#32/2017 Kovo mėnesį baigiau. Empties.

Sveikos mano mielosios,
Su naujo mėnesio pradžia - aš galvoju, kad šis mėnesis yra paskutinis, kai aš rašau tinklaraštį. Tiesiog man vis mažiau lieka laisvo laiko, o ir nesinori jūsų palikti laukti įrašų dienomis, o kartais ir savaitėmis. Tad tikriausiai bus geriau jei tinklaraštis nebebus pildomas. 
O kol kas - noriu jums parodyti, kas atsidūrė mano šiukšlių dėžėje, ką baigiau, ką sunaudojau, ką išmetu. Keletas daiktų ir galutinės nuomonės apie juos.


Kūnui

Man labai patiko lengvas, malonus vonios putų kvapas, tačiau priemonė tikrai sausino mano kūno odą, ir dėl to po vonios tekdavo tepti kūno riebesniu kūno kremu. Nepaisant to, man priemonė iš tiesų patiko, naudojau su malonumu.
Vietoj jo: KNEIPP "Švelnus apkabinimas" vonios putos
VERDIKTAS: kartočiau

Tikrai nebe pirma mano pakuotė, tai yra nebrangi, paprasta vonios druska, kurią aš naudoju ne tik vonioms, bet ir pėdoms pamirkyti, rankų vonelei pasidaryti. Galbūt man šiek tiek trūksta stipresnio druskos kvapo, tačiau iš esmės druska daro viską, ką ir brangesnės vonios druskos, tad neblogas variantas taupančioms.
VERDIKTAS: kartosiu

Aukštos kokybės, natūralus ir iš ties geros sudėties kūdikiams skirtas kūno aliejus mano vaiko odelei puikiai pasiteisino ir pusmetį minkštino, šiek tiek drėkino ir neleisdavo mažylio odelei išsausėti.
Vietoj jo: WELEDA kūdikių aliejus su medetkomis
VERDIKTAS: kartočiau

Labai patiko: drabužių tikrai netepa, kvepia maloniai (tačiau intensyviai), visą dieną nepriekaištingai apsaugo nuo prakaito kvapo, o pasyvesnėmis dienomis aš nejaučiu ir visiškai jokio prakaitavimo šlapumo. Tik visiškai aktyviomis dienomis šlapumo jausmas šiek tiek yra, tačiau nestiprus. Man šitas dezodorantas labai patiko, mielai pakartočiau, tik tikriausiai tas, kurioms įdomu, įspėčiau būtinai pauostyti - kvepia baltomis gėlėmis, tarp kurių jaučiamas ir lelijos aromatas, o jis patinka tikrai ne visoms.
Vietoj jo: DOVE Cotton Soft dezodorantas
VERDIKTAS: kartočiau

Rankoms

Vienas geriausių rankų muilų, kokius esu naudojusi: ir kvapas, ir kaina, o kur nerealiai maloni, kreminė. Rimtai, man muilas nerealus.
VERDIKTAS: kartosiu

Man šitas kremas patiko, tačiau jį reiktų vertinti ne kaip dieninį rankų kremą. Kadangi jis turi riebumo ir yra sunkus, geriau tiks nakties metui ir šaltąjam sezonui, kai rankos reikalauja daugiau priežiūros.
VERDIKTAS: kartočiau

Manikiūrui

Man šitas valiklis patiko dėl labai greito, efektyvaus nagų lako nuvalymo. Aišku, tai šiek tiek agresvesnė priemonė negu beacetoniai nagų lako valikliai, tačiau nepasakyčiau, kad sausina nagų lako plokšteles, nebent labai nežymiai. Geras, labai greitai valantis nagų lako valiklis.
VERDIKTAS: kartočiau

8. AVON Nail Experts nagų odelių balzamas, 14 g
Apie šitą priemonę aš jums niekuomet nepasakojau. Tai realiai tirštas balzamas, labai primenantis lūpų vazeliną, kuris drėkina ir šiek tiek maitina apynages ir neleidžia joms pleišėti ir sausėti. Iš esmės savo darbą jis daro, tik tiek, kad turiu jau bene visą amžinybę. Tik nesenai pastebėjau, kad priemonė pakeitė kvapą ir kažkaip smirda, nors pakuotėje gal šiek tiek mažiau nei pusę liko. Tačiau manau, kad jau bus sugedęs, todėl metu lauk.
Vietoj jo: MOLLON PRO nagų ir nagų odelių aliejukas
VERDIKTAS: didelio įspūdžio nepaliko, tad tik galbūt

9. BOOTS Expert nagų lako valiklio pieštukas - manikiūro korektorius
Šitą pieštuką pirkau dar gyvenant Anglijoje, gal apie 2012 metus? Jau senai esu pabaigusi tą pradinį skystį, kuris buvo pieštuke, bet kol turėjau švarių valiklio galiukų, atidarydavau cilindrą ir pripildydavau vidų nauja nagų lako valiklio doze. Dabar paskutinis antgaliukas susidėvėjo, tad reikia paprasčiausiai mesti lauk.
Vietoj jo: DEPEND nagų lako valiklio pieštukas - manikiūro korektorius
VERDIKTAS: kartočiau, firma tokiems dalykams nelabai svarbi

10. KILLYS nagų lako valiklio pieštukas - manikiūro korektorius
Elementariai, istorija ta pati. Vienas pieštukas buvo skirtas tamsiems, kitas šviesesniems nagų lakams. Lygiai taip pat papildydavau nagų laku tol, kol turėjau pakankamai švarių antgaliukų. Dabar tinkamo dydžio nebeturiu ir tenka mesti lauk.
Vietoj jo: DEPEND nagų lako valiklio pieštukas - manikiūro korektorius
VERDIKTAS: kartočiau, firma tokiems dalykams nelabai svarbi

Grožio smulkmenos

11. LA FONTE Cosmetics vatos diskeliai, 120 vnt.
Nežinau, kažkokius vyras nupirko Maximoje. Galvojau, kad kokybė bus prastesnė, bet ne, normalūs diskeliai, galbūt kokybė nėra tokia gera, kaip mano mėgstamų Bella ar Cleanic, tačiau tikrai neprasta. Deja, kainos nepamenu, o vietoj jų naudosiu dar vieną tokį pakelį.

Man nepasiteisino, neturėjau tiek kantrybės ir laiko valyti dantis tokiu šepetėliu. Nors merginos po įrašo sakė, kad naudoju ne taip - pirmiausia reiktų plauti įprastu šepetėliu ir paskui šituo. Bet man vistiek nepatiko, bent jau tol, kol neturiu breketų, tad tokiems šepetėliams sakau - ne.

Plaukučiams

Aš jums pasakojau, kad mano plaukų priežiūros rutinoje įvyko stebuklas ir aš pabaigiau šampūną anksčiau nei kondicionierių. Šio likučius sunaudojau su Finale plaukų šampūnu ir keliais turimais šampūnų mėginiais, tiesiog, kad nepradėti naujos linijos priemonių. Pasikartosiu - šitos linijos tiek šampūnas, tiek kondicionierius, tiek kaukė man labai patiko ir tiko mano plaukučiams
Vietoj joDOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" kondicionierius sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: kartočiau


Metu lauk savo Dessata plaukų šepetį - po 1 metų ir 4 mėnesių naudojimo jis visiškai nusidėvėjo. Prieš kelis mėnesius pastebėjau, kad mano plaukai pradėjo stipriai skilinėti, ir vis galvoju, ar ta nebus šio šepečio kaltė? Pasižiūrėjusi į šerelius matosi kaip bene visi ilgieji nusilankstė, o didžioji dalis per sulenkimą įskilo ar netgi nulūžo. Nežinau, ar aiškiai parašiau? Šone prisegu nuotrauką, galbūt bus aiškiau ir paprasčiau suvokti? Iš esmės šepetys man tarnavo metus laiko, šukuojant plaukus kasdien.
O dėl nuskilinėjusių šerelių, aš vis galvoju, ar negalėjo taip būti, kad šukuojant plaukus tokiu šepečiu, plaukas užsikabindavo už įlūžusio spygliuko, ir plaukas buvo pažeidžiamas, ko pasekoje lūždavo? Aišku, čia tik mano spėliojimai, galbūt taip būti negali? Nors pripažinsiu, atrodo labai tikėtina. Tad tikriausiai reikia nepamiršti dažniau tikrinti plaukų šerelių ir spygliukų, kad nesišukuoti su pažeistomis šukomis.
VERDIKTAS: nieko blogo, bet man labiau patinka Tangle Teezer plaukų šepečiai

MĖGINIAI
Man visai patiko, plaukai įgavo spindesio, gvybingumo ir buvo idealiaus santykio tarp to, kas lengva ir glotnu. Aišku, mano sausiems, pūstis linkusiems plaukams glotnumo galėtų būti daugiau, tačiau iš esmės man patiko.
Vietoj jų: DOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" šampūnas ir kondicionierius sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: kartočiau

MĖGINYS.
Gerai putoja ir gerai išplauna plaukus, šiek tiek velia, jei naudojamas be kondicionieriaus, todėl jis būtinas. Tačiau po vieno mėginuko aš tikrai negaliu pastebėti, kad priemonė nors šiek tiek stabdytų plaukų slinkimą. Gamintojas sako, kad efektas matomas po 30 dienų naudojimo, tad normalu.
Vietoj jo: DOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" šampūnas sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: tikriausiai ne

MĖGINYS.

MĖGINYS.
Kadangi naudojau priemones kartu, tai ir trumpai papasakosiu apie jas kartu: iš tiesų, kalbėti apie spalvos išsaugojimą po dviejų kartų yra tikrai beprasmiška, be to, aš neturiu plaukų spalvos, kurią reikia išsaugoti. Tačiau aš esu labai nustebinta jo kokybe, ir efektu mano plaukams - jie tikrai atrodė geriau, tokie vientisi, šiek tiek glotnesni, pamaitinti ir atrodė padrėkinti. 
Vietoj jų: DOVE Advanced Hair Series "Pure care dry oil" šampūnas ir kondicionierius sausiems, gyvybingumą praradusiems plaukams
VERDIKTAS: norėčiau pilno dydžio produktų, tik drėkinamosios arba maitinamosios linijos

Vitaminai ir maisto papildai

Nors apžvalgoje rašiau, jog nelabai tikiu, jog man labai įdomus ir patogus naudojimo būdas, tačiau tuomet sakiau, kad man atrodo, jog po šešių gėrimo dozių poveikio neįmanoma pastebėti. Ir žinokite, aš klydau, nes poveikį tikrai jaučiau. Gerdama gėrimą aš turėjau tiek daug energijos ir tiek daug padariau tiek namuose, tiek tinklaraščio rašyme, turėjau daug energijos žaisti su vaiku, jėgų skirti daug dėmesio vyrui... žodžiu, naudojant jėgų buvo tiek daug, kad paroje trūko valandų, o viduje kirbėjo 'ką dar čia nuveikus?'. Ir taip, tą efektą ir skirtumą aš pastebėjau tik tada, kai gėrimas baigėsi - gana greitai baigėsi intensyvus ir aktyvus laikotarpis, ir man taip trūko jėgų ir tos didelės energijos, kurią turėjau naudodama gėrimą. Superinis dalykas, atvirai sakau, ir labai noriu daugiau. 😄

Dar vieni maisto papildai, kurie pilnai pasiteisino. Aš jums esu pasakojusi, kad turiu kažkokią nepaaiškinamą pavasarinę depresiją, kuri mane kamuoja kasmet ir su baime laukiu vasario pabaigos-kovo pradžios. Šį kartą vitaminus pradėjau gerti kelias savaites iki to periodo ir turiu pastebėti, kad jis šiemet praėjo labai lengvai. Vienintelė dilema, kuri mane kamavo šį pavasarį buvo didžiulis noras išlaidauti.

O va šitie vitaminai man nepatiko: aš ieškojau gero poveikio savo odai ir plaukams, bet pirmiausia - besisluoksniuojantiems nagams. Manau, jog du mėnesiai yra netgi labai pakankamas laiko tarpas pamatyti kažkokį poveikį, bet aš jo nepastebėjau: galbūt kažkiek pagerėjo plaukų būklė (nors neduodu šio nuopelno vitaminams), oda atrodo taip pat, o va nagai - kaip sluoksniuojasi, taip sluoksniuojasi, kaip lūžinėja, taip lūžinėja. Taigi, kad ir kaip tikėjausi, tačiau nieko gero.

Veidui

Nieko jis nevalo, visiškai nieko, tik mozoja makiažą ant veido aplink. Privalumai? Jų tikrai yra, jis gaivina odą ir ją drėkina, tad likučius baigiau naudodama kaip veido toniką. Visgi, tai yra micelinis vanduo, skirtas makiažui valyti, o tai, kad jis jo nevalo yra labai labai negerai - priemonė, kuri tikrai neverta jūsų dėmesio.
Vietoj jo: AVRIL micelinis vanduo
VERDIKTAS: nekartočiau

Didžiausias įspūdis, kurį paliko priemonė buvo tas, kad kremas padeda pašviesinti patamsėjusius paakius - ne, jis jų tikrai nepanaikina, jis tik geba pašviesinti, tačiau tai jau yra pakankamai didelis pasiekimas, nes šiaip jau dauguma kremų, kurie žada tai padaryti, paprasčiausiai nieko nedaro. Tad kremas man patiko.
Vietoj jo: FLEUR DE SANTE šviesinantis paakių kremas
VERDIKTAS: taip, kartočiau

Kremas nepaprastai greitai susigeria ir labai gerai drėkina veido odą, nepaprastai gerai - tikras rojus išsausėjusiai veido odai, tačiau turiu pastebėti, kad jis man šiek tiek kemša odą nosies srityje ir tas man nelabai patinka, bet drėkinamasis efektas yra nepaprastai geras ir nepaprastai malonus.
Vietoj jo: GREEN FEEL kremas išsaugantis odos jaunystę
VERDIKTAS: kartočiau, tikriausiai

MĖGINYS.
Oda po nakties atrodo jaunesnė, gražesnė ir sveikesnė. Kiek kremas turėtų lyginti raukšleles aš nežinau, po vieno mėginio tai pasakyti būtų labai sunku, tačiau iš esmės man jis patinka.
VERDIKTAS: mielai kartočiau

Visaip kaip geras, kokybiškas veido prausiklis, kuris pateisino visus mano lūkesčius. Tiek kad, aš asmeniškai nemanau, jog nuplaunama veido priemonė, šiuo atveju prausiklis, tikrai neturi būti brangus - juk ant odos jis būna vos kelias sekundes. Tad aš labiau linkusi pirkti geriau pigesnius prausiklius, o daugiau investuoti į tonikus ar veido kremus.
Vietoj jo: RIVAL DE LOOP putojantis veido prausiklis
VERDIKTAS: kartočiau

Aromatai ir dekoratyvinė

Kvepėjo maloniai ir man visai patiko naudoti vasaros metu, nes turi tokį labai keistą, odą gaivinantį poveikį. Man jį naudoti patiko, tik gal šiek tiek erzino skystyje esantys blizgučiai, kurie ant odos visiškai nesimatė - man atrodo jų iš viso galėjo nebūti.
VERDIKTAS: gal ir pakartočiau, tačiau tai buvo limituoto/ riboto leidimo produktas, tad galimybės įsigyti nebėra

Aš taip ir galvojau, kad šitą balzamą-lūpų blizgesį baigsiu gana greitai. Jis labai greitai tirpsta, o ir naudojau dažnai, būdama namuose. Plačiau apie jį galite paskaityti įraše, manau nesikartosiu, juolab, kad pakankamai nesenai apie jį pasakojau.
VERDIKTAS: tikriausiai ne
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Viskas, tokie buvo šio mėnesio sunaudoti produktai grožiui ir kosmetika. Kol kas atrodo tiek, o mėnesį mes pradedame su švariomis lentynomis ir naujais produktais.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Prašau nedingti :( Geriau jau retesni straipsniai negu visai jokių...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labai liūdna žinia dėl tinklaraščio, užsuku kasdien patikrinti :(

    AtsakytiPanaikinti
  3. Merginos, gi šiandien melagių diena :) Su melagių diena, niekur dingti nesiruošiu, bent jau tikrai ne artimiausiu metu - čia maža mano apgavystė :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. nebedarykit taip niekada daugiau :D

      Panaikinti
    2. Tuomet puiku, nes jau buvau nuliūdusi :D

      Panaikinti
    3. @Živilė - gerai, susitariam ;)
      @Eimantė - nenuliūsk, ir toliau rašysiu, niekur neplanuoju dingti ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą