ORGANIC SHOP visų išgirtasis kūno šveitiklis, tiesa, ne manginis, o su jūros dumbliais

Kažkodėl būtent pavasario metu, kai oda sausėja intensyviausiai (bent jau man), aš imu naudoti ženkliai daugiau kūno šveitiklių - gi negyvas ląsteles norisi pašalinti ir turėti itin lygią, sveikiau atrodančią kūno odą. Esu išbandžiusi visą krūvą įvairiausių kūno šveitiklių, tačiau dar niekad neteko bandyti Organic Shop priemonių, kai atrodo visos jau spėjo nustebti, pasidžiaugti privalumais ir pamiršti... Tiesa, dauguma merginų gyrė mangų kūno šveitiklį, o man kažkodėl pasivaideno, kad priemonė su jūros dumbliais man tiks labiau. Išbandžiau, naudojau ir metas pagirti, arba ne. 😁 Kviečiu paskaityti mano nuomonę, ar šveitiklis vertas jūsų dėmesio.

"Jūsų kūnas yra jūsų pasirinkimų rezultatas"
Citata, be autoriaus


Produktas: ORGANIC SHOP kūno šveitiklis "Organic Atlantic Algae & Sea Salt"
Gamintojas: "EuroBio Lab" OU Pagaminta Estijoje
Paskirtis: pašalinti negyvas kūno odos ląsteles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: geras šveičiamasis efektas
Labiausiai nepatiko: kvapas
Tūris: 250 ml
Kaina*: 2,25 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima, kosmetine.eu
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Šveitiklis praturtintas algae jūros dumblių ekstraktu ir jūros druska. Efektyviai nušveičia odą, atnaujina ir glotnina ją, minkština, tonizuoja. Sudėtyje nėra silikonų, SLS, parabenų.
Naudojimas: masažuojant paskirstyti ant drėgnos kūno odos, nuplauti vandeniu. Rekomenduojama naudoti 2-3 kartus savaitėje.


Kūno šveitiklio pakuotė plastikinė, skaidriomis sienelėmis, uždengta juodos spalvos dangteliu. Iš tiesų, man nepatinka dangtelis - jis visiškai neturi platesnio kraštelio ar patogaus išsikišusio snapelio, kuris padėtų atidaryti pakuotė. Dabar, kadangi dangtelis neužsukamas, o užkemšamas, tai bandant jį nuimti galima nagus nusilaužyti. Nepatogus sprendimas, nors suprantu, jog vizualiai dėl to pakuotė tampa patrauklesnė, tačiau tik ne mano nagų kaina.

Kalbant apie pakuotės dizainą: jis malonus akiai, nėra nei minimalistinis, nei labai perkrautas: vyrauja juodos, baltos spalvos motyvai ir vienas augalinis paveiksėlis, rodantis koks ingredientas dominuoja priemonės sudėtyje. Na, sakyčiau toks paparastas, tačiau lentynoje žvilgsnį patraukia.

Kvapas. Kuo kvepia dumbliai? O jūros druska? Gaiviu jūros putos kvapu ir sodresniu augaliniu aromatu. Aš prieš pirkdama šią priemonę butent taip ir įsivaizdavau priemonės kvapą, tačiau realiai jis man nepatinka. Kvapas sunkus, gaivos jaučiasi mažai, net nežinau, kaip jį apibūdinti? Man kvapas primena kažkokį kosmetikos produktą, kurį esu naudojusi, tačiau niekaip negaliu prisiminti kas tai buvo. 😞 Nei tai kažkoks kosmetinis kvapas, nei tai dumblių nei tai jūros. Galbūt šiek tiek primena augalinį kvapą, tačiau net nežinau - tikėjausi kažko ypatingo, o visai nelikau sužavėta (nors ir nepasibaisėjau tiek, kad negalėčiau pakęsti aromato).

Konsistencija. Žalsvai pilkos spalvos šveitiklis tirštas. Tarp žalvos masės, konsistencija primenančios tarpinį variantą tarp želė ir kremo, matosi pakankamai stambios šveičiamosios druskos dalelės.


Sudėtis: Sodium Chloride, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Maris Sal, Laminaria digitata Extract*, Cocamidopropyl Betaine, Aqua, Parfum, Limonene, Linalool, Silica, CI 77007, CI 77288, CI 77499.
* iš organinių ūkių
Be SLS, parabenų ir silikonų.


Poveikis. Iš kūno šveitiklio man reikia tik vieno dalyko - kad efektyviai šveistų odą. O šveičia šitas šveitiklis labai gerai. Net ir nespaudžiant atrodo oda nuvaloma efektyviai ir gana greitai. Na, o jei paspausite stipriau, išgausite ir stipresnį kūno šveitimą.

Man šveitiklio reikia palyginus didelio kiekio visam kūnui, tad nepasakyčiau, kad jis skalsus. Pastebėjau, kad šveičiant kūną ir pradedant nuo rankų, kol nukeliauju iki pėdų, rankas pradeda griaužti druska, todėl vėlgi, reiktų labai atsargiai elgtis jautresnę odą turinčią merginoms.

Šveitiklis gerai pašalina negyvas odos ląsteles, oda tampa itin lygi ir švelni. Atrodo įprastas, geros kokybės šveitiklis, tad vis galvoju, kodėl girdėjau tiek daug atsiliepimų apie šį šveitiklį ir kodėl visos jį tiek gyrė? Kaip jau minėjau įrašo pradžioje, visos bandė berods šveitiklį su mangais? Galbūt prie gero įspūdžio prisidėjo ir labai malonus kvapas? Manau reiktų pabandyti ir kito kvapo. O kol kas šveitiklis man pasirodė malonus, vidutiniško šiurkštumo, nedidelės kainos ir gero efekto produktas. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

Komentarai

  1. Pabandykit "valgomų" kvapų priemones, jos kvepia taip dieviškai, kad norisi įkišt šaukštą ir paragaut :D Manginis ne tik daug skaniau kvepia, bet ir padarytas cukraus pagrindu, jei druskos graužimas nepatiko.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Aš irgi taip galvoju ;) Ačiū už patarimą, reiks bandyti kitų kvapų šveitiklius ;)

      Panaikinti

Rašyti komentarą