DEPEND korekcinis pieštukas - jeigu manikiūras nepavyko toks, kokį planavote

Nusilakavote nagus mėgstamiausia spalva? Pasidarėte ilgai svajotą manikiūrą, bet ne viskas pavyko taip, kaip planavote? Galite nuvalyti negražiai nulakuotą nagą ar netyčia laku brūkštelėtas odeles, arba galite su specialiu teptuku ir nagų lako valikliu tiesiog pavalyti negražiai nulakuotą vietą. Tačiau aš visuomet galvoju, o kam save apsunkinti, jei rinkoje yra puikių priemonių, kurios greitai ir be vargo nuvalo nagų odeles ir odą? Tokiems greitiems pataisymams aš renkuosi korekcinį pieštuką manikiūrui ir tuoj pakalbėsime apie jo privalumus ir šiek tiek apie konkrečiai, Depend varianto trūkumus.

"Mergina be gražių nagų yra kaip nakties dangus be žvaigždžių" 
Tammy Taylor


Produktas: DEPEND nagų lako valiklio pieštukas - manikiūro korektorius
Gamintojas: "Depend Cosmetics AB". Pagaminta Švedijoje
Paskirtis: nuvalyti nagų laką, koreguoti manikiūrą
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: patogu ir greita pataisyti manikiūrą
Labiausiai nepatiko: pieštuko galiukas kietokas
Tūris: 1,8 g
Kaina*: 5,50 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: Su depend korekciniu pieštuku galite pataisyti savo manikiūrą ir tiksliai pašalinti nagų lako perteklių nuo odos ir odelių aplink nagus. Idealu, kai darote nagų dailę, pavyzdžiui, prancūzišką manikiūrą. Po naudojimo nusiplaukite rankas su vandeniu ir muilu.


Paprastai tokios priemonės pakuotės visuomet yra plastikinės ir suformuotos pieštuko ar rašiklio forma. Depend pieštuko korpusas man pasirodė siauresnis, nei prieš tai bandytų variantų (Boots ir Kiels), tad su juo daug patogiau dirbti, tiksliau paimti į rankas. Po nedideliu dangteliu mes randame kirstą, siaurą galvutę, kuri šiek tiek primena kirsto antakių šepetėlio formą, ir visuomet, kitame galiuke dar turime kelis papildomus antgaliukus, šiuo atveju du, kuriais pakeisime pagrindinį, kai jis nusidėvės ar stipriai nusiteps.

Kalbant konkrečiai apie šią priemonę, man antgaliukai pasirodė šiek tiek per kieti, per tvirti, tad nuvalant nagų laką nuo odelių, reikia stipriau paspausti. O to pasekoje mes galime netyčia sugadinti manikiūrą. Man labiau patiko Boots pieštukas, kur antgaliukai buvo minkštesni ir valė patogiau, švelniau, nereikėjo tiek spausti pieštuko prie odos.

Kas yra pieštukas ir koks jo veikimo principas? Viskas paprasta: viduje yra flomasteriams būdinga kempinėlė, prisotinta nagų lako valikliu, kuris sudrėkina antgaliuką ir taip nuvalome lako perteklių. Iš patirties žinau, kad to valiklio viduje vos keli mililitrai ir jis baigiasi nepaprastai greitai. Šiuo atveju aš gudrauju ir kai jaučiu, kad priemonė nebevalo, tiesiog nuimu antgaliuką ir pripildau tūbelę nagų lako valikliu. Taip galiu gerokai pratęsti pieštuko naudojimą, aišku, tol, kol turiu švarių ir nesuskeldėjusių antgaliukų.


Sudėtis: Methyl Pyrrolidone, Alcohol Denat., Aqua, Parfum, D-Limonene.


Poveikis. Apie priemonės naudojimą aš jums jau pasakojau: tiesiog tepi su antgaliuku per vietą, kur nereikia nagų lako ir jis lengvai nusivalo. Didžiausia problema su tokiais pieštukais yra ta, kad antgaliukai pirmiausia labai stipriai nusiteplioja, ypatingai tamsios spalvos nagų laku. Todėl aš visuomet turėdavau du pieštukus vienu metu ir vieną jų naudodavau tamsiems, kitą - šviesiems nagų lakams. Šiuo atveju, kai turiu vieną, galvoju gal tiesiog keisti antgaliukus? Nes jei prie šviesaus manikiūro pabrauksim su tamsiai nusidažiusiu antgaliuku, mes ne tik nuvalysim nagų laką, tačiau papildomai tikrai ištepliosime odeles tamsiai.

Ir aišku, kitas šios priemonės minusas yra tas, jog antgaliukai tikrai nėra ilgaamžiai - paprastai tokio pieštuko man pakanka metams (su mano papildymais), nes patys antgaliukai sutrūkinėja išeižėja į pavienius plaukelius ir nėra tinkami naudoti. O nuo kito pieštuko, kaip taisyklė, antgaliukai netinka, mat jie dažniausiai kuriami skirtingo storio, pločio ir neįmanoma įdėti į korpusą.

Tačiau gana apie trūkumus, pakalbėkime apie pieštuko privalumus: pripažinsiu, nieko nėra patogiau, kaip nuvalyti nagų lako likučius nuo odelių, kaip su šia priemone. Aišku, jei nusitepiau odą, aš mieliau imu didesnį ausų krapštuką, o šis geriausiai tinka vietoje tarp nago ir odos - gal netikslu sakyti apynagė, nes turiu galvoje tą griovelį aplink nagus. Su pieštuku man nereikia valyti kažkurio nago ir saugoti kitus, kad jie bus sugadinti valant su vatos diskeliais, todėl tokį pieštuką, bent vieną, stengiuosi visuomet turėti namuose.

Kalbant konkrečiai apie Depend variantą, aš jaučiuosi šiek tiek nusivylusi, nes man nepatiko kietas ir pernelyg tvirtas jo galiukas, o visa kita - veikia visiškai nepriekaištingai ir man be abejonės patinka. Tiek kad, jei būčiau žinojusi apie galiuką, būčiau pasirinkusi kitos kompanijos pieštuką. 😊




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Aš turiu Rival De Loop Young tokį pieštuką (violetinis įpakavimas), tikrai pagelbėja lakuojant nagus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Labai ačiū Monika :) Reikės pabandyti ir man RDL Young variantą :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą