinga man pasirodė ir valiklio kaina, kai rinkoje panašių ir dar kiek geresnės sudėties valiklių galima nusipirkti ir gerokai pigiau.

P.S. pastaruoju metu vis dar pastebiu krūvą merginių, kurios nenuprausia savo makiažo valiklių ar micelinių vandeniu. Pabrėžiu, kad tiek šis, tiek bet kuris kitas makiažo valiklis yra pirmas žingsnis valant veidą - po jų būtina nuprausti odą prausikliu, net jei atrodo, kad visi makiažo likučiai visiškai pašalinti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai