2021/02 Vasario mėnesio pirkiniai ir naujienos: Kerastase, EO LAB, L'Oreal ir kt.

Su pirkinių įrašu labai užtrukau, daugiau dienų nei norėčiau. Šiam įrašui norisi palaikyti pastovumą, bet kartais tiesiog neparašai laiku, o dar kai tas vasaris prabėgo kaip kelios dienos, tai nestebina. Pirkinių šį mėnesį turėjau visa nedaug, tačiau laikausi tradicijų - rodau.

"Atsimink: kai tu sakai: "Pasiduodu", kažkas kitas, atsidūręs toje pačioje situacijoje, sušunka: "O, kokia puiki proga!".
H. Jackson Brown


Kūnui

Elevita, 2,59 Eur
Elevita, 1,49 Eur
Elevita, 1,45 Eur

Nusipirkau dar kelis vonios burbulus ir jau manau šiems metams pilnai pakaks visko, ką turiu vonia, nebent dar vienam ar kitam kartui nusipirksiu pavienę priemonių. Bandysiu. Pakuotėje maloniausiai kvepia levandų ir persikų, bet žinote, kaip būna - įmeti į vonią ir tas kvapas pasikeičia, prislopsta ar net dingsta.

Plaukams

Reikia man tų purškiamų kodicionierių, nes vien tik šampūno ir kaukės mano nepaklusniems plaukams nepakanka. Šį kart prigriebiau paprastą iš Maximos, skirtą nualintiems plaukams. Kažką panašaus esu bandžiusi po pirmųjų plaukų dažymų ir man visai patiko, tad seniems laikams prisiminti įsigijau.
Maxima, 4,89 Eur

KlipShop, 25,00 Eur

KlipShop, 39,00 Eur
Pribrendau pagaliau išbandyti Kerastase priemones. Jau kuris laikas galvojau, kad noriu, bet gąsdindavo kaina, nelabai gera ir sudėtis atrodė, bet smalsumas nugalėjo. Bandysiu priemones pažeistiems plaukams ir būtinai pasakosiu įspūdžius.

Jau esu bandžiusi su papajomis ir pamenu, kad paliko labai labai gerą įspūdį. Galbūt šį mėnesį plaukų priežiūros priemonių nusipirkau daugiau nei reiktų, bet matyt jau buvo laikas atsinaujinti plaukų asortimentą.
Eurokos, 8,45 Eur

Veidui

Visai gerą įspūdį paliko dabar bandoma, tad įsigijau ir valomąją, tikiuosi veido odos nesausins.
Elevita, 3,49 Eur

Klausiausi paskaitos apie veido odos priežiūrą, drėkinimo svarbą ir laimėjau veido serumą. Dar nebandžiau, bet koncentracija atrodo pakankamai didelė. Bus visai smagu išbandyti.
Vertė: 18,89 Eur
-------------------------------
Viskas, visi mano pirkinukai ir naujienos. Daugiausiai dėmesio šį mėnesį skyriau plaukams, tačiau jau buvo laikas atnaujinti amuniciją. O ką jūs gero įsigijote per vasarį?




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. nieko gero iš ties, nes visko dar turėjau, pakartojau Margaritos Anti-acne kremą su obuoliais, keletą dekoratyvinės kosmetikos produktų ir jaučiu, kad gal daugiau nieko :D bet va šį mėnesį jau reikės pasiprekint :D

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vasario mėnesį pirkau iš biokoutlet. Buvo plaukų priežiūros priemonių, veido... Dar kol kas nieko nebandžiau, bet traukia fantastiškai kvepiantys produktai su medumi ir lazdynų riešutais. Turiu fructis kaukę, kurią jūs įsigijote, man ji labai patinka. Ją aš tik kaip kaukę naudoju, mano plaukai stori, sausi, garbanoti, tai juos pamalonina :-)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Nebandžiau su medumi ir lazdynais, bet jau aprašymas jūsų sudomino :)

      Panaikinti
    2. Čia naujiena, kuri buvo reklamuojama, vat ir susigundžiau, juolab, kad turėtų tikti mano plaukams

      Panaikinti
  3. Labai įdomu, kaip tas hialurono serumas, lauksim apžvalgos

    AtsakytiPanaikinti
  4. Vasarį krausčiausi, tad grožio pirkinių mažokai. Nusipirkau tik du plaukų kremus ir šampūną. O Garnier kaukė tikrai nereali, palaipsniui bandau visas ir nesužavėjo tik bananinė, kitos tobulos 😍

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Va bananinė kažkaip ir nesugundė :D Nors girdėjau, kad džiaugiasi merginos švelniais plaukais :)

      Panaikinti

Rašyti komentarą