#88/2021 Lapkričio mėnesį baigiau

Kalendorinės žiemos pradžia, kurią labai tikiuosi pasitikti sveikesnė. Nemeluosiu, po koronos liekamųjų reiškinių dar yra, organizmas nėra pilnai atsistatęs, tad artimiausiu metu teks daryti pilnus tyrimus, kad paaiškėtų kas dar yra paveikta ir kam galima padėti. Po ligos gėriau ir papildus, tačiau regis jų nepakako greitam kūno atstatymui. Tikiuosi, kad šis mėnuo bus lengvesnis, mat lapkritis prabėgo netikėtai greitai, nebuvo laiko nei kosmetikos naudoti, nei kažką rimtesnio pabaigti. Vienas kitas tuštutis dėžėje, tačiau parodyti juos vistiek norisi. Tad ką pavyko baigti per laprkitį?


Gerai apsaugo nuo nemalonių kvapų ir prakaito, švelnina pažastų odą. Tačiau tos smulkios dezodoranto dalelės tiesiog nežmoniškai dusina, veržiasi į plaučius, griaužia gerklę... tai vienas stipriausiai dusinančių purškiamų dezodorantų, kokius galiu prisiminti, tad deja, išbandžiusi aš puikiai žinau, kad jo nesirinkčiau įsigyti. Rutuliniai ir pieštukiniai dezodorantai yra mano pasirinkimas.
Nekartočiau.

Suteikdavo drėkinimo odos paviršiui, tam kartui palygindavo raukšleles ir smulkius veido nelygumus. Jautėsi, kad priemonės sudėtyje yra silikono, kuris sukurdavo apsauginę plėvelę ant paviršiaus ir saugodavo nuo drėgmės praradimo. Vienas pats kremas kiek per silpnas, norėjosi stipresnio efekto, tačiau kartu su serumu - veido odai tiek drėkinimo, tiek intensyvumo visai pakako.
Nežinau ar kartočiau.


Ecodentos dantų pastoms šiek tiek trūksta intensyvesnio, geresnio apnašų valymo, tad tenka ilgiau pasidarbuoti šepetėliu, o ir vis pritrūksta švaros pojūčio po dantų valymo. Visgi šios pastos išskirtinumas yra burnos gleivinės drėkinamasis efektas. Tai viena tų retų pastų, po kurios burnos nesutraukia, neišsausina.
Greičiausiai kartočiau, bet man norisi pabandyti kitus skonius ir efektus.

Labiausiai mane erzino neprotingai intensyvus dantų pastos putojimas - jausmas toks, lyg pilna burna būtų pripildyta muilo putomis. Nelabai patiko ir gaivos bei švaros pojūčio akivaizdus trūkumas. Nebuvo visiškai jokio balinamojo efekto, tačiau ši pasta puikiai valė jautrius dantis ir dantenas, švelniai ir neerzino net ir pajautrėjusios burnos gleivinės. Tačiau ar dėl to verta pirkti pastą, kuri šiaip jau erzino?
Greičiausiai ne, tad nemanau, kad kartočiau.


5. BELLA Wiping & Cleaning vatos padeliai, 80 vnt.
Vatos padelius naudoju labai retai ir tik nagų lakui valyti, mat namuose jau senokai gyvena daugkartinio naudojimo padeliai, kurie ir makiažą valo ir vonioje visaip kaip pasitarnauja. O panaudojus, tiesiog išplaunu ir vis naudoju pakartotinai. Daugkartiniai padeliai yra atradimas, o iš vienkartinių, šie man patinka labiausiai.
Kartosiu.

6. DETRICAL 2000 vitaminas D, 60 tabl.
Žiemą labai trūksta vitamino D, saulės ir geros nuotaikos. Tad dar iki koronos pradėjau gerti papildus, kurių pagrindą sudarantis vitaminas D stiprina imunitetą, kaulus ir dantis. Patiko, efektas labai geras, vitamino kiekis pakankamai didelis, kad pajausti poveikį. 
Vitamino D - 50,0 uq (2000 IU) - 1000% RMV
-------------------------------
Ir viskas, daugiau nieko šį mėnesį nebaigiau, visos pakuotės namuose vis dar pakankamai pilnos. Nors jų kiekis labai minimalus. Gal kitą mėnesį pavyks pabaigti daugiau. Bus matyti.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Man patogiausia nuvalyti nagų laką su šiuo valikliu: https://www.drogas.lt/drlt/kosmetika/nagams/lako-valikliai/buk-nagu-lako-valiklis-60-ml/p/BP_205294 Kai kempinėlė ir skystis susinaudoja, galima pasikeisti kempinėlę, prisipilti valiklio ir vėl naudoti - bent aš taip darau :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Neblogas variantas, bet man labai greit nusiteplioja kempinėlė ir nusidažo skystis - realiai nė pusės nespėju sunaudoti.
      O į kokias kempinėles keičiate? Gal perkate specialias?

      Panaikinti

Rašyti komentarą