L.A. GIRL PRO Sponge Blending - makiažo dengimo kempinėlė, be latekso

Man vis nesiseka atrasti tobuliausią makiažo kempinėlę su puikiausiu kainos ir kokybės santykiu bei tobulu rezultatu. Tad vis bandau rinkoje esančius variantus, perku vienas ar kitas ir tikiuosi, kad jau dabar atrasiu tą tobulą. Pastarąjį kartą nusipirkau LA Girl makiažo kempinėlių duetą ir sumokėjau nemažus pinigus (kempinėlės mėgstu pirkti, kai joms taikoma nuolaida), naudoju pirmąją jau ilgą laiką, kempinėlė pradėjo rodyti pirmuosius nusidėvėjimo požymius, tad metas atsiliepimui ir nuomonei.


Produktas: L.A. GIRL PRO Sponge Blending - makiažo dengimo kempinėlė, be latekso
Gamintojas: "Beauty 21 Cosmetics" Inc., USA. Pagaminta Kinijoje
Paskirtis: veido makiažui - kreminiams ir pudriniams produktams padengti
Medžiagos: nenurodyta
Labiausiai patiko: puiki kokybė
Labiausiai nepatiko: brangoka
Matmenys: sausos: aukštis - 7 cm, apimtis - plačiausioje vietoje 9 cm
Kaina: 14,90 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos

Ką žada gamintojas: Būtinas įrankis, sukurti nepriekaištingą makiažą. Sudrėkinkite kempinėlę, nuspauskite perteklinį vandenį. Denkite nedidelį kiekį kreminės ar birios pudros.
Kempinėlę plaukite švelniu muilu ir šiltu vandeniu. Leiskite natūraliai išdžiūti.


Makiažo kempinėlės supakuotos po dvi ir atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kurioje dar rasite plastiko įdėklą ir to įdėklo dangtelį. Mano skoniui plastiko čia tiesiog per daug - tikrai galima sugalvoti tvaresnį būdą makiažo kempinėlėms naudoti, kad ir tas pats kartonas. Dizainas man pasirodė toks labiau kinietiškas, nei amerikietšikas, nors gal nereiktų stebėtis? Gaminama Kinijoje, tik kompanija amerikietiška.


Ryškiai rožinės makiažo kempinėlės man pasirodė kiek mažesnės, nei kitos, tačiau sudrėkinus vandeniu išsipučia daug stipriau, nei bet kuri kita kempinėlė. Man labai patinka minkšta, tačiau tvirta, spyruokliuojanti kempinėlės medžiaga. Geriausios makiažo kempinėlės yra tos, kurių sudėtyje nėra latekso, šioje nėra, todėl kempinėlė lengvai sugeria vandenį, lengvai atiduoda makiažą ir sugeria pudros perteklių. Kempinėlė tobulai dengia makiažą, lengvai, greitai ir tolygiai paskirsto kreminius produktus. Šia kempinėlė galima dengti ir birias pudras baking technikai, tačiau aš šios technikos nenaudoju, sausiaodėms ji netinka, tad naudoju tik kreminėms pudroms dengti.


Kempinėlės medžiaga iš ties kokybiška ir labai patogi naudotis. Tačiau labiausiai mane džiugina ilgas kempinėlės gyvavimo laikas - prabėgo beveik 4 mėnesiai ir tik dabar matau pirmuosius dėvėjimo požymius: kempinėlė šiek tiek įskilo, bet dėl to, teoriškai dar galėčiau (ir tikriausiai naudosiu) gerą mėnesiuką. Puikios, nors brangokos...




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų BŪK nagų lakas Nr.215.

Komentarai

  1. Aš gal senamadiška pasirodysiu, bet niekaip neprisijaukinu makiažo dengimo naudojant kempinėle. BB kremas ar krempudra, visad dengiu tik pirštais, nes lengviausia paskirstyti ir kontroliuoti kiekį

    AtsakytiPanaikinti
  2. Sutinku su komentaru!!! 100%! Na nemoku nei šepetėliu, nei kempinėle ar dar kokiu įrankiu. Man tai kažkokia misterija, kaip naudotis tais įrankiais:(. O dar po kiekvieno panaudojimo, manau, reikia plauti tas kempinėles, kad nesiveistų neiaškūs mikroorganizmai. Ai, ne man tokios priemonės:(.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na, su šepetėliu ir man nepatiko, ypač jei yra kokių sausesnių odos plotelių, juos dar paryškina. O plauti žinoma reikia po kiekvieno panaudojimo, nelabai patogu, bet ką padarysi :)))

      Panaikinti
  3. O aš kaip tik neįsivaizduoju, kaip padengti tolygiai padengti pudrą su pirštais :))) Gi palieka dryžiai ir pan. Na, čia dar nuo produkto priklauso. Pvz., CC kremas lengvesnis, ir jei man nereikia didelio maskavimo, tai kartais tiesiog lengvai "prasieinu" pirštais patapšnodama. Bet vis vien geriausia man odą dengti su drėgna kempinėle. Ypač, jei oda turi kokių pasausėjimų.

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Juk nebraukiat kaip koks indėnas karo dryžių. Aš tepu kaip įprastą kremą, man pirštais irgi lengviausia ir lygiausia.

      Panaikinti
  4. Va kiek nuomonių ir kokios diskusijos :)
    Aš kempinėlių komandoje - kai oda sausa, tai gražiausiai dengiasi su kempinėlė. Bet tikriausiai nieko prieš dengti pirštais - kažkada į kelionę nepasiėmiau ir nieko, pirštais viskas pavyko :D Tik man vis tiek, gražesnis rezultatas su kempinėle.

    AtsakytiPanaikinti

Rašyti komentarą