DERMO FUTURE Regenerative Concentrate Anti-aging - atkuriamasis jauninamasis koncentranas nuo odos senėjimo

Galvoju kokią šiandien įžangą parašyti, bet paprasčiausiai trūksta žodžių ir nesijaučiu linkusi atvirauti. Gruodis man buvo tragiškas, netekau mylimų žmonių, pasiilgau šeimyniškių, jaučiausi labai vieniša ir kartu apsikrovusi: darbais, problemų pertekliumi ir krūva negatyvių minčių. Gruodis man buvo beprotiškai sunkus, kruopelės džiugesio, liūdesio ir negatyvių emocijų kubile. Tiesą pasakius net liūdnokos šventės mano nuotaikos nepakėlė, nepakankamai... Jaučiu, kad siaubingai noriu atostogų, bet... kuo atostogos skirsis nuo darbo? Vis tiek teks būti namie, skirsis tik tai, kad nedirbsiu. Dėl to ir noriu, ir nenoriu... Sunku man šiuo periodu išlikti optimistiškai ir jau nebepamenu, kada jaučiausi tokia... pasimetusi, išsitaškiusi, pasiklydusi, įskaudinta. Bet šiandien ne apie tai, vargu ar noriu sukurti įrašą apie savo emocijas ar bandyti parašyti motyvacinį apie tai, kaip matyti visur tik teigiamus dalykus. Tiesiog ne šiuo metu... Tikriausiai man reikia laiko? Ir visgi su viltimi žvelgsiu į ateinančius, kryžiuosiu pirštus, kad jie būtų kitokie, ne tokie nevykę, kaip šis gruodis.

"Iš tiesų svarbu tik tai, ką darome, o ne tai, ką sugebėtume padaryti."
L. L. Spearsas


Produktas: DERMO FUTURE Regenerative Concentrate Anti-aging - atkuriamasis jauninamasis koncentranas nuo odos senėjimo
Gamintojas: "Tenex" Sp.zo.o. Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: atkurti, jauninti, lyginti raukšles, drėkinti, stangrinti veido odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: konsistencija
Labiausiai nepatiko: pakuotė
Tūris: 30 ml
Kaina: 6,99 EUR
Kur galima įsigyti: Camelia vaistinė

Ką žada gamintojas: Atkuriamasis ir jauninamasis koncentratas su retinoliu yra naujoviška kosmetikos priemonė dėl sudėtyje esančio optimalaus prabangių sudedamųjų dalių, stabdančių odos senėjimo procesus, lyginančių raukšles ir mimikos raukšleles kiekio. Skirtas brandžiai, drėgmę praradusiai ir pilkėti linkusiai odai. Atgaivina, veiksmingai maitina ir drėkina.
Dėl retinolio ir kitų sudedamųjų dalių, pavyzdžiui: šlapalo, vynuogių sėklų aliejaus, valgomosios plukenijos aliejaus ir šilko baltymų gausos oda puikiai išlyginama ir sudrėkinama. Retinolis ir vitaminas E sukelia viršutinio epidermio sluoksnio pokyčius, dėl kurių veidas atrodo jaunesnis net ir trumpai panaudojus koncentratą. Giliuosiuose odos sluoksniuose veikliosios sudedamosios dalys paskatina kolageno ir elastino susidarymą, atkuria ir akivaizdžiai sustangrina odą.
Produktas rekomenduojamas bet kokio tipo odai, kuriai reikalingas atkuriamasis, raminamasis ir išlyginamasis poveikis. Serumą naudojant kasdien, oda taps optimaliai sudrėkinta, elastinga, jaunatviškai spindės ir bus švelni.
Naudojimas: nedidelį kiekį serumo tepti ant švarios ir tonizuotos veido, kaklo ir iškirptės odos. Jam dar nesusigėrus, ant viršaus iškart tepti kremu. Naudoti kaip vieną iš kasdienės odos priežiūros priemonių. Serumas rekomenduojamas bet kokio tipo odai, dienai ir nakčiai.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su pompa kartoninėje dėžutėje. Iš pirmo žvilgsnio pakuotė atrodo labai kokybiška: tvirtas plastikas, sunkus buteliukas su metalo imitacija (o gal ir kažkiek metalo), tvirtas kartonas su išlankstymais viduje. Tačiau tiesa ta, kad šita pakuotė buvo pati prasčiausia, kokią prisimenu. Nuo pat pirmojo naudojimo pompa pukšėjo, čiaudėjo ir spjaudėsi kelis metrus aplink, niekaip nesugebėdama normaliai ant delno palikti serumo dozę. Tuomet nusprendžiau kiek pastumti dugną pro apačioje esančią skylutę ir porai kartų viskas susitvarkė. Iki tol, kol vėl neatsirado oro tarpas ir neprireikė pastumti dugno. Kažkokiu būdu stumdama sugebėjau pradurti membraną (o ji visai plonytė) ir produktas ėmė tekėti į buteliuko dugną... Teko apversti pakuotę, tačiau naudojant vis tekdavo pastumti dugną ir kas kart stebėti, kai dalis priemonės išteka į buteliuką pro pradurtą skylę... Vargstu žiauriai su pakuote, iki šiol vargstu ir taip jau tikriausiai bus iki paskutinio lašelio. Nežinau ar maniškė tiesiog pasitaikė brokuota ar visos jos tokios, - žinau tik viena, pakuotė mane labai erzina. Turėjau ne vieną produktą, kuris veikė būtent tokiu principu ir tik su viena dantų pasta teko va taip kankintis. 

Kvapas švelnus, kosmetinis aromatas, jaučiamas dar ir šiek tiek po priemonės padengimo ant veido odos.

Konsistencija labai lengva, beveik vandeninga, bet nuo odos neteka. Serumas visiškai neturi jokio riebumo, jokio aliejingumo.


Sudėtis: Aqua, Urea, C12-15 Alkyl Benzoate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Phenoxyethanol, Ceteareth-20, Glyceryl Stearate SE, Cetearyl Alcohol, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Caprylic/ Capric Trigliceride, Argania Spinosa Kernel Oil, Carbomer, Retinyl Palmitate, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Lecithin, Beta-Carotene, Parfum, Ubiquinone, Hydrolyzed Rice Protein, Mannitol, Sodium Citrate, Acetyl Tetrapeptide-15, Hydrolyzed Silk Protein, BHT, Triethanolamine, Ethylhexylglycerin.


Poveikis. Serumo pagrindą sudaro vanduo, šlapalas, minkštiklis ir saldžiųjų migdolų aliejus, visa tai sudaro 99% serumo. Po to seka konservantas, kuris žymi 1% ribą. Žemiau, likusį procentą sudaro minkštikliai, antioksidantai, vitaminai A ir E, retinolis, aliejai, ekstraktai ir drėkikliai - visų šių ingredientų tik mažyčiai, menkučiai lašeliai.

Itin lengvos konsistencijos serumas greit susigeria į odą, tačiau nepasakyčiau, kad yra itin skalsus - man reikia 3-5 pompos paspaudimų veido ir kaklo odai. Nemažai, tad ir buteliuke esantys likučiai senka stebėtinai greit. Iš kart sausa oda sudrėkinama, atgaivinama, jos nebetempia, jaučiu komfortą. Iš kart ant odos, dar serumui nespėjus įsigerti reikia tepti kremu, kitaip priemonė akimirksniu susigeria ir atrodo, lyg serumas kažkur dingtų, o odai ir vėl trūktų drėgmės. 

Naudojimo eigoje pastebėjau, kad serumas geba kiek pašviesinti veido odą, sutikti skaistumo, tad vizualiai ji atrodo šiek tiek jaunesnė. Dingo sausumo jausmas, odos atspalvis vizualiai gražesnis. Serumas veikia yra neblogas, labai patiko konsistencija ir greitas drėkinimas, tačiau tikėjausi stipresnio poveikio ir maniau, kad matysiu kažkokį stipresnį efektą raukšlėms. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Stiprybės, tvirtybės ir geresnių Naujųjų metų! Pasiimkime šių metų išmoktas pamokas ir Naujuosius pasitikime skaidriomis ir šviesiomis mintimis! Ir įkvėpimo įgyvendinant naujas idėjas nelaukiant vis kito pirmadienio :) Linkiu Jums ir sau ;) Sėkmės :)

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Dėkoju, sėkmės kuo didžiausios ir jums! Su Naujais metais ir, kaip sakoma, nauja laime :)

      Panaikinti
  2. Būkit gerutė, žvilgtelkit į savo tekstus atidžiau, prieš paleidžiant į eterį...Labai neskanu kablelių pertekliai ir trūkumai, kitos gramatinės klaidos, minčių šuoliai ar nelogiškos sakinių sąjungos :)

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą