CLINIQUE Moisture Surge 72 H Auto-Replenishing Hydrator - drėkinamasis veido kremas visų tipų odai

Nors jau išlukštenoje puse naujojo advento kalendoriaus, tačiau aš vis dar testuoju priemones iš praeito kalendoriaus. Clinique nepapasakotų priemonių liko dar kelios, tačiau veido kremas/ drėkiklis jau paskutinis - viską jau išbandžiau, papasakojau, išrodžiau ir į trūkumus bakstelėjau ir patikusius "kilstelėjau" pagyrimo žodžiais, tad paskutinio kremo apžvalgą labai norisi padaryti ne tik apie kremą, bet ir  papasakoti mano nuomonę apie kelių skirtingų linijų kompanijos kremus. 


Produktas: CLINIQUE Moisture Surge 72 H Auto-Replenishing Hydrator - drėkinamasis veido kremas visų tipų odai
Gamintojas: "Clinique Laboratories". Pagaminta Didžiojoje Britanijoje
Paskirtis: drėkinti, raminti, lyginti ir minkštinti, mažinti šerpetojimą ir raukšleles
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: apsaugo apsaugine plėvele nuo drėgmės praradimo
Labiausiai nepatiko: trūko intensyvesnio maitinimo ir drėkinimo
Tūris: 30 ml. Galima nusipirkti 15 ml, 30 ml ir 75 ml dydžio pakuotėse
Kaina: 15 ml - 9,99 Eur; 30 ml - 19,99 Eur; 75 ml - 37,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas

Ką žada gamintojas: Gelinis-kreminis drėkiklis veidui be aliejų. Papildytas biofermentais ir hialurono rūgštimi, kurie prasiskverbia giliai į odos paviršių ir sudrėkina daugiau nei 10 odos sluoksnių bei išlaiko odos drėgmę ilgiau nei 72 valandas, net nuprausus veidą. Nepaprastai gaivus gelinis kremas stiprina drėkinimą keičiantis temperatūrai ir drėgmei aplinkoje – puiki pagalba bet kokiose situacijose. Lygina, minkština odą, suteikia jai putlumo, mažina sausumo sukeltas raukšleles, šerpetojimą ir slopina tempimo pojūtį.

Lengva formulė be aliejų giliai prasiskverbia ir sudrėkina daugiau nei 10 odos sluoksnių.Iš karto 174% padidinama odos drėgmė, ir oda išlieka sudrėkinta ilgiau nei 72 valandas. Pažangi drėkinamoji priemonė su „Auto-Replenishing Technology“ padeda odai sukurti savo vidinį vandens šaltinį, kuris nuolat drėkina odą. Drėgmė odoje yra užrakinama, todėl oda atrodo labai putli ir sveikai švytinti.

Ši daugiafunkcinė formulė gali būti naudojama keleriopai:
- Drėkinimas nusiprausus;
- Nagų odelių priežiūra;
- Raminamoji sausų dėmių priemonė;
- Susivėlusių plaukų priešas;
- Nepaprastai gaivi 5 minučių kaukė;
- Dienos eigoje puikus būdas norint atgaivinti makiažą.

Naudojimas: Tepti du kartus per dieną veido ir kaklo odą. Rezultatas bus ypač puikus, jei naudosite po to, kai nusiprausite CLINIQUE  veido prausikliu ir nuvalysite odą skaistinamuoju losjonu. Galima naudoti įvairiais būdais.

Pilno dydžio pakuotė. Iš ČIA

Pakuotė. Mano rankose yra toks dydis, kurį galite nusipirkti išbandymui ir įprastoje parduotuvėje. Vienintelis skirtumas tarp parduodamo ir maniškio yra pakuotė. Mano rankose plastikinė kremo tūbelė su atsukamu dangteliu, tuo tarpu parduodamos - stikliniuose atsukamuose indeliuose, supakuotose kartono dėžutėse. Nežinau kuris būdas patogesnis, tačiau pas mane prabangos ir patrauklumo maža. Tiek maniškė, tiek pilno dydžio pakuotė išlaiko labai panašią dizaino stilistiką su pasteline rožine dominuojančia spalva. Gal ne mano skonio, tad tik paminėsiu, kad jau kuris laikas šiek tiek kliūva užrašai ant pakuočių - jie susilieja su fonu ir yra sudėtingi tiek perskaityti, tiek nufotografuoti, kai apšvietimas krinta netinkamu kampu. Įdomu, tačiau atrodo turėtų būti priešingai - pakuotės dizaineriai turėtų stengtis, kad priemonė jau išvaizda patrauktų ir būtų fotogeniška pasidalinimui socialiniuose tinkluose.


Kvapas neutralus, natūralus, bekvapis. Džiaugiuosi, kad gamintojas nusprendė nenaudoti kvapiųjų medžiagų veido priežiūros produktui.

Konsistencija gelinė. Priemonė skystoka, visiškai neturi riebumo, tačiau jaučiasi stiprus slidumas.


Sudėtis: Water\Aqua, Dimethicone, Butylene Glycol, Glycerin, Trisiloxane, Trehalose, Sucrose, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Hydroxyethyl Urea, Camellia Sinensis (Green Tea) Leaf Extract, Silybum Marianum (Lady'S Thistle) Extract, Betula Alba (Birch) Bark Extract, Saccharomyces Lysate Extract, Aloe Barbadensis Leaf Water, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Thermus Thermophillus Ferment, Caffeine, Sorbitol, Palmitoyl Hexapeptide-12, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Oleth-10, Sodium Polyaspartate, Aloe Barbadensis Leaf Polysaccharides, Lactobacillus Ferment Lysate, Saccharide Isomerate, Hydrogenated Lecithin, Tocopheryl Acetate, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Glyceryl Polymethacrylate, Tromethamine, Peg-8, Hexylene Glycol, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, BHT, Disodium EDTA, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Red 4 (CI 14700), Yellow 5 (CI 19140).


Poveikis. Priemonės pagrindą sudaro vanduo, silikonas, drėkiklis, glicerinas, odą kondicionuojantis ingredientas, pora drėkiklių, klampumo reguliavimo medžiaga. Sudėtyje nemažai augalinių ekstraktų, kurių dauguma drėkina, ramina ir minkština veido odą. Yra ir hialurono, vitamino E ir visa krūva odą drėkinančių priemonių. Sudėtis labai gera, gal tik dažiklių nereikėjo?

Ir labai keista, kad toks drėkinamosiomis medžiagomis gausus kremas nepakankamai drėkina. Bandžiau šį produktą tiek itin šiltomis dienomis, tiek rudenį, tiek šalnoms spaudžiant ir turiu pastebėti, kad vienas pats kremas ne kažin ką daro, tiksliau nepakankamai sausos odos savininkėms. Kremas iš ties geba gerai padrėkinti paviršinius sluoksnius, ant paviršiaus uždeda silikoninę, apsauginę plėvelę, bet gilesni odos sluoksniai negauna pakankamai drėgmės. Nors paviršius įgauna švelnumo ir lygumo, nors oda atrodo drėgna, tačiau vis dar jaučiu tempimo jausmą gilesniuose odos sluoksniuose! Todėl jau kuris laikas kremas gražiai draugauja su intensyviai odą drėkinančiu serumu, atlikdamas tik apsauginę funkciją nuo drėgmės praradimo.

Man šis kremas per silpnas, tiek vasaros, tiek bet kuriuo kitu metu. Sausa veido oda reikalauja intensyvesnio drėkinamojo efekto ir tik tuomet ant viršaus galima tepti silikono turinčius kremus, kurie be švelnumo ir lygumo efekto dar saugo nuo drėgmės praradimo. Vertinant Clinique kremus, pastebiu, jog dauguma jų orientuoti tikrai ne į sausą odą. Susidaro įspūdis, kad gamintojas norėjo įtikti visiems odos tipams iš karto ir gavosi nei šis nei tas - nėra to žadamo ilgalaikio drėkinimo, priemonės nedrėkina pakankamai intensyviai. Kaip veido rutiną papildantis produktas, apsaugantis nuo drėgmės praradimo gal ir tinka, tačiau nei vienas Clinique kremas, naudojamas vienas pats nesuteiks ilgalaikio drėkinimo, palaipsniui sustiprės odos tempimo ir sausumo jausmas. Galbūt šie kremai tiktų tik mišrios ar riebios odos savininkėms, kurios reikia vos vos jaučiamo, paviršinio drėkinimo ar itin lengvų konsistencijų. Tačiau mano atveju, nei vienos serijos Clinique kremo poveikio nebuvo pakankamai - regis visuose įrašuose, prie kiekvieno produkto rašiau, kad trūksta intensyvesnio drėkinimo. Trūksta, net labai. Tad pasidžiaugsiu, kad išbandžiau advento kalendorių, o ne nusipirkau pilno dydžio pakuotę - būtų labai gaila tikėtis daug, o negauti net reikiamo intensyvumo drėkinamojo efekto.

O kokia jūsų patirtis su Clinique? Ar turite perliukų? Gal radote mylimiausią veido priežiūros priemonę? O gal ir jums kažko pritrūksta intensyvesnio efekto?

P.S. noriu atkreipti dėmesį, kad šį kremą, žadantį 72 val drėkinimą yra pakeitęs 100 val drėkinimą žadantis kremas, tačiau sudėtis bei formulė per daug nesikeitė. Produktas buvo atnaujintas ir pažadas ant pakuotės dar labiau išspūtė - kas gali drėkinti 100 val? Net ir nusiprausus? Čia kaip tie dezodorantai, žadantys nerealų apsaugos laiką... logiška, bet taip nėra ir nelabai realu, kad taip būtų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai