NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation - makiažo pagrindas, suteikiantis pilną dengimo kontrolę (atspalviai: "02 Alabaster" ir "07 Natural"). Geriausias makiažo pagrindas?

Labas vakaras mielosios ir mielieji,
Taip, taip, sveikinuosi ir su vyriškos lyties atstovais - peržvelgus statistiką vis pastebiu, kad tarp skaitytojų turime ir vyrų, todėl jokios diskriminacijos 😀 Labas visiems!
Kaip jūsų antradienis? Mes tradiciškai antradieniais keliaujame su mažuoju į baseiną - 45 minutės plaukimo, nardymo ir kitų vandens pratimų skirtos ne tik vaikui, tačiau ne ką menkiau išsekina bei nuvargina ir mane. Bet man smagu matyti mažylio progresą, jausti, kaip jis fiziškai sustiprėjęs ir tikrai atsparesnis visiems susirgimams. Na, o po baseino, namie manęs laukia krūva įprastinių namų ruošos darbų. Aš visuomet buvau pedantė tvarkos atžvilgiu, mane nervina ne ten numesti daiktai, trupinėlis ant grindų ar išmėtyti vaiko žaislai. Kuris laikas stengiausi į tai nekreipti dėmesio, bet prigimties tikriausiai taip lengvai nenugalėsi, todėl vėl įsileidžiu 'tvarkinguolę aš' į savo gyvenimą ir stengiuosi sukurti namuose švarią, saugią ir jaukią aplinką mano vyrams.

Na, o po visų darbų, sėdu prie socialinių tinklų ir tinklaraščio. Jau vakar žinojau, kad šiandien pasakosiu apie Nyx Professional Makeup naująjį makiažo pagrindą iš kurio lyg ir nesitikėjau daug, bet su kiekvienu naudojimu suvokiu, kad esu vis labiau nustebusi. Ar gali būti, kad atradau geriausią makiažo pagrindą? Paskaitom.

Nieko bloga prašyti ir tikėtis stebuklų - turi į juos teisę! Iš kur visatai žinoti, kad nori stebuklo, jei to nepasakai? Šiandien pagalvok, kokio stebuklo norėtum gyvenime, paskui pasakyk, tegul visata supranta, kad šis prašymas iš visų norų stipriausias. Toks išskirtinis dėmesys ne tik priartins stebuklą, bet ir pavers nepaprastu įvykiu!


Produktas: NYX PROFESSIONAL MAKEUP Total Control Drop Foundation - makiažo pagrindas, suteikiantis pilną dengimo kontrolę (atspalviai: "02 Alabaster" ir "07 Natural")
Gamintojas: "NYX Cosmetics" Los Angeles, JAV. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: suteikia tobulos odos efektą
Labiausiai nepatiko: galbūt tik tai, kad buteliukas mažesnio, negu mums įprasta kiekio
Tūris: kiekvienas po 13 ml
Kaina*: kiekvienas po 16,54 EUR
Kur galima įsigyti: Nyx parduotuvėje PC Panorama (Vilniuje) ir Douglas parduotuvėse 
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Su keliais lašais makiažo pagrindas sukuria nuo lengvo iki pilno dengimo bei suteikia velvetinio matiškumo efektą. Norint kontroliuoti dengimo lygį, paprasčiausiai didinkite lašų skaičių. Daugiau lašų - didesnis maskavimas.


Šį mėnesį, savo Facebook paskyroje jūsų klausiau, ar jums aktuali pakuotės informacijos skiltis? Sakėte taip taip, ir prašėte ir toliau apie ją rašyti, todėl pasakoju: makiažo pagrindas supakuotas juodo kartono dėžutėje, su buteliuko paveikslėliu ant averso. Man smagu, jog buteliuko paveikslėlis atitinka atspalvį esantį viduje, todėl tik pasižiūrėjus į pakuotę galima daugmaž suprasti, kuris atspalvis jums bus tinkamas, o kuris visgi nelabai. Dizaino prasme matome juodą spalvą ir matinio velveto efekto buteliuko stiklą. Kadangi tai profesionali kosmetika, tikriausiai nestebina, kad viskas pateikta skoningai, stilius gana paprastas, tačiau nėra nuobodus - juk tai Nyx!

Man patinka makiažo pagrindo dozavimo būdas. Buteliukai turi pipetes, kurių pagalba dozuojame lašelius ir taip kontroliuojame dengimo ir maskavimo lygį. 


Kvapas. Nieko neįprasto, toks, kaip dauguma makiažo pagrindų.

Konsistencija. Makiažo pagrindas labai skystas, tai skysčiausias mano turėtas ir naudotas makiažo pagrindas. Kadangi priemonė yra vandens pagrindo, reiktų nepamiršti prieš kiekvieną naudojimą gerai supurtyti buteliuko turinį.


Sudėtis: Cyclopentasiloxane, Water, Glycerin, Vinyl Dimethicone/ Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Propylene Glycol, PEG-10 Dimethicone, Isododecane, Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Polymethyl Methacrylate, Triethoxycaprylylsilane, Trimethylsiloxysilicate, Propylene Carbonate, Disteardimonium Hectorite, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol.
May Contain: Mica, CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

Cruelty Free - netestuota su gyvūnais.


Poveikis. Kaip tikriausiai pastebėjote, aš turiu du buteliukus su dviem skirtingais atspalviais. "07 Natural" man yra gerokai per tamsus, tuo tarpu "02 Alabaster" šiek tiek per šviesus. Galbūt žiemos metui jis man būtų tinkamo tono, tačiau dabar, vos vos. Galvojau, koks čia atspalvis man tiktų labiau? Gal "Porcelain" arba "Vanilla"? Nyx parduotuvėje PC Panorama parduodami 24 atspalviai, todėl tikrai rasite kas jums tiks geriau. Kadangi nei vienas nei kitas nėra tobulai man derantis, aš juos maišau tarpusavyje. Pabandžiusi kelis spalvų derinius, dabar maišau 1 lašelį "Natural" atspalvio ir 2 lašelius "Alabaster" - gaunasi natūraliai mano odai tinkanti spalva.

Tikriausiai galvojate, jog negaliu pabandyti lengvo dengimo, nes gi gaunasi trys lašiukai priemonės? Tačiau jei dengiu su Beauty Blender kempinėle, galiu išgauti tiek itin lengvą, tiek pilną maskavimą, tik tuo atveju priemonės reikia truputį daugiau. O buteliuke jos tik 13 ml. Čia tikriausiai vienintelis minusėlis, o gal daugiau neįprasta, kad kiekis toks nedidelis? Tačiau priemonė verta dėmesio, tuoj papasakosiu kodėl.

Gavusi šitą makiažo pagrindą aš labai bijojau matinio efekto ir abejojau, ar man jis patiks? Turint sausą odos tipą, ir odą, kuri kaip ir darosi brandesnė, randasi raukšlelės, aš negaliu naudoti matinį efektą suteikiančių priemonių dėl raukšlelių paryškinimo ir to itin sauso odos efekto. Na, man netinka ir nepatinka. Tačiau pasidažiusi - tiesą sakant ilgai tyrinėjau save veidrodyje ir su kiekvienu atidesniu žvilgsniu suvokiau, kad pagrindas man patinka.


Jis tiesiog tobulai gerai gula ant odos, gerai maskuoja (išskyrus mano juodus paakius - jiems papildomai reikalingas maskuoklis), neparyškina jokių odos netobulumų, juos paslepia. Suteikia veidui velveto matinį efektą, todėl tikrai tiks visiems odos tipams. Atrodo lyg turėčiau tobulą odą, nekamuojamą jokių bėdų - net ir fotografuojant Instagram stories nepagalvojau, kad gal reikia kažkokio filtro - nereikia - oda su šituo pagrindu atrodo kaip nufiltruota! Prisitraukus per porą centimetrų prie odos, šiek matosi raukšlelės, matosi poros, tačiau jūs į ką nors žiūrite iš tokio atstumo? Į mane taip žiūri tik mano vyras, kai bučiuoja ir tai užsimerkia.

Įrašo pavadinime iškėliau hipotezę dėl pagrindo kokybės. Ar tikrai tai geriausias makiažo pagrindas? Negaliu prilyginti visų laikų geriausiam pagrindui (tiesiog visų naudotų nepamenu), tačiau šiems metams, tikrai taip. Vis dar nepaprastai myliu Paese makiažo pagrindą, tačiau šitas nepalyginamai gražiau dengia,geriau atrodo ant odos, teikia geresnį efektą. Puikiai išlieka, neapsunkina, nekemša porų... Tad mano mielosios - rekomendacijos jums - mano geriausias 2017 makiažo pagrindas!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

* nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

PR-Sample

Komentarai

  1. Koks įdomus. Norėčiau išmėginti, bet ir bijau tuo pačiu. Tokie skysti labai mano poras paryškina...

    AtsakytiPanaikinti
  2. Negaliu nieko pasakyti apie poras, pas mane tik kelios matomos ant nosies galiuko, bet man net raukšleles paslėpė, tai norisi tikėti, kad didesnes poras paslėptų? Maniškes ant nosies gerai paslėpė :) Tiek kad nežinau, kokio jos pas tave dydžio.
    Girdėjau, kad šitas pagrindas daug kam nepaprastai patinka ;)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą