PAESE Soft Matte akių šešėliai Nr.507

Jei sekate makiažo tendencijas, tikriausiai žinote, kad mėlyni šešėliai madingi? Į tendencijas mėlyni šešėliai bando grįžti jau ne pirmą sezoną ir anksčiau susilaukdavo iš ties labai didelio pasipriešinimo, nes mėlyna... na ji daugumai asocijuojasi su beskonybe, naktinėmis plaštakėmis ar sovietmečiu. Nepaisant to, makiažo meistrų darbuose vis dažniau atsiduria mėlynos spalvos akcentai, tad tikriausiai su laiku ir po truputį mėlyna grįž. Visgi, vienaip ar kitaip mėlyni šešėliai jau senai gali vadintis šiokia tokia klasika. Na o šiai dienai aš vis dar akcijoje naudok ką turi ir iš stalčiaus gelmių traukiu Paese mėlynus matinius šešėlius ir pasakoju savo įspūdžius.

"Silpnos, bet nuolatinės pastangos leidžia baigti bet kokį pradėtą darbą."
O. Mandino


Produktas: PAESE Soft Matte akių šešėliai Nr.507
Gamintojas: "Euphora". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - akims
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: norisi geresnės pigmentacijos
Tūris: nenurodytas
Kaina: apie 5,90 Eur
Kur galima įsigyti: Stiliaus kodas, Mini Maxi

Ką žada gamintojas: Šilko švelnumo, vidutinės pigmentacijos akių šešėliai.


Pakuotė. Pamenu, šiuos šešėlius aš gavau dovanų, tad nesistebiu matydama juos kartoninėje dėžutėje, kuri visiškai paprasto, juodo dizaino, be jokių puošybos elementų. Ne pati patogiausia pakuotė šešėliams, tačiau rinkoje juos galima įsigyti ir kaip papildymus ir kaip vienetinius šešėlius juodo plastiko pakuotėje. Būtent pastarasis sprendimas man atrodė ir patrauklesnis, ir protingesnis.

Kvapas. Akių šešėliai jokio specifinio kvapo neturi, net ir standartinio mica kvapo čia visiškai nesijaučia. 

Konsistencija. Itin švelni, minkštoka ir labai maloni liesti.


Sudėtis: ant pakuotės nenurodyta, internete rasti nepavyko.


Poveikis. Akių šešėliai pasakiško švelnumo ir labai malonios konsistencijos, juos lengva paimti šepetėliu, lengva padengti ir sklaidyti itin paprasta. Šešėliuoti tokio tipo produktus labai smagu, tik gal pigmentacijos man čia norisi kiek daugiau - sklaidant šepetėliu mėlyna labai greit praranda intensyvumą, tampa dalinai permatoma, tad norint daugiau intensyvumo tiesiog būtina gerai pasluoksniuoti, mažai skaidyti arba tiesiog juos dengti drėgnu šepetėliu.

Nr.507 atspalvis tamsiai mėlynas, lyg ir su trupučiu pilkos ir labai minimaliu kiekiu violetinės. Šešėliai švelnaus, dalinai permatomo matinio efekto.


Negaliu pasakyti, kad šešėliai išlaiko visą dieną - nelabai. Maždaug po kokių 6 valandų jau matosi pablukusi spalva, mėlyna nebėra tokia intensyvi, kaip pasidažius. Bet sakyčiau, kad nublunka labai dailiai, tolygiai, nesubėga ir nenutrupa. Sakyčiau visai nebloga kokybė - ne pati geriausia, kokią esu bandžiusi, bet esu visiškai patenkinta rezultatais, išlikimu ir net pačiu atspalviu - ta mėlyna po ilgo laiko tarpo atrodo neįprastai ir įdomiai. O jums? Kaip jums mėlyni akių šešėliai?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. taip jaukiai atsinaujinai blogą, rudeniškai, kad net ir mane įkvėpei, aš irgi savo tinklaraštyje rudeniško akcentėlio įsidėjau! :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Lankausi vis pas tave svečiuose. Labai gražu ir labai profesionalu pas tave 😊

      Panaikinti

Rašyti komentarą