ORIFLAME "Signature" kvepalai moterims

Metas jums papasakoti apie mano antruosius balandžio mėnesio kvepalus. Šiuo metu kas mėnesį bandau vis po porą naujų aromatų ir regis toks dažnumas man labai tinka: kvepalai nespėja pabosti, o ir pusę mėnesio kasdienio kvėpinimosi tuo pačiu aromatu, duoda pakankamai laiko gerai ištestuoti, išbandyti ir susižinti su bandomu aromatu. Balandžio antroji pusė buvo labai permaininga - spaudė šaltukas, snigo, o kai kuriomis dienomis šaltis siekė ir virš 20 laipsnių, tad aromatas išbandytas visomis įmanomomis sąlygomis ir šiai dienai jau puikiai žinau, kaip ir kada jis atsiskleidžia. 

Tad Oriflame Signature kvapas ir mano nuomonė.


Produktas: ORIFLAME "Signature" kvepalai moterims (PP)
Gamintojas: "Oriflame Cosmetics", Švedija. Pagaminta Lenkijoje
Tūris: 50 ml
Leidimo metai: 2021 m.
Aromato kūrėjas: Olivier Cresp ir Sebastien Cresp
Kaina: pilna kaina 56,00 Eur
Kur galima įsigyti: Oriflame.lt internetu arba iš Oriflame konsultantų
Kvapo kategorija: gintaro - gėlių

Gamintojo aprašymas: Atskleiskite kas iš tikrųjų esate su išskirtiniais „Signature“ moteriškais kvepalais. Nesenstantis, bet šiuolaikiškas aromatas, kuris palieka nepamirštamą pėdsaką.

Sukurta parfumerio Olivier Cresp ir jo sūnaus Sebastien. Rožinis pipiras suteikia šiam moteriškam kvapui pikantiškumo, nes levandos sužydi gėlių ir medienos atspalviais. Naujas modernus klasikinis aromatas, kuriam lemta tapti bėgančių metų aromatu.

Atskleiskite tikrąjį aš su „Signature“ moterišku aromatu. Esate tik viena jūs ir tai yra jūsų pėdsakas.


Viršutinė nata: rožiniai pipirai, rabarbarai, rožinis greipfrutas
Širdies nata: levanda, tuberozė, frezija, vilkdalgis
Apatinė nata: tongapupės, sandalmedis, gintaras


Sudėtis: ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, LIMONENE, BENZYL SALICYLATE, LINALOOL, CITRONELLOL, HYDROXYCITRONELLAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, COUMARIN, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, HEXYL CINNAMAL, CINNAMYL ALCOHOL, CITRAL, BENZYL BENZOATE, GERANIOL, FARNESOL, BENZYL CINNAMATE, EUGENOL, BENZYL ALCOHOL, ISOEUGENOL, PHENOXYETHANOL, CI 17200, CI 19140.


Pakuotė. Tikriausiai būtent pakuotė atkreipė mano dėmesį: stiklinis skaidrus buteliukas, patalpintas į medinį rėmelį, apgaubiantį stiklinį buteliuką. Pakuotę atkeliavo kartono dėžutėje, tačiau joje (kaip ir būdinga šio gamintojo pakuotėms) nėra jokio vidinio įdėklo, kuris apsaugotų buteliuką. 

Pakuotės dizainas pastelinis, švelnios rožinės spalvos gamos. Visai gražus kataloge, bet realybėje, medinis rėmelis gamintas atsainiai, gamyboje pritrūko kruopštumo. Keistokai atrodo ir aukso spalvos dangtelis, po kuriuo slepiasi sidabro spalvos purkštukas. Dizainas iš pirmo žvilgsnio atrodo patrauklus, tačiau atidesnis tyrinėjimas man pakišo idėją, kad gaminta gana atmestinai, nekuriant vientisumo idėjos. Tiesa, pačią pirmą dieną kvepalus išėmiau iš to medinio rėmelio - pakuotė su juo labai masyvi, nepatogi įsimesti net ir į didesnę rankinę, o ir buteliukas keistai slysčioja ir tarška rėmelyje - be rėmelio (kad ir kaip ironiškai skambėtų) pakuotė jaučiasi tvirtesnė, nei be jo.


Kvapas. Kad ir kaip mane erzino pradinė pakuotės idėja su tuo mediniu rėmeliu, tačiau kvepalai man patiko. Tik pasipurškus uoslę atakuoja maloniai gaivios, vaisinė rabarbarų ir greipfruto natos. Šiuo etapu nejaučiu vaisių sultingumo, nėra ir rūgštumo ar pipirų aštrumo, tiesiog gaivi, malonia gaivi vaisinė nata. Kvepaluose labai mėgstu rabarbarus ir greipfrutus, tad mano apmaudui, šios natos ant odos neužsibūna, jas labai greit keičia gėlės. Su raminančiu, žemišku levandų aromatu ateina ir šiek tiek frezijų saldumo ir vilkdalgio pudriškumo. Gėlių nata ant odos užsibūna ilgiausiai ir palaipsniui, po truputį užleidžia vieną saldžiai tongapupei ir lengvutei medienos natai.

Ant mano odos kvapas nudžiūva elegantišku, puikiai subalansuotu, saikingai saldžiu, pudriniu aromatu. Man labai patinka raminantis levandų aromatas, lengvai kartūs rabarbarai ir stipri tuberozos nata. Kažkuo primena motiną žemę, gamtą, tyrą ir jau spėjusį įsibėgėti pavasarį. Malonus, moteriškas, universalus.


Mano nuomone, kvapas tinkamiausias:
     ☁ pavasario sezonui;
     ☀ dienos metui.

Lyginant su dauguma Oiflame aromatų, šis akivaizdžiai stipresnis, turi ilgesnį šleifą ir užuodžiamas per gerą metrą tik pasikvėpinus. Žinoma, kvapui būnant ant odos jis palaipsniui ir gana greit slopsta, - šleifu tikrai neprilygsta įprastiems kvepalams, tačiau palyginus - tikrai neblogai. Neblogas ir priemonės išlikimas - ant odos užuodžiu apie 5 valandas. Apmaudu, kad gamintojas bando apgaudinėti pirkėją, sakydamas, kad čia kvepalai (PP). Toks trumpas išlikimas akivaizdžiai reiškia, kad aromatas geriausiu atveju yra tiesiog parfumuotas vanduo (EDP). Ir kodėl pastaruoju metu šios kompanijos gamintojai ant daugumos aromatų rašo 'kvepalai'? Oriflame toli gražu tokių neturi, bent jau iš to, ką teko bandyti. Ir vargu ar užrašas mane gali įtikinti kitaip.


Vienas geresnių Oriflame aromatų: puikiai subalansuotas, gaiviai pudrinis gėlių kvapas su elegantiškomis gėlėmis, raminančiomis levandomis ir aiškiu tuberozos aromatu. Įsibėgėjęs pavasaris, elegantiška, jaunatviška mama ir motina gamta... 

Kvapas visai neblogai išlieka, tačiau tikrai nėra kvepalų koncentracijos (PP) - mano nuomone, perkant pigesnius aromatus to nelabai ir reiktų tikėtis. Tad gamintojo bandymas suteikti aromatui vertės apgaudinėjant, - nėra labai gražus. Atmetus tai, aromatas man patiko - toks tikras, tikras pavasaris, moteriškas, su visomis savo spalvomis. Vienas geriausių iš Oriflame kvepalų.

Aromatas panašus į:
- BURBERRY "Burberry Brit Rhythm"
- ORIFLAME "Signature Generation"
- GUESS "Guess Seductive Noir"




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų RIMMEL "I Love Lasting Finish" nagų lakas "198 Azure".

Komentarai