DERMO PHARMA+ 4D Golden Age 50+ stangrinamoji veido kaukė - kompleksas nuo odos senėjimo

Na ką, senokai jau dėjau kaukę ant veido, na kaukę tai palyginus nesenai, bet lakštinę jau senokai. Atrodo žiemos metu mažiau tų lakštinių norisi, mat jos šiek tiek šaldo, vėsina odą, o juk maloniau lengva šiluma, kai aplink šalta? Taigi, apsižiūrėjau kaukių likučius ir nusprendžiau bandyti Dermo Pharma+, kurią pirkau regis prieš pusmetį ar kiek daugiau, bet taip ir neišbandžiau. Kodėl? Pabūgau, tik parsinešusi namo pamačiau, kad kaukė skirta 50+ amžiaus moteriškėms, o man iki 50 dar geri 20 metų! Savaime suprantama, kad tiek metų nelauksiu, nešti gražinti nebuvo nei kada nei kaip, tad... palikau gulėti spintelėje, o šiandien galvoju pats metas imti ir tiesiog pabandyti. Nuo vieno karto nieko blogo tikrai neatsitiks, tikiuosi.

"Bijodami pabandyti, daug ką pražiopsome."
M. Dž. Hjulendas


Produktas: DERMO PHARMA+ 4D Golden Age 50+ stangrinamoji veido kaukė - kompleksas nuo odos senėjimo
Gamintojas: "Estetica Group". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: stangrinti, lyginti raukšles, drėkinti
Tinkamas tipas: 50+ amžiaus kategorijai
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: sudėtis
Tūris: 1 vnt./ 21 g
Kaina: 1,39 EUR
Kur galima įsigyti: Martina

Ką žada gamintojas: Hipoalerginė formulė. Tolygiai veikia visą veido odą, įsiskverbia į gilius odos sluoksnius. Biologiško amžiaus atkūrimas ir apsauga nuo bėgančio laiko. Revoliucinė kaukė - kompleksas, prisotinta aktyviaisiais komponentais, idealiai prisitaiko prie veido formos, koncentruota formulė tolygiai pasiskirsto ir akimirksniu veikia odos viduje. Profesionalus poveikis veido odai namų sąlygomis. Odos problemos: nukarę veido ovalas ir kontūras, ryškūs įbrėžimai ir gilios raukšlės, suglebusi ir dehidratuota oda.
Koncentruotas aktyviųjų komponentų poveikis tiksliai veikia probleminę vietą: ikrai - regeneruoja pažeistą epidermio barjerinį sluoksnį. Yra turtingas proteinų, mineralų, fosfolipidų šaltinis, o taip pat oligo-elementų: cinko, jodo, fosforo, magnio, vitaminų A ir B, ir B grupės vitaminų. Sudėtyje yra daug būtinų nesočiųjų riebalų rūgščių omega-3, kurios atkuria odos hidrolipidinį sluoksnį. Hialurono rūgštis - išsaugo odos drėgmės pusiausvyrą. Saugo odą nuo išsausėjimo ir sustiprina jos apsaugines funkcijas. Vitaminas E ž antipksidantas, saugantis ląsteles nuo oksidantų. Drėkina odą ir suteikia jai elastingumo, skatina ląstelių atsinaujinimo procesą. Žaliosios arbatos ekstraktas - sudėtyje turi polifenolių, mineralinių  komponentų (tarp kurių fluoras, manganas, geležis, kalcis, kalis, silicis, fosforas), o taip pat vitaminų (A, C, E, K, grupės B vitaminų). Turi priešraukšlinį poveikį. Saugo ląsteles nuo pokyčių, sukeltų UV spindulių. Glukozaminas - intensyviai drėkina, stimuliuoja hialurono produkciją, šviesina veido odą, lygina raukšles ir suteikia odai elastingumo. Granato ekstraktas - sudėtyje turi omega-5 rūgšties, polifenolių, vitamino V ir mineralinių komponentų. Skatina fibroblastus produkuoti kolageno ir elastino pluoštus, atsako už odos stangrumą ir elastingumą. Fitokolagenas - neutralizuoja laisvuosius radikalus, didina odos stangrumą ir elastingumą. Stiprina kraujagysles.
REZULTATAI: restaujuoja jaunatvišką odos ovalą; lygina raukšles ir gerina odos elastingumą; šviesina ir drėkina paraudimus.

Naudojimo būdas: nuvalyti ir nusausinti veido odą. Išimti kaukę iš pakuotės ir atsargiai išvynioti. Uždėti kaukę ant veido ir palikti apie 15-20 minučių. Nuėmus kompresą, kaukės likučius galima palikti iki visiško susigėrimo. Naudojimo dažnumas: 2-3 kartai per savaitę.


Pakuotė. Ilgai galvojau, kaip čia nutiko, kad prigriebiau veido kaukę, skirtą gerokai brandesnei, nei maniškė veido odai. Tikriausiai tiesiog pabodo kaukės, kurių efektas minimalus, norėjosi kaukės brandesnei odai, o daugumai kaip tyčia orientuota į 20-25 metų merginas ir didžioji dalis drėkina arba skirta riebiai odai. Jau iš pakuotės matėsi, kad kaukė brandesnėms moterims, tik apie amžių nebepaskaičiau, pagalvojau, kad vistiek turėtų tikti, daugiau ar mažiau. Viskas šioje pakuotėje lyg ir standartiško: vienkartinis plastikinis pakelis, moters veidas ant pakuotės ir užrašai. Viskas ant pakuotės aiškiai išduoda - kaukė skirta brandžiai odai. 

Kvapas nėra pats maloniausias. Nors kaukė pakvėpinta, tačiau kvepia nenatūraliai ir nėra labai malonus. Kažkuo šiek tiek primena korėjietiškų kaukių aromatus, kuriuos sunku nusakyti ir jokių konkrečių asociacijų nekelia.

Konsistencija standartinio storio medžiaginis lakštas, prisotintas veikliosiomis medžiagomis.

Sudėtis: Aqua, Glycerin, PEG/ PPG-18/4 Copolymer, Panthenol, Phyto Collagen (Natto Gum), Erythritol, Xanthan Gum, Hyaluronic Acid, Caviar Extract, Acetyl Glucosamine, Tocopheryl Acetate (Vitamin  E Acetate), Punica Granatum Fruit Extract, Turnera Diffusa Leaf Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, PEG 40 Hydrogenated Castor Oil, PEG 60 Hydrogenated Castor Oil, Allantoin, Dipotassium Glycyrrhizate, PEG-14M, Disodium EDTA, Methylparaben, Phenoxyethanol, Parfum.


Poveikis. Tikriausiai pirmiausia noriu atkreipti dėmesį į gamintojo aprašymą - jis milžiniškas, prižadėta, priburta, pripasakota... didžiulis teksto gabalas vien pažadams skirtas. Atrodo bus auksas, o ne kaukė ir nors sudėtinės dalys parinktos gerai, tačiau gamintojas neišvengė vidutinio saugumo ingredientų, na ir galiausiai pavojingo konservanto. Kita vertus, ar galima daug norėti už tokią nedidelę kainą?

Kaukė ant veido užsideda pusėtinai, akivaizdu, kad nosies sritis man per trumpa; jei norima, galima kaukę dėti ir ant akių vokų. Anksčiau kaukės kraštelius lankstydavau, ji atrodydavo tvarkingiau, tačiau būtent tose vietose susidarydavo raukšlelės. Vengdama jų šį (ir pastaruosius kelis kartus) lakštinių kaukių kraštelių nebelankstau.


Tik nuėmus kaukę jaučiu, kad ji palieka lipnumo pojūtį ir tai nestebina - dauguma lakštinių kaukių po savęs ant odos palieka stiprų lipnumą. Visa laimė, kad čia jis trumpalaikis ir greitai dingsta nuo veido paviršiaus. Na o koks tas stebuklingas poveikis? Pirmiausia jaučiu akivaizdų odos komfortą ir pastangrėjusį odos paviršių. Rezultatai veidrodyje mane labai maloniai džiugina: visas veidas atrodo jaunesnis, stangresnis, oda tiesiog švyti, prisotinta drėgmės ir iš ties jaunesnė. Po vieno naudojimo tikrai raukšlių nepaveikė, ypač tų gilesnių, bet manau turi potencialą ilgai ir reguliariai naudojant daryti įtaką ne tik smulkioms, bet ir gilesnėms raukšlėms. Jei vertinti tik efektą, tai labai labai geras dalykas, drąsiai galit kokioms tetom ar močiutėm padovanoti - rezultatus tikrai pamatys ir ženklius!




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. Nelabai supratau, ko išsigąsti to plius50 - juk užsidėjus kaukę netapsite staiga penkiasdešimtmete :D Ir kiek teko skaityti, tie visi plius30,40,50 ir t.t. labiau rinkodaros triukas.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Matyt rinkodaros triukas galvoje giliai įsikerojęs, nepaisant bandymų rauti su šaknimis tuos marketingo triukus :) Sudėtyje nėra nieko tokio, kas netiktų bet kurio amžiaus odai :)

      Panaikinti
  2. jo, dzin, kad tokiam amžiui, aš kaip tik irgi apžvelgiau lakštines Lecler kaukes savo bloge, tai ten minėjau, kad visos tos anti-age kaukės turi tą tokį efektą, kuomet oda stangresnė ir putlesnė atrodo, tai karts nuo karto anti-age ir panaudoju kaukelių :))

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Anti-age aš irgi naudoju ir ne taip jau retai. Man regis jau mano amžius leidžia mėgautis stipresnėmis :D :D :D Jei rimtai, tai suveikia kartais galvą tie skaičiukai ant pakuotės :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą