DOUGLAS Winter City Trips Bath Fizzer - granatų ir pušų aromato vonios burbulas

Šį mėnesį naujų pirkinių bus nemažai, tiesą pasakius kai kuriuos jau dabar pradedu naudoti ir mėgautis, mat aromatai ar kitos aplinkybės lemia, kad tie produktai tinka išskirtinai žiemai. Šiandien sekmadienis, ryt vėl prasideda darbo savaitė ir man norėjosi pagulėti vonioje. Kadangi gavau dovanų Douglas kūno priemonių rinkinuką su žiemiškais aromatais, traukiu lauk vonios burbulą ir bandau.

"Veiksmai, žvilgsniai, žodžiai, žingsniai formuoja abėcėlę, pagal kurią galite sudėlioti charakterį."
Johann Kaspar Lavater


Produktas: DOUGLAS Winter City Trips Bath Fizzer - granatų ir pušų aromato vonios burbulas
Gamintojas: "Douglas Cosmetics GmbH" Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: vonios procedūroms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: malonus aromatas
Labiausiai nepatiko: burbulas per mažas voniai
Tūris: 30 g
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas parduotuvėse arba internetu

Ką žada gamintojas: Winter City Trips Bath Fizzer Pink vonios burbulas visų tipų odai. Granatų ir pušų aromato vonios burbulas.
Naudojimas: Įmeskite burbulą į vandens pripiltą vonią ir palaukite, kol ištirps. Vonios burbulas turi malonų, puoselėjamąjį poveikį odai.


Pakuotė. Maniškis vonios burbulas buvo supakuotas metalinėje dėžutėje, kartu su kitais šios kolekcijos gaminiais. Burbulas buvo paprasčiausiai apsuktas skaidria plėvele. Jei perkama atskirai burbulas  supakuotas kartoninėje dėžutėje (paveiksliukas apačioje). 

Kvapas. Vonios burbulas turėtų kvepėti granatais ir pušų aromatu, tačiau mažai pušų aromato čia jaučiasi, sakyčiau granatai ir gėlės, švelnus, uoslei malonus aromatas.

Konsistencija.  Priemonė suspausta į burbulo formą.


Sudėtis: Sodium Bicarbonate, Sodium Sulfate, Citric Acid, PEG-400, Parfum, Limonene, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, CI 16035, CI 17200.


Poveikis. Vonios burbulas šnypčia ir putoja vandenyje, kol visai ištirpsta. Vanduo tik vos vos pasidaro rausvas, tačiau dideliame vandens kiekyje to rausvumo nesimato. Apskritai esu linkusi manyti kad vonios burbulas voniai per mažas: kvapas iš pradžių lyg ir užpildo vonios kambarį, tačiau gana greit išsisklaido ir nebėra taip aiškiai jaučiamas. Jei kiekis būtų didesnis, manau ir kvapas būtų intensyvesnis ir pojūčiai ženkliai geresni.

Jokio konkretaus priemonės poveikio odai nepastebėjau. Kaip ir visos vonios, padeda atsipalaiduoti, oda atmirksta, daugmaž kaip po pirties, na ir tiesiog pasimėgauji aromatų terapija. Priemonė tikrai nebloga, tačiau man regis didesnis burbulas būtų optimalesnis sprendimas ir kvapo intensyvumui ir tai rožinei spalvai. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. pavydas baltas, kad gali mėgautis karšta vonia. aš taip mėgstu, o neturiu 😢

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Bet taip ir yra, kol turi nelabai ir vertini. Mes svarstome galimybę naikinti vonią ir dėti tik dušo kabiną. Vietos daug sutaupytume, bet ar nepasiilgsime vonios? :D :D Kartais taip gerai pagulinėti :D

      Panaikinti
    2. pasiilgsite! duodu 110%, kad pasiilgsite, niekada nenaikinčiau vonios ir ateity, kai statysiu namus savo, tikrai ten bus ir tas, ir tas :DD MUST :)

      Panaikinti
    3. Manau kad taip, bet vis dar diskutuojame - mūsų vonios kambarys visiškai miniatiūrinis. Bus matyti, planuojam pavasarį - vasarą pradėti darbus, dar laiko yra :)

      Panaikinti
  2. Ir aš vonios neturiu, jau 3 metai. Pasiilgstu. Kartais nuvažiavusi pas mama pasilepinu. Na, bet dėl visiems žinomų priežasčių, senai tas buvo. Nenaikinkit vonios. Aišku šiek tiek vietos išlošit. Bet vonios norėsis jums ir pvz vaikui. Galima pažaisti vonioje.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Tikiu, bet kai vonios kambarys miniatiūrinis, tai vienas iš sprendimų, kad ta vonia bent trupučiu didesnė būtų. Bus matyti, dar nesam galutinio sprendimo priėmę.

      Panaikinti
  3. O aš vonioje negaliu gulinėti, po jos būna bloga, matyt, kraujotaka. Šiaip ir vonia, ir dušas - geri dalykai, tad jei yra vietos, aš už abu. Žinoma, čia kiekvienam pagal poreikį. Gaila, kad neįsirengėme bidė, nors dabar atrodo, yra visokių spec.variantų, pritaikomų prie wc ar pan.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Iš ties abu idealu: pas mus vonia ir vonioje dušo galva, standartinis sovietmečio 2viename variantas :D Galvojau ir apie bide, ir wc kambaryje būtų labai patogu mažytė kriauklė, bet kur tos vietos rasti :D

      Panaikinti

Rašyti komentarą