STONEGLOW "Luna" namų kvapai su lazdelėmis" "Leather & Saffron"; "Sandalwood & Patchouli" ir "Ylang Ylang & Amber"

Maloniai kvepiantys namai man yra svarbu, tačiau atrasti kažką faino, maloniai kvepiančio ir kokybiško, pasirodo ne taip lengva, kaip galvojau. Ilgą laiką vengiau kvepalų (namų kvapų) su lazdelėmis, nes dauguma bandytų arba iš vis kvepėjo tik prie pat priėjus arba po savaitės buteliukas jau būdavo tuščias... Bandau tai vienus, tai kitus ir viename iš restorano tualetų užuodžiau nuostabaus kvapo aromatą, ant kosmetinio staliuko stovėjo Stoneglow Leather & Saffron aromatas, tad pasidariau nuotrauką ir pradėjau ieškoti, o kur įsigyti, kad taip kvepėtų ir mano namai. Radau New Crush, nusipirkau šį ir dar porą papildomų kvapų, dailiuose, vienspalviuose buteliukuose ir jau noriu papasakoti savo įspūdžius.


Produktas: STONEGLOW "Luna" namų kvapai su lazdelėmis" "Leather & Saffron"; "Sandalwood & Patchouli" ir "Ylang Ylang & Amber"
Gamintojas: "Stoneglow Candles". Pagaminta Essex, Didžioji Britanija
Paskirtis: kvėpinti patalpas
Tūris: kiekvieno po 120 ml
Kaina: po maždaug  34,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, New Crush, Notino

 
"LEATHER & SAFFRON"

Medžio ir odos kvapo susiliejimas. Malonus šafranas, sandalmedis ir jazmino nata gula ant prabangaus gintaro ir šilto muskuso bazės. 


Pats maloniausias iš šios trijulės kvapas: prabangus, sodrus ir neturintis visiškai jokio saldumo... Aromatas, kuriame sodriai ir pabandžiai atsiveria lengvos medienos ir gundančios odos kvapas. Va dėl šito aromato ir įsigijau visą trijulę. Man kvepia elegantiškai, solidžiai, be jokių gėlyčių, jokių papildomų saldumų. Elegantiška, solidu ir patrauklu - tinka ne tik namams, bet ir biurams, oficialioms patalpoms. Unisex. Labai, labai patinka.


"SANDALWOOD & PATCHOULI"

Sandalmedis, turtingas pačiulis ir šilti muskuso atspalviai su žemišku triufeliu, turtingu gintaru bei žalių samanų aromatu - intensyviam kvapui. 


Pagal aprašymą tikėjausi, kad tai bus sodrus ir kažkodėl kiek saldesnis aromatas, tačiau didžiuliai mano nuostabai, šis kvapas labai vyriškas, primenantis vyriškus standartinius kvepalus. Man iš visų trijų jis patiko mažiausiai, tačiau mano šeimynykščius džiugino labiausiai. Vyriškas, gal visgi ne namams.


"YLANG YLANG & AMBER"

Gilus ir paslaptingas kvapas, rytietiški ylang ylang, jazmino ir iriso kvapi su tamsiuoju gintaru, imbieru, juodaisiais pipirais ir cinamonu. 


Pats lengviausias, pats moteriškiausias, pats maloniausias aromatas, kuris man asocijuojasi su pavasariu su moteriškumu ir nors gėlyčių čia irgi nelabai jaučiasi, tačiau aromatas primena kokybiškus, moteriškus kvepalus. Patinka. 


Visi trys kvapai labai skirtingi, labai savotiški, tačiau juos visus vienija vienas aspektas: aromatai labai puikiai subalansuoti, kvapai nuostabiai sukomponuoti ir skleidžia nepaprastą aurą. Kvapai tiesiog puikūs ir jau atrodo būtų galima bėgti pirkti, tačiau čia jus sustabdysiu. Man kvapai tiesiog per silpni - įsivaizduokite mano nusivylimą, kai supratau, kad kvapas užsiuodžia tik labai mažoje 2 kvadratinių m patalpoje (tokią turi visi butai), o įprastame kambaryje aromatas tiesiog kažkur pasimeta, dingsta, užsiuodžia tik priėjus prie pat. Liūdna, kai puikūs kvapai per silpni, kad būtų galima mėgautis neuostant vos ne tiesiogiai iš indelio. Išbandžiau ir antrą kart nemanau, kad pirkčiau - nepigus, sutinku, kvapai dėmesio verti, bet aromato skleidimas bei stiprumas tiesiog per silpnas. Nors... vieno indelio man pakanka apie porą mėnesių.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai

  1. mOOdity kvapą bandžiau, tiesa, nepataikiau su aromatu, nelabai patinka (per saldus), bet toks stiprus kvapas, net nustebino. Net pačias lazdeles (2vnt.) išėmus iš buteliuko, jos dar kvepia ilgai ir stipriai. https://www.kvapai24.lt/

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą