BATH & BODY WORKS PocketBac "White Tea & Sage" antibakterinė rankų želė su arbatos ir šalavijų aromatu

Dezinfekuojančios rankų želė man yra nepakeičiama kasdienybė - po naudojimosi viešuoju transportu, lankantis viešuose įstaigose, po lankymosi parduotuvėse, žodžiu visur. Ir dezinfekuoju ne tik savo, bet ir vaiko bei vyro rankas, nes bakterijų yra visur ir pasigauti kokią ligą yra lengviau, nei lengva. Švari, dezinfekuojama rankų oda apsaugo nuo dažnų sirgimų, o kadangi nuosavu automobiliu naudojuosi palyginus dažnai, tai ir riziką turiu didesnę. Pastaraisiais metais labai pamėgau Bath & Body Works dezinfekcines rankų želė ir gal jau bandyčiau kažką naujo, tik kad Lietuvos rinkoje normalių pasirinkimų turime tiesiog per mažai. Šiam kartui pavasariu kvepianti želė su arbatos ir šalavijų aromatu.


Produktas: BATH & BODY WORKS PocketBac "White Tea & Sage" antibakterinė rankų želė su arbatos ir šalavijų aromatu
Gamintojas: "Bath & Body Works". Pagaminta JAV
Paskirtis: "nuprausti" rankų odą, kai šalia nėra vandens, pašalinti nešvarumus ir bakterijas
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kvapas
Labiausiai nepatiko: neturiu priekaištų
Tūris: 29 ml
Kaina: 4,00 Eur
Kur galima įsigyti: BeautyBoutique, ebay, amazon

Ką žada gamintojas: Mėgaukitės šviežios arbatos, gaiviųjų citrinų ir prabangiu šalavijo aromatu!

Bath & Body Works antibakterinis rankų gelis be vandens ir muilo sunaikina 99,9% bakterijų. Patogus nešiotis kišenėje ar rankinėje, todėl visada šalia kai jo reikia, ypač gyvenant tokį įtemptą gyvenimo būdą. Pasirūpinkite, kad šaltuoju metų periodu jis visada būtų „po ranka“. Praturtintas vitaminu E, todėl net ir pašalindamas bakterijas šis dezinfektorius neišsausins odos, palikdamas jas švelnias ir minkštas.

Sudėtis: 
AKTYVŪS ingredientai: Alcohol 71%.
NEAKTYVŪS ingredientai: Aqua, Parfum, Carbomer, LactoseAminomethyl Propanol, Isopropyl Myristate, Cellulose, Hydroxyethyl Urea, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Wheat Amino Acids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Butyrospermum Parkii Butter Extract, Hydroxypropyl Methylcellulose, Retinyl Palmitate, CI 77007, CI 19140, CI 15985, CI 42090, CI 60730


Mano nuomonė. Pirmiausia giriu nedidelę, kompaktišką dezinfekcinės priemonės pakuotę - mažytis buteliukas labai patogus įsimesti ir į mažiausią rankinę. Dažnai, kad nereiktų naršyti rankinės dugne, dezinfekcinę turiu mažoje šoninėje kišenėje arba tiesiog prieš lipdama į autobusą, įsikišu į striukės ar džinsų kišenę, kad galėčiau greit ir lengvai pasiimti. Pakuotės buteliukas plastikinis, su atkemšamu dangteliu. Man kiek gaila, kad dangtelio negalima nuimti ir papildyti buteliuką kažkokia kita priemone - kartais visai norėčiau, ypač tais atvejais, kai įsigyji kokią želė, bet masyvi pakuotė nepatogi nešiotis.

Ne kartą pastebėjau, kad Lietuvoje gaminamų ir neretai įvežtų dezinfekcinių kvapas būna ne tik alkoholinis, bet ir smirda mėnesį neplautomis, rūgti pradėjusiomis kojinėmis. Kvapai tikrai nemalonūs ir nuo dažnesnio naudojimo tiesiog atbaido. Šis dezinfekcinis kvepia dievišku, gaiviu, pavasarišku aromatu: malonus, gaivus, žalumos aromatas su sodriu šalavijo prieskoniu. Mmm... labai, labai  malonus ir ant rankų išlieka dar gerą pusvalanduką po naudojimo. Kvapas tiesiog dieviškai malonus.

Tačiau ne tik kvapas čia geras, labai džiaugiuosi, kad želė nesausina rankų, maloniai jaučiasi ant odos ir labai greit susigeria į odą. Tiesiog aukso viduriukas - kol masažuoji dar jaučiasi, bet vos baigi, rankos jau sausos ir darbui visiškai netrukdo. Manau, kad šių želė paslaptis yra alavijų želė, kuri pasižymi drėkinamuoju poveikiu. Nors sudėtyje alkoholio yra daug ir jei rankų oda pažeista, yra žaizdelių, ant odos tikrai jausis. Konstatuoti? Puikus produktas, nuostabus aromatas, skalsus ir padeda jaustis saugiau keliaujant viešuoju transportu bei lankantis viešuose vietose.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas Nr.215

Komentarai