MAYBELLINE "Face Studio" Prime makiažo bazės: "10 Pore minimizing" ir "50 Hydrating"

Tai su praėjusiomis šventėmis? Tikiuosi šiais metais atšventėte su šeima, artimiausiųjų rate ir kuo puikiausiomis nuotaikomis? Maniškės šventės buvo puikios: daug sukimosi virtuvėje, daug maisto, daug kelionių automobiliu, beveik taip pat, kaip metais iki pandemijos ir visų karantinų. 
Žinote, kuo labai džiaugiuosi šiuo metu? Kad beveik nebeperku dekoratyvinės kosmetikos, nes... visko turiu pakankamai daug ir naudoju tai, ką jau esu įsigijusi ar gavusi. Žinoma, kosmetika genda, net jei ir negestų, kai kurios pakaktų visam gyvenimui, tad naiviai tikėtis, kad sunaudosiu - nesitikiu. Užtat pirkti naujos nebenoriu, puikiai suprantu, kad tenka išmesti po kurio laiko, o jei turi labai daug - labai daug ir išmeti. Pinigų švaistymas. Galiausiai ir susandėliuoti kosmetikos priemones reikia, tiesa? Gyvenu bute, tad tos vietos kosmetikos spintoms ne per daugiausiai. Tiesą pasakius, kol kas neturiu nei kosmetikos staliuko, tad viskas, ką naudoju gyvena keliose kosmetinėse. Matomai bus tos kitos kosmetikos prasivalymas, kai įsigysiu komodą ar kosmetikos staliuką. 
Na o kol kas, noriu jums papasakoti apie makiažo bazes / gruntus iš Maybelline, kuriuos buvau gavusi, bet bloge taip ir neradau kada papasakoti. Metas.


Produktas: MAYBELLINE "Face Studio" Prime makiažo bazės: "10 Pore minimizing" ir "50 Hydrating"
Gamintojas: "Gemey - Maybelline". Pagaminta Prancūzijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - veidui
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: lyginantis poras - palygina veido tekstūrą; su drėkinamuoju, net ir matinė kreminė pudra jaučiasi labai maloniai
Labiausiai nepatiko: būtina atsargiai dozuoti ir atitinkamai padengti
Tūris: po 30 ml
Kaina: po 10,89 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos

Ką žada gamintojas: 
"10 pore minimizing": Poras mažinanti makiažo bazė su suliejančiomis dalelėmis. Vizualiai sumažina poras, dėl to oda atrodo lygesnė ir tolygesnė.
"50 hydrating": Drėkinanti makiažo bazė su hialurono rūgštimi. Drėkina veido odą, kad atrodytų lygesnė. Naudokite vieną arba po makiažu.


Pakuotė. Plastikinė tūbelės formos pakuotė su atsukamu dangteliu, po kuriuo plonytė dozavimo anga. Tiesą pasakius labai patogi išspausti nedidelį priemonės kiekį, kai reikia produkto tik tam tikrai veido zonai, o ne visai odai. Plastikas minkštas, patogus išspausti, o ir baiginėjantis pakuotei didesnių problemų dozuojant produktą nėra. Priemonės dizainas atrodo gana profesionaliai, vienas spalvos akcentas ir neperkrautas dizainas atrodo patraukliai.

Kvapas. Gamintojas nenaudojo papildomų kvapiųjų medžiagų, kvapas lengvas ir neutralus, jaučiamas tik dengiant ant odos ir labai greit išgaruoja.

Konsistencija skiriasi. Drėkinančios bazės primena lengvą losjoną; poras mažinanti - šiek tiek tirštesnė. Kadangi abi jos turi silikonų, konsistencijoje jaučiamas slidumas.


Sudėtis:
"10 pore minimizing": Dimethicone, Talc, Stearyl Heptanoate, Dimethicone Crosspolymer, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Caprylyl Glycol, Silica Silylate, Aluminum Hydroxide, Silica.
May contain: CI 77891, CI 77491, CI 77492, CI 77499.

"50 hydrating": Aqua, Dimethicone, Glycerin, Prunus Armeniaca Kernel Oil, Propanediol, Oryza Sativa Bran Oil, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, PEG-20 Stearate, Stearyl Alcohol, Cera Alba/ Beeswax, Tocopheryl Acetate, Talc, Acrylamide/ Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Carylyl Glycol, Phenoxyethanol, Dimethiconol, Isohexadecane, Sorbic Acid, Myristic Acid, Polysorbate 80, Triethanolamine, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Sorbitan Oleate, Citric Acid


Poveikis. Manau apie kiekvieną bazę verta papasakoti šiek tiek atskirai. Daugumai greičiausiai aktualiausia yra poras užpildanti bazė? Ši priemonė man labai labai priminė Benefit praimerį, kurį esu naudojusi ir labai juo džiaugiausi: iš ties tirštokas rožinis kremas visai neblogai lygina odos paviršių, pamaskuoja gilesnes poras, vizualiai palygina odą ir suteikia jai lygumo. Tikėtis daug stebuklų nereikia - nei vienas praimeris negali visiškai paslėpti randelių, duobelių ar itin ryškių, didesnių porų. Ir visgi, vizualiai jos matomos ženkliai mažiau. Visgi, su šia priemone svarbu nepadauginti ir tepti ne tiek velkant per odą, kiek tapšnojant į jos paviršių, mat didesnis priemonės kiekis linkęs nueiti rutuliukais, tad ir makiažo pagrindas negražiai, netolygiai pasidengia. Aš jį naudoju tik nosies galiukui ir zonai tarp antakių, kur poros šiek tiek ryškiau matomos.

Drėkinamoji bazė man labiau priminė veido kremą, kurį ir šiaip tepuosi prieš kiekvieną makiažą. Produktas su silikonu iš ties palygina veido odą, bet ženkliai mažiau, nei poras užpildantis, ir suteikia gražesnį efektą. Visgi, man atrodo, kad šis produktas, net ir sausai odai yra perteklinis. Jei jau ant odos tepi kremą, nebesinori tepti labai panašios tekstūros antrą praimerio sluoksnį. Nes ir sausa oda nemėgsta priemonių pertekliaus - visko turi būti su saiku. Tad ši praimerį tepu tik skruostų srityje ir žandikaulio linijai, kur mano oda pirmiausia linkusi išsausėti ir pleiskanoti. Svarbu nepamiršti, kad nors priemonė primena kremą, svarbu jos nepadauginti, kitaip silikonų turinti bazė tiesiog "sėdės" ant odos paviršiaus ir niekaip nesusigers, o makiažas nuo veido paprasčiausiai slysčios.

Visai šitie praimeriai neblogi - labai skirtingi, tad neblogai palygina veido odą, suteikia odos paviršiui lygumo, dėl to makiažo  pagrindas ant odos atrodo geriau ir tolygiau. Ir nors paprastai su makiažo bazėmis kasdienai nevargstu, tačiau man visai patinka ypatingomis progomis, ar dienomis, kai trūksta pasitikėjimo, prieš rimtesnį makiažą bazes panaudoti. O jums?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

PR-Sample

Komentarai