KINACTIF Activator Curl purškiamas, nenuplaunamas plaukų kondicionierius garbanotiems plaukams

Aš šiuo metu toje plaukų fazėje, kai vienas kirpimas/ šukuosena/ stilius jau pabodo ir noriu pakeisti, tačiau tiesa ta, kad bjauriausia atsiauginti nuaugusius kirpčiukus. Kol juos kerpi kas 3 savaites, atrodo siaubas, kaip greitai auga! Bet kai atsiauginėji... tas augimas atrodo vėžlio žingsniu... turėjau planuose kelis variantus, ką noriu daryti - vienas jų - kirpykloje spec kirpimas, bet kol kas kirpčiai tam per trumpi. Kitas - padažyti plaukus, tik kol jie natūralūs, maksimaliai namuose sau leisčiau tik suteikti plaukams tonavimą (daugiau dažyti po nudegusių plaukų nebenoriu). Na ir trečias buvo išbandyti kažkaip, kažkokiu būdu išryškinti plaukų garbanas. Nors sunku patikėti, bet mano plaukai pilnai garbiniuoti intensyviomis garbanomis, kurios ištįsta plaukams išdžiūvus. Žinau, kad yra būdas tas garbanas fiksuoti: plaukų putos, fiksuojamas kremas ir papildomos priemonės. Porą nusipirkau, bet kol kas su garbanomis nelabai sekasi - lyg ir užfiksuoju, lyg ir džiovinu su difūzoriumi labai, labai ilgai, tačiau... jos tą pačią dieną ištįsta. Vis dar nesuprantu, ką darau ne taip, reikia daugiau praktikos - gal vieną dieną.

O kol kas noriu su jumis pasidalinti nenuplaunamu plaukų kondicionieriumi, skirtu garbanotiems plaukams. Naiviai tikėjausi, kad viskas man pavyks iš pirmo karto. Klydau, tad šiam kartui pasidalinsiu nuomone apie priemonę.


Produktas: KINACTIF Activator Curl purškiamas, nenuplaunamas plaukų kondicionierius garbanotiems plaukams
Gamintojas: "KIN Cosmetics". Pagaminta Ispanijoje
Paskirtis: plaukams - atgaivinti garbanų tekstūrą, drėkinti, stiprinti, suteikti švelnumo ir žvilgesio
Tinkamas tipas: garbanotiems plaukams
Labiausiai patiko: švelnumas ir minkštumas
Labiausiai nepatiko: per silpna fiksacija
Tūris: 200 ml 
Kaina: 12,49 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Kondicionierius padeda atgaivinti garbanotus plaukus. Stiprina, drėkina ir atkuria plaukų struktūrą. Suteikia plaukam šilko švelnumo ir žvilgesio.
NAUDOJIMAS: prieš naudojimą sukratyti. Purkšti ant drėgnų, šampūnu ištrinktų plaukų, nenuplauti.


Pakuotė. Plastikinis buteliukas su užsuktu ant pakuotės purkštuku ir plastikiniu, paprastu danteliu. Pakuotės dizainas labai paprastas, minimalus, neperkrautas, tačiau ir daug harmonijos pakuotės išvaizdoje nėra. Pamenu, kad pirkau tik dėl to, kad norėjau priemonės garbanotiems plaukams ir žinoma, puikiai žinau, kad šio gamintojo priemonės labai geros.

Kvapas stiprus, intensyvus citrusinis aromatas. Tik pasipurškus atrodo, kad bus per stiprus, tačiau plaukuose pernelyg neerzina, šiek tiek prislopsta džiovinimo metu, tad šį kart dėl to priekaištų neturiu.

Konsistencija vandens skystumo.


Sudėtis: Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethicone, PEG-12 Dimethicone, Disiloxane, Polyquaternium-6, Polyquaternium-16, Sodium Benzoate, Phenyl Trimethicone, Imidazolidinyl Urea, Undeceth-11, Citric Acid, Sodium Salicylate, Panthenol, Dimethiconol, Glycerin, Benzophenone-4, Hydroxypropyltrimonium Hydrolyzed Wheat Protein, Hydrolyzed Keratin, Hydrolyzed Silk, Butylene Glycol, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Parfum.


Poveikis. Tikriausiai reiktų pradėti nuo šiokios tokios sudėtinių dalių analizės: pagrindą sudaro vanduo, daug silikonų, antistatikas, šiek tiek drėkiklių ir minkštiklių, tačiau pagrindas - silikonas. Tad žinoma, visos silikonų priešės turėtų vengti šio produkto. Aš nesu prieš silikoną, apskritai esu linkusi manyti, kad tai plaukams tinkamas, o pūstis linkusiems - ir būtinas ingredientas.

Gamintojas produktą rekomenduoja purkšti ant drėgnų plaukų, tad greičiausiai po jų plovimo. Purškiant ant sausų - lengva priemonės padauginti ir plaukai gali atrodyti sulipę. Tačiau įsivaizduokite, jei po plaukų plovimo atliekate 50 žingsnių garbanoms fiksuoti ir suformuoti? Putos, kremas, sukimas, spec. rankšluostis, tada lengvos srovės difuzorius... plaukai ir taip tampa traškūs ir nepaslankūs po tokios rutinos. Kur dar įtraukti papildomą purškiklį?

Priemonė plaukus labai lengvai, labai minimaliai pafiksuoja, suteikia daug švelnumo ir minimalaus žvilgesio, Manyčiau, kad fiksavimas ir yra ta stebuklinga funkcija garbanotiems plaukams. Jei plaukas natūraliai, intensyviai garbanotas ir nieko fiksuoti labai nereikia, greičiausiai toks purškiklis gali padėti lengvai pafiksuoti garbanas. Kita vertus, žinau kelias garbanes nuo gimimo ir jos viduomet fiksuoja ir formuoja plaukus intensyviomis priemonėmis, nes kitaip, kaip jos pačios sako - nei garbanų gražių, nei normalių plaukų. Atrodo lyg liūto karčiai. Tad esu linkusi manyti, kad tik šito purškiklio garbanėms nepakanka dėl silpno fiksavimo. Gal ne visai mano tipo produktas? Fiksavimas tiesiog per silpnas, o kažkokio rimtesnio kondicionavimo priemonė tiesiog neturi.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai