2020/06 Birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos: Jessup, Bath&Body Works, Burt's Bees ir kt.

Kiek uždelsiau, tačiau geriau vėliau, nei niekada 😊 mano birželio mėnesio pirkiniai ir naujienos jau rodosi bloge - nuo smulkmenų iki didesnių butelaičių; nuo higienos iki dekoratyvinės (na, jei makiažo šepetėliai gali būti vadinami dekoratyvine?). Kviečiu pasižvalgyti.

"Kas, užuot niršęs, šypsosi, visada stipresnis."
Japonų išmintis


Kūnui ir rankoms

1. EVELINE Slim Extreme 4D Scalpel kūno serumas, 250 ml
Šitie Elevine kremai ir serumai labai geri, regis patys veiksmingiausi iš to, ką esu bandžiusi. Ir nors vonioje turiu dar berods pusę "rimtesnio" (taip aš vadinu stangrinančius, formuojančius, anticeliulitinius ir pan. paskirties kremus) kremo, tačiau jau dabar pildausi atsargas kūną formuoti žadančia priemone.
Eurokos, 7,99 Eur

Man regis aš jau senokai žvalgausi į šitos serijos rankų kremus, man regis jie turėtų labai tikti vasaros metui, mat konsistencija iš ties labai lengva. Būtinai papasakosiu kiek plačiau kai geriau išbandysiu ir būsiu susidariusi tvirtesnę nuomonę.
Eurokos, 6,99 Eur

3. OMBIA Almond rankų kremas su migdolų aliejumi, 125 ml
Matyt man pasirodė, kad trūksta rankų kremų. Lyg ir netrūksta - turiu atidarytus keturis (ir vėl!), bet prisireikė ir prieš tai minėto ir šito, kai užmačiau pirkdama buities valymo priemones. Paėmiau - kaina nedidelė ir sudėtis atrodo visai nebloga. Tik visgi manau, kad šito kol kas neatidarysiu ir sunaudosiu bent vieną iš turimų prieš bandant šį.
Dalli, 1,50 Eur

5. BATH & BODY WORKS Japanese Cherry Blossom antibakterinė rankų želė, 29 ml
6. BATH & BODY WORKS Thanks for Everything antibakterinė rankų želė, 29 ml
7. BATH & BODY WORKS Winter Candy Apple antibakterinė rankų želė, 29 ml
8. BATH & BODY WORKS Into The Night antibakterinė rankų želė, 29 ml

Labai gerą įspūdį paliko, tad nusipirkau dar kelias kitokių kvapų antibakterines želė, kurių užteks regis ilgam. Pirkau iš to pačio pardavėjo Anglijoje, tikriausiai nemenkai permokėjau, tačiau iš ties labai džiaugiuosi.
ebay, GBP 5.48 + GBP 1.99 (siuntimo išlaidos)

Plaukams

9. BASLER gydomoji koncentruota plaukų kaukė su audinių aliejumi, 500 ml
Įdomus aprašymas - kaukė žada intensyviai pasirūpinti pažeistais plaukais. Esu bandžiusi šio gamintojo šampūną ir kondicionierių, bet pamenu, kad man nelabai patiko, bet va kauke tai susigundžiau.
Dalli, 7,00 Eur

10. GOSH Pump Up The Volume plaukų purškiklis, suteikiantis apimties, 200 ml
Hmm... ar tai kažkas panašiau į plaukų laką? Ar į kondicionuojantį purškiklį? Labai įdomu ar suteiks apimties? Man tos apimties šiuo metu norisi ties šaknimis, ypač kai dažniau dėviu plaukus kuodelyje. Bus įdomu pabandyti.
Eurokos,

Veidui

11. VITEKS "Ideal Whitening" balinamasis veido tonikas - šveitiklis, 150 ml
Niekad nesu bandžiusi toniko su rūgštimi. Apskritai rūgštis atrandu tik pastaruoju metu. Šito šveitiklio sudėtyje rūgštys atrodo švelnios, tad pabandysiu.
Martina, 2,39 Eur

12. MAD BEAUTY Disney lakštinė veido kaukė Aurora, 25 ml
Eurokos, 3,29 Eur

13. ARIUL 7 days mask lakštinė veido kaukė Pomegranate, 20 g
Eurokos, 1,59 Eur

Nusipirkau ir porą sudominusių veido kaukių. Vienkartinių dar kažkiek tikrai turiu, tačiau nebe tokiais didžiuliais kiekiais, kokiais turėdavau anksčiau. Nebedarau ir krūvos naujų vienkartinių užsipirkimo vienu metu. O dėl šitų - kol kas vargiai įsivaizduoju, ko galima tikėtis, bet bus smagu išbandyti.

14. BURT'S BEES Vitamin E & Peppermint lūpų balzamas, 4,25 g
Turiu jau kuris laikas. Lietuvoje šiuo metu pirkti nematau, bet turiu šaunių draugų, kurie maloniai nudžiugina va tokiomis staigmenomis. Visiškas vasaros produktas, kurį nekantrauju išbandyti ir man labai gaila, kad Lietuvoje jų taip sunku įsigyti...
Vertė apie 4,99 Eur

15. EVELINE Extra Soft Bio atstatomas lūpų serumas, 12 ml
Aaa... šiuo metu viskas sausėja: rankos, kūno oda, lūpos, tad džiaugiuosi atkuriamuoju balzamu ir labai tikiuosi, kad bus vertas dėmesio, nes pardavėja labai išgyrė.
Martina, atrodo apie 2,79 Eur

Burnos higiena

16. Vaikiškas bambukinių dantų šepetėlių rinkinys, 5 vnt.
ebay, US $11.11
17. Bambukinių dantų šepetėlių rinkinys suaugusiems, 5 vnt.
ebay, $11.11 US

Bambukinių dantų šepetėlių papildymas, kurio pakaks ilgam ir svarbiausia - su šiuo užsakymu nebuvo nei trupučio plastiko - pagaliau! Jei įdomu, angliškai vadinasi 5-pack bamboo toothbrushes arba Bamboo Toothbrushes Soft Bristles eco friendly cepillo dientes.

18. FUCHS Junior dantų pasta vaikams nuo 2 metų, 75 ml
Pabodo mano vaikui Kakės Makės dantų pasta, tad šį kart bandome burtininką lapiną ir daug prisižadėjusią, man niekad nematytą dantų pastą.
Dalli, 1,80 Eur

Makiažo įrankiai

19. JESSUP 15 vnt. makiažo šepetėlių rinkinys T103
Perku pakartotinai, tik šį kart nusprandžiau imti baltos spalvos šepetėlius. Tiesą sakant būtent šitas rinkinys yra tiesiog tobulas! Yra visko, ko man reikia ir laiko, na po 4 metų beveik kasdienio naudojimo vienas iš mylimiausių šepetėlių (hailaiteriui) pradėjo šertis. Kadangi pakaitiniai, kitokios formos šepetėliai hailaiteriui man nepatinka, tai va, turiu naują, baltą rinkinuką ir dar keliems metams būsiu visiškai rami. Apskritai Jessup kokybė mane stebina, o šitas rinkinys turi visko, ko reikia bet kokiam makiažui atlikti.
ebay, pirkau iš šito pardavėjo ČIA, o tikslios nuorodos nebematau, $25,94 US

20. REAL TECHNIQUES skysto makiažo pagrindo šepetėlis veidui
Man labai reikia patogiaus šepetėlio padengti tiek makiažo pagrindą, tiek mineralines, birias pudras. Nesu tikra dėl mineralinių pudrų, šepetėlis neatrodo joms labai tinkamas, tačiau skystiems makiažo pagrindams - puikus.
pigu.lt, 16,49 Eur
----------------------------------------------------------
Viskas, tokie mano birželio pirkiniai. Jaučiuosi nusipirkusi daugiau nei planavau, tačiau visais pirkiniais džiaugiuosi. Nepaisant to, kad keli produktai turės palaukti eilės, tačiau jokių nesąmonių šį mėnesį, tik tai, ką iš ties naudosiu ir sunaudosiu.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

Rašyti komentarą