LUMENE "Lähde" Nordic hydra Aqua Serum - drėkinamasis veido serumas su hialurono rūgštimi

Ar dar neatsibodau su Lumene kosmetika? Kol kas praktiškai viskas, ką išbandžiau man patiko, tačiau nemaloniai nuteikia, kad  daugumoje kosmetikos priemonių gamintojas vis gi renkasi naudoti alkoholį! Alkoholis ir sausa oda nėra suderinami dalykai, tad žinau, kad viskas, kas turi alkoholio - niekada nebus kartojama. Ir nepriklausomai nuo to, patiko man poveikis ar ne - nes na būkim atviri ir teisingi, nors gamintojai dabar visur deda alkoholio, tačiau yra pakankamai pasirinkimų, saugesnių, nuo kurių naudojimo eigoje nemes spuogeliais, nebers ir neišsausins veido odos. 

Kol kas ta bendrinė nuomonė nėra tokia gera, kokią buvau susidariusi prieš bandant priemones, tačiau kelios buvo iš ties puikios. Šiam kartui bandau mėgstamiausios, "Lahde" linijos veido serumą, žadantį labai intensyvų drėkinimo efektą.


Produktas: LUMENE "Lähde" Nordic hydra Aqua Serum - drėkinamasis veido serumas su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "Lumene OY" Pagaminta Suomijoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti, stangrinti, suteikti gaivumo, glotnumo, stangrumo
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: stiprokas kvapas
Tūris: 30 ml (mano pakuotė mini - 8 ml)
Kaina: 30 ml - 28,95 Eur
Kur galima įsigyti: Douglas, Drogas

Ką žada gamintojas: Prisotinkite odą intensyvios drėgmės, suteikite jai stangrumo, kad atrodytų gaivesnė ir glotnesnė, su patobulintu Nordic Hydra [Lähde] Aqua serumu. Klinikiniais tyrimais patikrinta, kad iš karto sudrėkina odą 71% daugiau ir užtikrina ilgalaikį drėkinimą 72 valandoms.

Tarsi tyros drėgmės telkinys kiekvienas šio nuostabaus serumo lašas yra su stangrinamąja trijų tipų hialurono rūgštimi, maitinamąja ekologiška šiaurinių beržų sula, drėgmę išlaikančiais šiauriniais dumbliais ir tyru arktinių šaltinių vandeniu, kad intensyviai sudrėkintų giliausius epidermio paviršiaus sluoksnius ir iš karto suteiktų stangrumo.

Mūsų novatoriška drėkinamoji technologija su trijų molekulinių masių hialurono rūgštimi intensyviai drėkina skirtingus odos sluoksnius. Mažesnės molekulinės masės hialuronas prasiskverbia giliau į odą ir sudrėkina gilesnius sluoksnius, kad oda įgautų putlumo, o didesnės molekulinės masės rūgštis sukuria drėgmės barjerą.

NAUDOJIMAS: Tepkite ant nuvalytos veido ir kaklo odos prieš drėkinamąją priemonę.

Pilno dydžio pakuotė

Pakuotė. Mano rankose labai mažytė, plastikinė pakuotė - buteliukas su paprastu užsukamu dangteliu. Beje, po tuo dangteliu yra kažkas panašaus į aplikatorių ar mentelę, tačiau tiesa ta, kad ji visiškai nenaudinga, su ja neįmanoma pakabinti reikiamo priemonės kiekio, tad aš tos mentelės nenaudoju - priemonės tiesiog įsipilu į ranką. Ne pats patogiausias būdas, tad pilno dydžio pakuotė su pipete, atrodo labai, labai patogiai. 

Man labai patinka gamintojo pasirinkimas pakuotėms naudoti spalvinius blokus ir skirtingų serijų produktus dažyti skirtingomis spalvomis - taip labai lengva atrasti savo mylimos linijos priemonę ir atpažinti, ko galima tikėtis. Šios linijos pakuotės mėlynos spalvos, su baltais akcentais, mano akiai labai patrauklios.


Kvapas stiprokas. Serumas papildomai parfumuotas kvapiosiomis medžiagomis. Man kvepia jūra, gaiva ir švara - malonu, tačiau mieliau naudočiau veido kosmetiką be jokių kvapų.

Konsistencija gelinės, šiek tiek skystesnės tekstūros.


Sudėtis: AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PROPANEDIOL, BETULA ALBA (BIRCH) JUICE, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, SACCHARIDE ISOMERATE, BETAINE, XANTHAN GUM, TREHALOSE, UREA, HYDROLYZED HYALURONIC ACID, ETHYLHEXYLGLYCERIN, SODIUM HYALURONATE, PENTYLENE GLYCOL, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, SERINE, MAGNESIUM ASPARTATE, ZINC GLUCONATE, SODIUM HYDROXIDE, PHENETHYL ALCOHOL, CITRIC ACID, ALGIN, DISODIUM PHOSPHATE, GLYCERYL POLYACRYLATE, PULLULAN, SODIUM CITRATE, SODIUM CARRAGEENAN, COPPER GLUCONATE, GLUCOSE, POTASSIUM PHOSPHATE, MARIS SAL (SEA SALT), CHONDRUS CRISPUS (CARRAGEENAN) EXTRACT, LINALOOL, PARFUM.


Poveikis. Šį kart iš karto džiaugiuosi, kad priemonės sudėtyje nėra alkoholio, kuris naudojimo eigoje ne tik sausina odos paviršių, bet ir ardo  apsauginį odos sluoksnį, sukelia dirginimą, bėrimą ir kitas nemalonias reakcijas. Visų oda reaguoja į alkoholį, tik vienų itin greit, o kitiems reikia priemones panaudoti ilgesnį laiką, kad poveikis būtų matomas. Tik kam rizikuoti ir pažeisti ir taip daugybės aplinkos veiksnių veikiamą odą? Šio serumo sudėtyje labai daug odą drėkinančių ingredientų, antioksidantų, odą minkštinančių, raminančių, gydančių ingredientų. Sudėtis labai gera, tačiau reiktų paminėti, kad stipri kvapiųjų medžiagų koncentracija ir kvepalams skirti ingredientai gali sudirginti jautresnę odą ar uoslę.

Gelinė priemonės tekstūra greitai geriasi į veido odą, tačiau atkreipiu dėmesį, kad iki priemonei pilnai susigeriant, kokias 20-30 minučių, ant odos paviršiaus jaučiasi lipnumas. Manęs jis neerzina, nes po serumo labai greit tepu veido kremą ir naudoju kitas kosmetikos priemones, tad tiesiog nespėju pajausti lipnumo, jis manęs neerzina. Tačiau labai, labai džiaugiuosi serumo poveikiu - priemonė labai, labai intensyviai drėkina ir gaivina odą, todėl manau puikiai tinka sausiaodėms, dehidratuotai odai ir tiesiog tobulai tiktų vasaros metu, kai po saulės vonių norisi atgaivinti pasausėjusį odos paviršių. Jei intensyvaus drėkinimo maža, tai privalau paminėti, kad serumas skaistina veido odą, tarsi suteikia jai lygesnio tono, skaistumo ir jauniau atrodančios odos efektą. Poveikis puikus, sudėtis gera, kaina normali - labai geras serumas, puikus serumas visiems, kurie nori daugiau drėkinimo.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas No.34.

Komentarai