ARIUL 7 DAYS 'Pomegranate' švytėjimo suteikianti ir stangrinanti lakštinė veido kaukė

Žadėjau po truputį grįžti prie įrašų, tačiau kol kas nesijaučiu pilnai grįžusi į tempą, kuriuo rašydavau anksčiau. Kartais susimąstau, kad įrašų parengimas užima ilgiau, nei norėčiau, kartais aplanko mintys, kad gal nebeverta rašyti blogo, tačiau joms išsisklaidžius aš ir vėl grįžtu prie įrašų. Blogas per šiuos 7 rašymo metus tapo didele mano gyvenimo dalimi, svarbia gyvenimo dalimi, tad pildau ir šiandien. Šį kart apie lakštinę veido kaukę, nes žiemos metu veido oda sausėja ne ką mažiau, nei vasarą, ypač kai tiek daug laiko praleidžiame šildomuose namuose. Tad Ariul 7 Days korėjietiška kaukė ir mano potyriai.


Produktas: ARIUL 7 DAYS 'Pomegranate' švytėjimo suteikianti ir stangrinanti lakštinė veido kaukė
Gamintojas: "Beauty Factory". Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: stangrinti, drėkinti, atgaivinti ir suteikti švytėjimo
Tinkamas tipas: visiems 
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių didesnių priekaištų
Tūris: 1 lakštas/ 20 g
Kaina: 1,59 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Standina, atgaivina ir padeda atkurti pavargusią odą. Skirta visų tipų, probleminei, šiukščiai, sausai, streso paveiktai odai prižiūrėti. Kaukė pagaminta naudojant eukaliptų pluoštą, priglunda tarsi antroji, taip užtikrina maksimalų aktyviųjų medžiagų įsisavinimą ir gerina odos būklę. Sudėtis papildyta granatų vaisių ekstraktu.
Naudojimas: veido odą nuprausti ir nuvalyti toniku.  Kaukę dėti pagal veido kontūrus. Palikti 15-20 minučių. Nuimti kaukę, skysčio likučius pirštų galiukais įtapšnoti į odą.


Pakuotė. Standartinis plastikinis, vienkartinis kaukės maišelis. Mane sudomino kaukės dizainas: kaukės pakuotė atrodo kaip laikraščio pradinis puslapis. Ant viršaus ne šiaip užrašai, tačiau kaukės aprašas ir gamintojo pažadai, kurie atrodo kaip laikraščio straipsnis. Žavu. O ir visa reikiama informacija ant kaukės pakuotės yra suprantama kalba. 

Kvapas neutralus, kosmetinis, švelnus aromatas, kuris visiškai neerzina uoslės, jo beveik nepastebėjau naudodama priemonę. Ir visgi, nepasakyčiau, kad tai granatų kaukė - kvapas jokių asociacijų su vaisiais nekelia.

Konsistencija. Medžiaginis lakštas, pristotintas veikliuoju skysčiu. Įprastai tokiose kaukėse skystis būna vandens skystumo, bespalvis. Šiuo atveju - skystis kiek tirštesnis, pieno spalvos, todėl mano nuomone ženkliau geriau įsigeria į veido odą.

Sudėtis: Water, Cetyl Ethylhexanoate, Glycerin, Butylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Polysorbate 60, Punica Granatum fruit Extract, Arnica Montana Flower Extract, Artemisia Absinthium Extract, Achillea Millefolium Extract, Gentiana Lutea Root Extract, Cetearyl Alcohol, Polyacrylate-13, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Carbomer, Tromethamine, 1,2-Hexanediol, Propanediol, Caprylyl Glycol, Illicium Verum Fruit Extract, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Parfum.


Poveikis. Pirmiausia, kas mane labai maloniai nustebino, buvo kaukės sudėtis: nuo pradžių iki pat pabaigos visi ingredientai saugūs ir naudingi odai. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, minkštiklis, drėkikliai, silikonai, odą šviesinantys ingredientai ir krūva augalinių ekstraktų. Vien peržiūrėjus sudėtines dalis galima tikėtis, kad kaukė skaistins odą, suteiks jai švelnumo ir lygumo, drėkins paviršinius sluoksnius.

Kaukės lakštas gražiai užsideda ant odos ir daugmaž tinka mano veido struktūrai. Gal šiek tiek per plati šonuose, kiek per trumpa nosies sritis, kiek per siaura akims ir visgi, didesnių nepatogumų nepatyriau. Kaukė iš ties labai maloniai jaučiasi ant odos, jos nedirgina, švelniai priglunda. 
Niekada neseku laiko užsidėjusi tokią kaukę, laikau, kol pradeda po truputį džiūti ir tada jau imu lauk. Niekad neleidžiu kaukei išsausėti ant veido odos, kadangi taip odai tenka daugiau žalos, nei naudos.


Nusiėmusi kaukę pirmiausia pajaučiu milžinišką komforto jausmą: per pastarąsias dienas oda jaučiasi gerokai dehidratavusi, pastarosiomis dienomis ją tempia, kaip trūksta drėgmės. Kaukė stebuklingai atgaivino odą, paviršius įgavo drėgmės. Bet tai ne viskas - oda tapo ženkliai skaistesnė, atrodo jaunatviškesnė bei žinoma, jaučiasi labai maloniai. Tiesą pasakius nelabai daug tikėjausi iš kaukės, tačiau pabandžiusi esu labai patenkinta teikiamu efektu, reikės pasižvalgyti daugiau šios kompanijos kaukių. O jūs bandėte šios kompanijos kaukes?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Bent man blogai pastaruoju metu tampa vis mažiau skaitomi ir aktualūs... Kažkaip daugiausia laiko praleidžiu žiūrėdama youtube ar instagram. Nežinau, gal tai ir blogai... Bet tiesiog bent man įdomiau, kai matai žmogų, girdi jo balsą :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiu, rinka pereina į paprastesnes platformas, leidžiančias sutaupyti - greitesnis turinys, jo daugiau, laiko praleidžiama prie vieno objekto mažiau. Tačiau kartu tai reiškia mažesnę koncentraciją konkrečiai naujienų srauto detalei, daugiau gundymo akimis ir vis labiau komercinio pobūdžio turinys.
      Tai nei blogai, nei gerai - kiekvienas renkasi tai, kas jam patogiausia. Aš šioje situacijoje sąmoningai pasirinkau rašyti blogą - Instagram ar Youtube ne mano stiliaus platformos. Noriu, kad mano kurtas turinys išliktų ilgiau ir bet kada galėčiau jį pati sau surasti. Bet kaip ir minėjau nei vienas, nei kitas sprendimas/ platforma/ būdas nėra nei geras, nei blogas - kiekvienas renkamės tai, kas mums patogiau bei geriau. :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą