Metalo efekto manikiūras su Essence "Metal Shock" nagų pudromis ("01 mirror, mirror on the nail" ir "04 a touch of vintage") bei viršutiniu nagų lako sluoksniu "Sealing top coat"

Kaip prabėgo jūsų savaitgalis? Maniškis buvo nuostabus - susirinkome visi (broliai, sesės, vyrai, žmonos ir vaikai) pas tėvus, atšvęsti tėvelio jubiliejinį gimtadienį. Nepaprastai smagu visiems susimatyti, pabendrauti ir pabūti... Ir kaip visuomet, tokie savaitgaliai prabėga labai greitai... Sekmadienį dar užbėgau į mišką ir parsinešiau mažutę pintinaitę šviežių grybų - išvirti jau garuoja ant stalo, o aš skubu kompensuoti savaitgalio tylą ir noriu su jumis pasidalinti savo nuomone apie rudens naujoves.

Kalbant apie Essence kompanijos naujoves, pats įdomiausias dalykas man buvo nagams skirta pudra, žadanti suteikti metalo efektą nagams, o juk rudenį būtent metalo efektas tiek makiaže, tiek ant nagų, tiek aprangoje yra itin madingas! Su didžiausiu smalsumu griebiau šias tris priemones dar prieš mėnesį laiko, išbandžiau ir nekantrauju viską jums papasakoti.

Ar manai, kad gyvenimas tavo pusėje? O gal jis nusistatęs prieš tave? 
Ar kėlimasis rytą sunkus darbas, ar malonus ritualas? Netgi nykiausiu metu nusprendęs gyvenimo tėkmę vertinti kaip sau naudingą, priartini svajones prie tikrovės, pakeiti požiūrį į gera. Šiandien, rytoj - ir kasdien atkreipk dėmesį, kaip vertini savo gyvenimą.



Produktas: ESSENCE "Matal Shock" nagų pudros (atspalviai: "01 mirror, mirror on the nail"; "04 a touch of vintage") ir "Sealing top coat" viršutinis nagų lako sluoksnis
Gamintojas: "Cosnova". Pudros pagamintos PRC (Kinijoje); viršutinis nagų lako sluoksnis - Lenkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - nagams
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: manikiūrui sukurti reikia itin mažai laiko
Labiausiai nepatiko: veidrodinio efekto sukurti šiomis priemonėmis neįmanoma
Tūris: kiekviena pudra po 1 g; viršutinis nagų lako sluoksnis - 8 ml
Kaina*: kiekvienas gaminys po 3,39 EUR
Kur galima įsigyti: Eurokos, Drogas
Įvertinimas: 2,5/5

Ką žada gamintojas: 
Nagų pudroms: sukurkite kvapą gniaužiantį veidrodžio efektą ant nagų: kol nagų lako pagrindas vis dar šiek tiek drėgnas švelniai užtepkite nagų pudrą. sukurkite šaunius efektus su tamsiais nagų lakais. visiškam veidrodiniam sidabro spindesiui išgauti naudokite skaidrų nagų lako pagrindą. viską užfiksuokite „metal shock sealing“ viršutiniu nagų lako sluoksniu.

Viršutiniam nagų lakui: švelnus, vandens pagrindu pagamintas viršutinis nagų lako sluoksnis – privalomas nagų pudros „metal shock“ užtvirtinimui. jis taip pat gali būti naudojamas ir su kitais nagų lakais.


Sudėtis:
Nagų pudra "01 mirror, mirror on the nail": CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, TIN OXIDE, CI 77820 (SILVER).

Nagų pudra "04 a touch of vintage": SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, TIN OXIDE, CI 77491 (IRON OXIDES).

"Sealing" viršutinio nagų lakoAQUA (WATER), STYRENE/ ACRYLATES/ AMMONIUM METHACRYLATE COPOLYMER, PROPYLENE GLYCOL BUTYL ETHER, DIPROPYLENE GLYCOL DIBENZOATE, AMMONIUM ACRYLATES COPOLYMER, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM LAURETH-12 SULFATE, SODIUM LAURYL SULFATE, POLYGLYCERYL-10 EICOSANEDIOATE/TETRADECANEDIOATE, GLYCERIN, HYDROLYZED CORN PROTEIN, HYDROLYZED SOY PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE, PHENOXYETHANOL, BENZOIC ACID.


Mano nuomonė. Nuo ko pradėti šitą įrašą? Turiu šį kartą tiek daug papasakoti, kad sunku sudėlioti visą informaciją. Kažkaip spėju čia bus netrumpas įrašas. Pirmiausia, turime dvi pudras kremų tipo pakuotėse - užsukamuose pakuotėse. Atrodo viskas įprasta ir viskas normalu, juk visos pudros supakuotos būtent taip. Tačiau tik atsukus dangtelį priemonė pradeda skraidyti visur aplink ore, nusėda ant stalo, rankų ir absoliučiai visur.... Tai truputį nervina, tačiau per mėnesį jau įpratau prie to dalyko, tai kaip ir tiek nebeerzina, nors pradžioje buvo visko, galvojau, kad net nenorėsiu naudoti. Na, ir antras būtinas dalykas yra viršutinis nagų lakas, kuris užfiksuoja pudrą ant nago, ten viskas įprasta visoms nagų priemonėms, tai plačiau tikrai nekalbėsim.


Prieš išbandydama kiekvieną naują nagų laką, aš visuomet visuomet jį išbandau ant plastikinių nagų tipsų, na tokių, sujungtų ant žiedelio arba sudėtų ant ratelio. Tad nulakavau po tipsą pagrindu, balta spalva ir juoda; ir tai padariau tiek sidabrinei, tiek ausinei spalvai - taip geriausia pažiūrėti kokio efekto tikėtis ant mūsų nagų. Kaip matote, mano skaidrus pagrindas buvo Catrice "Gel Like", baltas lakas - BŪK No. 40, juodas - INGRID Gel No. 538. Apie šiuos lakus šiandien nekalbėsime.


Pirmiausia, aš bandžiau pudras dengti ant visiškai išdžiuvusių lakų, tačiau matote, kaip visiškai nekimba prie pagrindo? Tuomet bandžiau kaip sako gamintojas, po lako padengimo palaukti 1 minutę ir tik tada dengti, šitas variantas tinka. Tačiau juk visi pagrindai džiūva skirtingu greičiu, lygiai taip pat, kaip ir skirtingi lakai. Jei vienam reikia poros minučių, kitas išdžiūva per minutę, dar kitam - 10 minučių. Tai reikia stebėti, kaip jūsų pagrindas džiūva, ir man pasiteisina tada, kai paviršius jau būna slidus ir tik ką išdžiūvęs, o prie nago, dar ne pilnai sausas. Kitu atveju, kaip matėte, prie visiškai sauso nekimba, o prie per mažai nudžiūvusio - susigadina lako paviršius.


Toliau testuoju su tipsais ir ant padengtų pudrų tepu viršutinį "Metal Schock" nagų laką. Čia stebiu, kaip lakas visiškai išsklaido pudrą į dirbtinio nago šonus ir palieka paviršių be jokios spalvos; o ant kai kurių stebiu išryškėjusius dryžius ir spalvos netolygumus. Baisiai atrodo. Per kelis bandymų kartus išsiaiškinau, kad pirmiausia, reikia dengti labai nedidelį šio viršutinio nagų lako kiekį - prieš dengiant nuvalyti vieną šepetėlio pusę, tuomet ir kiekis bus daugmaž tinkamas ir pudra nenuplauks nuo nago viršaus. Tačiau dar vienas dalykas - aš puikiai žinau, kad dengiant priemonės ant plastikinio paviršiaus, rezultatas neatitinka to vaizdo, kurį gausime ant nagų. Todėl keliaujam toliau ir viską bandom kelti ant nagučių.


Pirmiausia ką darau - pasidengiu popierinį pagrindą ant stalo - jau suvokiau, kad bus daug betvarkės. Šį kartą pasiklojau reklaminį laikraštuką, labai nekreipkit dėmesio - taip daug patogiau viską susitvarkyti po manikiūro. Nagus padengiau Catrice Gel Like skaidriu nagų lako pagrindu ir palaukusi apie minutę atsargiai su pirštu dengiau pudrą lengvai judesiais pirmyn ir atgal, daugiausia vertikaliais ir stengiausi labai nespausti. Jei spaudžiu - sugadinu manikiūrą garantuotai, jei nepakankamai - priemonė neprilimpa ir nepasidengia tolygiai. Pasižiūrėkit, kokia betvarkė po to gaunasi ir kokios "švarios" mano rankos po padengimo!


Tiesa, dengimui aš rekomenduoju naudoti tik pirštus - bandžiau su akių šešėlių kempinėle, bet ji dengia netolygiai, paima produktą kaip ir gerai, bet dengia sunkiai. Idealiausias variantas pirštais, ir nepaisant didžiulės betvarkės, po to viską gana lengva nuplauti vandeniu.


Nagų paviršių padengiame "Metal Shock" skaidriu viršutiniu nagų laku. Tačiau čia reikia dengti labai atsargiai ir kiek įmanoma kruopščiau - jei padengsite ant odelių - jos bus tokios pat kaip nagas, manikiūras bus netvarkingas. O jei nenulakuosite nago pilnai, tarkim prie šonų paliksite be viršutinio sluoksnio - blizgi pudra nuo ten nusiplaus ir bus be manikiūro. Tad čia reiktų labai labai atidžiai. Plius, reikia dengti labai nedidelį kiekį, perteklius kartu su blizgučiais nuplauks į nagų šonus ir vėlgi - manikiūras nebus gražus...

Darydama n-tąjį manikiūrą pastebiu, kad dalis blizgučių atsidūrė ir viršutinio nagų lako buteliuke. Tačiau kol priemonės nesupurtai, blizgučiai guli dugne ir neturėtų turėti jokios įtakos jūsų kitiems manikiūrams. Prie šepetėlio tų blizgučių neprikimba, tiksliau prikimba, kol lakuojatės, bet galiausiai jie nusėda ant dugno.

Skaidrus nagų lako pagrindas + "04 touch of vintage" nagų pudra + Metal Shock viršutinis nagų lakas

Galiausiai nuplauname rankas ir odeles aplink su vandeniu ir muilu. Aišku, išdžiūvus viršutiniam nagų lakui. Ir čia jau pasimato, kaip kruopščiai dengėte priemones. Man čia buvo pirmas kartas ir matosi kai kur priemonės ant odelių. Šiaip, šitas auksinis gražus, tačiau man asmeniškai trūksta gilumo atspalviui ir nelabai tai metalinis efektas, tiesa? Dar vienas pastebėjimas - pudra išryškina absoliučiai kiekvieną nagų lako netolygumą - jei turite pasisluoksniavimų, atsilupimų ar kitokių nago netolygumų, garantuotai jie matysis po šia pudra. Bandom sidabrinę? Ji gi žada suteikti veidrodinį efektą!

Skaidrus nagų lako pagrindas + "01 mirror, mirror on the nail" + Metal Shock viršutinis nagų lakas

Su sidabrine viską dariau lygiai taip pat, kaip ir su auskine ir rezultatas.... hmm.. na metalo gal ir yra efektas ir tas veidrodinis yra, bet ne toks, kokio tikėjausi. Veidrodinis turėtų būti lygus, sidabro spalvos paviršius atspindintis viską aplink ir atspindi, tačiau ne kaip veidrodis. Tikriausiai taip yra dėl tų stambių ir aiškiai matomų blizgių dalelių? Be to, persimato ir nagų plokštelės! O kas, jeigu po apačia dengsiu spalvotą laką? Bandžiau su balta (matėt ant tipsų) ir man nepatiko efektas - tarsi spalva sugertų blizgesį. Tuo tarpu juoda - na, ji pati ryški ir per stipriai persimato. Juodos atveju gaunasi kad pudra yra labiau kažkoks dekoratyvinis elementas atspalviui. O kas jei pabandyčiau tokios pat spalvos laką, kokia yra pudra - logiškai mąstant turėtų paslėpti nagų plokšteles ir paryškinti pudros efektą.

Skaidrus nagų lako pagrindas + RIMMEL I Love Lasting Finish "239 Your Majesty" + "01 mirror, mirror on the nail + Metal Shock viršutinis nagų lakas

Aš buvau teisi - ant nago dengiant tokios pat spalvos, kaip pudra, nagų laką (sidabrinei dengiau RIMMEL I Love Lasting Finish "239 Your Majesty") manikiūras įgauna gilumo ir tampa labiau veidrodinis, negu be spalvoto lako. Mano manikiūre nebesimato nagų plokštelių, o ir atspindi aplinką daug geriau - matote nuotraukoje kai kurie nagai gelsvai žali? Ten atspindi augalą esantį už 2 metrų; matosi ir langas ir vyro siluetas... Tačiau reikia atsargiai, nes dar labiau matosi visi nago nelygumai, dar labiau išryškėja padarytos klaidos. Tačiau tiesa ta, jog su spalvotu laku išgausite tikrai geresnį efektą - o kokią spalvą pasirinksite, čia jau jūsų skonio reikalas.


Ką aš manau apie šitą dalyką? Pirmiausia na tikrai smagu pasižaisti su pudromis, net jei po to tenka valyti pusę kambario. Tačiau, jeigu nedengiu spalvoto lako, o darau tik su nagų lako pagrindu, man pavyksta labai greitai pasidaryti manikiūrą ir sutaupau nemažai laiko savo nagams. Visgi, aš nelinkusi priemonių vertinti palankiai - pirmiausia todėl, kad sukelia labai didelę betvarkę. Antra, rezultatas nėra labai geras - nei tai metalinis, nei tai veidrodinis efektas, blizgios dalelės per didelės, neturi storo dengimo, dėl ko persimato visi nago nelygumai ir netobulumai. Nežinau ką galvoti apie priemonės - ir patinka, ir nepatinka. Pasižiūrėkite į rezultatus pačios, viską aprašiau, viską papasakojau ir vertinu kaip vidutinę priemonę.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Sveika :) Buvo labai įdomu, ačiū :) Gundžiausi išbandyti šias pudras, bet jei reikia tiek pastangų dengiant ir tvarkant, tai dar gerai pagalvosiu...

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą