CATRICE pieštukas tobulai dailiems, natūraliems ir lengvai nupiešiamiems antakiams

Jau kuris laikas bandau ir testuoju pavasario ir vasaros Cosnova (Essence ir Catrice) kompanijos naujienas, tikriausiai jau greit bus daugiau apžvalgų apie jas, o dabar, noriu jums papasakoti apie didžiausią įspūdį palikusį antakių pieštuką iš Catrice.

Jau ne kartą esu rodžiusi, jog mano antakiai pakankamai ploni, tačiau dėl to aš visiškai nesijaudinu, man daug labiau nepatinka ir netgi šiek tiek kompleksuoju dėl to, kad plaukeliai reti, jų nėra daug, tad neformuoti ir nedažyti savo antakių aš negaliu. Aišku, nepiešiu jų tuomet, kai visiškai nesidažau, bet jei darausi bent minimalų makiažą, antakius patankinti būtinai reikia. Aš nelabai mėgstu tobulų instagraminių antakių, kurie buvo populiarūs kelis metus, man labiau patinka natūraliau atrodantys, tačiau vistiek, gražios formos ir pakankamai tankūs antakiai. Tad kiekvieną kartą, prisėdusi darytis makiažo, mano rankos pačios siekia itin plono automatinio antakių pieštuko iš Catrice.

"Niekuomet nenuvertinkite antakių galios"
Citata, autorius nežinomas


Produktas: CATRICE „Slim‘Matic Ultra Precise" itin tikslus vandeniui atsparus automatinis antakių pieštukas (atspalvis - "010 Light")
Gamintojas: "Cosnova". Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - antakiams
Tinkamas tipas: visiems tipams
Labiausiai patiko: tobulas efektas
Labiausiai nepatiko: neatsargiai naudojant, linkęs lengvai lūžti
Tūris: 0,05 g
Kaina*: 3,19 EUR
Kur galima įsigyti: Drogas, Eurokos
Įvertinimas: 5/5

Ką žada gamintojas: Iššūkis Antakiams. Tikslios, plauko siaurumo linijos – ne problema su itin plonu, automatiniu pieštuku. Vandeniui atspari, ilgai išliekanti tekstūra. 1,5 mm diametro šerdelė tobulai tinka antakių arkai apibrėžti.
Norint subtiliai paryškinti antakius ar juos išskirti, jums puikiaisiai tiks „Slim‘Matic" Itin Tikslus Antakių Pieštukas. Pagal kiekvienos poreikius, plonas galiukas idealiai tinka užpildyti tarpeliams, sukuriant trokštamą formą ar optiškai paplatinant antakius.
- Itin plonas Antakių Pieštukas su tiksliu galiuku
- Vandeniui atsparus ir ilgai išliekantis
- Idealiai tinka natūralioms, plauko plonumo linijoms

Galimi atspalvių pasirinkimai:
- 010 Light
- 020 Medium
- 030 Dark


Antakių pieštuko pakuotė labai klasikinė, pieštuko formos, tačiau tokia plonytė ir labai neįprasta, mat tas pieštuko siaurumas labai keistas. Tiesiog visos iki šiol naudotos antakių priežiūros priemonės ar akių pieštukai gerokai storesni. Pats pieštukas šviesiai rudos spalvos plastiko, dizainas paprastas - puošia tik užrašai.

Viename gale, po skaidriu dangteliu randame susuktą šepetėlį, skirtą antakiams iššukuoti. Kitame gale, po nepermatomu produktu yra pats produktas. Vienas geriausių šios priemonės aspektų, o tiksliau reiktų sakyti kertinis priemonės principas yra ypatingai plonas pieštuko šerdelės skersmuo! 1,5 mm storio šerdelė leidžia super tiksliai padengti produktą ten kur reikia ir tokio plonumo priemone išgauti tikslią ir natūraliai atrodančių plaukelių liniją. Tačiau apie visą poveikį ir efektą pakalbėsime vėliau.

Kvapas. Priemonė bekvapė, nieko neužuodžiu.

Konsistencija. Pieštukas gana minkštas, brėžiasi lengvai ir patogiai. Dėl gana minkštos konsistencijos reikia elgtis atsargiai, nes linkęs lengvai lūžti. Todėl kiekvieną kartą priemonės atsuku labai nedaug, vos vos matomą galiuką, mat tik atsuku daugiau, jis opt ir brėžiant nulūžta.


Sudėtis: CYCLOPENTASILOXANE, HYDROGENATED MICROCRYSTALLINE WAX, SYNTHETIC BEESWAX, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, POLYBUTENE, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, ISOAMYL LAURATE, TOCOPHEROL, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL, TALC, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77492 (IRON OXIDES), CI 77499 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLET), CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).


Poveikis. Mažytis, tiksliau plonytis galiukas labai patogu tokiu dirbti. Nežinau, atrodo kad tas galiukas ir yra šito pieštuko paslaptis, dėl ko brūkšneliai gaunasi plonyčiai ir labai labai natūraliai atrodo. Pieštuku labai lengva tiksliai užpildyti tarpelius tarp plaukelių.

Iš pradžių tik padengus priemonę antakiai atrodo natūraliai, tačiau jaučiasi lyg padengti tirštoka košele. Ta masė netrunka sutvirtėti ir pafiksuoja antakius, aišku, ne taip gerai, kaip antakių vaškas, bet pakankamai tvirtai. O ir antakiai neatrodo sulipinti, plaukeliai nesukimba, svarbu tik padengus priemone plaukelius, nepamiršti antakius iššukuoti. Taip ne tik pašalinamas perteklius, tačiau ir produktas paskirstomas tiksliau, tolygiau pasklaidomas ir sukuriamas natūraliai vešlių antakių efektas. Tos šukytės/ šepetėlis, pridėtas kitame pieštuko gale man nepaprastai patogus dirbti - nei tai per didelis, nei tai per mažas, atrodo tiesiog idealus vidutinio dydžio antakiams. Aišku, itin dideliems gali būti mažokas, bet aš tokių neturiu, tad man patogu. Taip patogu, kad galvoju, jog būtų visai smagu, sunaudojus pieštuką jį pasilikti tik dėl tų šukyčių. 😁

"010 Light" atspalvis yra pats šviesiausias, ir prieš pradedant naudoti buvau įsitikinusi, kad man jis tikrai bus per šviesus, tačiau stebuklas, mano veido atspalviui ir prie mano plaukų spalvos jis tinka. O ir yra tik vos vos šviesesnis už mano natūralių antakių plaukelių spalvą. Tas skirtumas labai mažas ir visiškai nematomas. Be to, ir pieštuko spalva yra šalto atspalvio (pagaliau kompanijos nebekuria šviesiausių atspalvių su ryžu tonu!) ir tikrai tiks daugumai lietuvaičių. O jei atspalvis pernelyg šviesus, manau puikiai tiks kiti pieštukų pasirinkimai.


Aš nežinau, kaip geriau apibūdinti ir žodžiais išreikšti mano susižavėjimą šita priemone? Tai pati geriausia antakių priemonė naudota ne tik pastaruoju metu, bet ir apskritai, tikriausiai geriausia iš naudotų bet kada! Su ja lengva dirbti, su ja paprasta pataisyti mano antakių formą ir tankį. O rezultatas atrodo taip natūraliai gražiai, jog atrodo, tai mano pačios antakiai! Prie viso to dar reikia pridėti ir tai, jog priemonė laikosi visą dieną ir iš tiesų yra atspari vandeniui, tad be baimės galima negalvoti, kaip atrodo antakiai visą dieną! Nerealus pieštukas, aš jau esu sunaudojusi gal pusę produkto, ir jau galvoju, kad labai norėsiu nusipirkti dar vieną ir dar vieną tokį pieštuką, aišku, dar nežinau, ar tikrai imčiau šviesiausią, gal išbandysiu ir vidutinio atspalvio, tačiau tikrai tikrai kartosiu. Nerealus, rekomenduoju!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
*nurodyta gaminio kaina tik orientacinė. Visada galima rasti gaminio akcijas, per kurias produktus galite įsigyti pigiau. Taip pat, nenurodau jums galutinės, aukščiausios kainos, kadangi neturiu galimybės palyginti visų produkto pardavimo vietų.

RP-Sample

Komentarai

  1. Man jau teko girdėti labai gerų atsiliepimų iš užsienio youtuberių apie šią Catrice naujieną, minimi dažniausiai tik du minusai - mažas kiekis ir kartais lūžta. Labai norėčiau išbandyti, o kol kas džiaugiuosi naudodama Catrice akių pieštuką "Eye Brow Stylist" nr. 020. Dar turiu ir Essence pieštuką bei šešėlius, jie tikrai geri, bet šis pieštukas iš Catrice bent jau man daug labiau patinka, atspalvis taip pat puikus :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ir visiškai pritariu dėl tų dviejų trūkumų, naudojasi greitai, kiekis nedidelis, o lūžta jei truputį daugiau atsisuki. Bet kokybė, spalva ir rezultatas - wow!
      Aš irgi visą krūvą antakių priemonių turiu, bet ranka jau ilgai tik į šitą tiesiasi. labai tikiuosi, kad gamintojas neišims šito pieštuko iš prekybos - būtų labai labai gaila

      Panaikinti

Rašyti komentarą