ESSENCE satininės tekstūros koralinis ružas (😁 ar kas nors taip įvardija skaistalus?) tobulai pavasario pradžiai

Pavasaris yra skaistalų atgimimo metas, jeigu rudenį ir žiemą labiau norisi rausvo atspalvio skaistalų, tai pavasario metu mano namuose karaliauja koralinio atspalvio priemonės, kurios suteikia veidui šilto spindesio. Šį kartą vėl kalbėsime apie Essence skaistalus, tik ne jų įprasto silky touch leidimo, apie kuriuos jau ne kartą kalbėjau (ČIA, ČIA ir ČIA), tačiau pasižiūrėsime į atnaujinto leidimo ir satininės tekstūros skaistalus, kurie man idealiausias pasirinkimas pavasario pradžiai, kai dar nesinori rožinių spalvų. Kviečiu paskaityti.

"Skaistalai ne tik suteikia grožio. Kartais jie būna labai patogūs"
Carlo Goldoni



Produktas: ESSENCE "Satin Touch Blush" skaistalai (atspalvis "10 satin coral")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė: paryškinti skruostus
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: labai gera pigmentacija
Labiausiai nepatiko: trumpai išlieka
Tūris: 5 g
Kaina*: 2,79 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 4/5

Ką žada gamintojas: priklausoma nuo skaistalų! nauji, šilko švelnumo skaistalai akimirksniu suteiks gaivios spalvos prisilietimą: raudonmedžio, koralo ar bronzinį atspalvį su perlo efektu. 


Priemonės pakuotė visiškai paprasta: skaidraus plastiko indelis su visiškai lygiu dangteliu. Pakuotė tikrai nėra tvirta ir po kiek laiko dangtelis gali paprasčiausiai nulūžti. Šį kartą giriu gamintojus už pilnai sudėtas sudėtines dalis - pasirodo, kai norima, tikrai galima tą padaryti. 😊

Skaistalai pakuotės paviršiuje įspausti dailiu taškelių raštu, kuris sukuria rombus ir linijas. Savaime suprantama, jog tos linijos pakankamai greitai nusitrina, tačiau pradžioje labai smagu tą raštą matyti kas kartą, kai naudoju skaistalus.

Kvapas. Priemonės kvapas būdingas visiems pudriniams gaminiams, lengvas mica aromatas, kuris dingsta tik padengus ant odos ir yra nejaučiamas.

Konsistencija. Minkšta, švelni, slidi: braukiant pirštu per produktą jaučiamas man asmeniškai idealus santykis tarp drėgnumo ir pudriškumo. Aš asmeniškai nemėgstu itin sausų skaistalų, jie negražiai išryškina mano sausos odos netobulumus, todėl tokių labai vengiu, nors drėgnų/ skystų/ kreminių skaistalų irgi nenaudoju, tiesiog nelabai moku jais naudotis, nors nusipirkti vis gundausi.


Sudėtis: MICA, TALC, ALUMINUM STARCH OCTENYLSUCCINATE, ISOCETYL STEAROYL STEARATE, OCTYLDODECYL STEARATE, MAGNESIUM STEARATE, TOCOPHEROL, SILICA, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PEG-8, ASCORBYL PALMITATE, ASCORBIC ACID, CITRIC ACID, PHENOXYETHANOL, CI 15850 (RED 6 LAKE), CI 15850 (RED 7 LAKE), CI 19140 (YELLOW 5 LAKE), CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Kaip jau įprasta su Essence kompanijos skaistalais, jų pigmentacija labai labai gera. Todėl dozuoti kompanijos skaistalus, šis ne išimtis, reikia atsargiai, tam, kad nepadauginti. Nebent dažotės fotografijoms, kur reikia gerokai intensyvesnio padengimo ir storesnio makiažo sluoksnio. Skaistalai dengiasi dailiai ir tolygiai, paskirstyti ir retušuoti nereikia labai didelių pastangų, o ir atnaujinti priemonę labai lengva, jos dailiai sluoksniuojasi viena su kita ir sekantis sluoksnis nesidengia nei dėmėmis, nei dryžiais, nei netolygiai. 

Atspalvis "10 satin coral" atspalvis koralinis, oranžinio atspalvio su trupučiu rausvos spalvos. Atspalvio efektas nėra matinis, tačiau ne blizgus. Tokį tarpinį variantą paprastai įvardiju kaip satino efekto. Žemiau įkėliau fotografiją su efektu ant veido, nors tikrai nemanau, kad tai geriausia fotografija. Tiesiog iš kelių mėnesių nuotraukų, darytų siekiant užfiksuoti skaistalų efektą ant skruostų, šioje nuotraukoje jie aiškiausiai matosi. Aš pastebėjau, kad norint pamatyti normalų efektą per fotoaparato objektyvą, reikia padengti daug priemonės, o aš to tikrai nenoriu: paprastai dažausi visai dienai ir niekuomet nenuplaunu makiažo tik nufotografavusi. Tad įsivaizduokite, kas bus jei pritepsiu priemonės ir kaip klounas keliausiu į lauką? Tad tebūnie šiam kartui nuotrauka tokia, kokia yra. Gal ir galima stipriai ryškinti skruostus tik dėl fotografijos, tačiau kol kas aš tam nelabai turiu laiko. 😉 

Gal ir ne pati geriausia nuotrauka, tačiau vienintelė, kurioje skaistalai matosi normaliai. Paprastai jų dedu nedidelį kiekį, tiek kiek reikia kasdienai. Jei norima pamatyti efektą per fotoaparato kamerą, reikia padengti gerokai daugiau priemonės.

Kaip ir visi Essence kompanijos skaistalai, jie išlieka apie 3-4 valandas, o paskui stipriai nuslopsta spalva, kol galiausiai tampa visai nematomi. Tai nėra visos dienos išlikimas, tačiau skaistalus paprasta ir lengva atnaujinti. Todėl dėl gero kainos ir kokybės santykio, man juos norisi vertinti labai palankiai. Įdomu, kokį efektą duotų matiniai šios kompanijos skaistalai? Bijau, kad mano sausai odai atrodytų nelabai gražiai ir paryškintų netobulumus, todėl satininio efekto yra tobuli, kai nesinori blizgėti, bet matinių rinktis nelabai galiu.




Ačiū, kad skaitote,
Saulėtos dienos,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. O man ankstesnieji Essence skaistalai patiko daug labiau. Tiek savo savybėmis, tiek ir spalvomis.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Hmm, aš sakyčiau man kokybė tokia pati, o spalva - gal kad šiuo metu spindesio nesinori, tai kol kas labai patinka :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą