ICONIC LONDON Triple Threat Mascara - tankinantis, ilginantis ir pakeliantis blakstienas tušas "Black"

Vakar visi buvome labai pavargę, tad po darbų, pamokų ir vakarienės jau nieko nebesinorėjo... buvau pradėjusi tvarkyti šio įrašo nuotraukas kiek anksčiau, tačiau vakar nebuvo nė minties, kad pavyks suregzti padorią pastraipą, tuolab, parašyti visą įrašą. Nors mėgstu laikytis pažadų, nors esu pratusi kasdien bent valandėlę skirti tinklaraščiui, tačiau vakar buvo išeiginė. Tinklaraščiui artėja visas rašymo dešimtmetis, visokių dienų čia buvo, bet kas jau kas, man atrodo, kad kartais galiu sau leisti pasiimti išeiginę ir tiesiog nerašyti. 

Balandį tokios dienos buvo kelios, šis mėnuo ir vėl mums labai sunkus. Nebegaliu pažadėti kasdienio rašymo, gali pasitaikyti viena kita tokia diena be naujo teksto, bet visuomet po tokio pertraukos grįšiu ir papasakosiu jums apie kažką naujo. Šiandien labai noriu pasidalinti nuomone apie Iconic London blakstienų tušą, parduodantį mums svajonę - kas nenori vieno tušo tūbelėje turėti tankinimo, ilginimo ir rietimo? Aišku, kad norim! Tušą naudoju jau ketvirtą mėnesį (artėja link penktojo), tad metas pasidalinti įspūdžiais.


Produktas: ICONIC LONDON Triple Threat Mascara - tankinantis, ilginantis ir pakeliantis blakstienas tušas "Black" 
Gamintojas: "ADSL" Ltd. Airija. Pagaminta Turkijoje
Paskirtis: dekoratyvinė - blakstienoms
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: efektas
Labiausiai nepatiko: formulė
Tūris: 9 ml
Kaina: 23,45 Eur
Kur galima įsigyti: Lookfantastic

Ką žada gamintojas: Itin juodas, išraiškingas, besvorės formulės blakstienų tušas suteikia apimties, ilgio ir pakelia blakstienas. Efektas išlieka visą dieną. Plonu šepetėliu patogu naudotis ir padažyti kiekvieną, net ir trumpiausią blakstieną, tankesni šereliai atskiria blakstienas ir suteikia daugiau apimtiems. Geriausia alternatyva dirbtinėms blakstienoms.


Pakuotė. Blakstienų tušas atkeliauja aukso spalvos metalo imitacijos, plastikinėje pakuotėje - tūbelėje. Tušo pakuotė dar papildomai atkeliauja balto kartono dėžutėje ant kurios pateikta visa reikalinga informacija. Blakstienų tušo pakuotė labai elegantiška, moteriška ir labai patraukliai atrodanti. 

Po atsukamu dangteliu slepiasi silikoninis blakstienų tušo šepetėlis, gana plonas, nedidelis, tad patogus ir siauresnėms akims, ir trumpesnėms blakstienoms. Šepetėlis sudėliotas taip, kad trumpi šereliai ties centru ilgiausi, o artėjant link kraštelių - intensyviai trumpėja, kur tampa trumpučiai, praktiškai nebesiskiriantys nuo kotelio. Tokiais labai patogu dažyti apatines blakstienas ir kampučius, kur sunkiau pasiekti.

Kvapas tradicinis blakstienų tušams, papildomomis kvapiosiomis priemonėmis nepakvėpintas.

Konsistencija tik atidarius tušą, konsistencija buvo vidutinio tirštumo, tačiau po gero mėnesio pradėjo palaipsniui tirštėti.


Sudėtis: AQUA, GLYCERYL STEARATE, COPERNICIA CERIFERA CERA (COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX), CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), RICINUS COMMUNIS SEED OIL, POLYVINYL ALCOHOL, PROPYLENE GLYCOL, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, AMINOMENTHYL PROPANOL, PHENOXYETHANOL, CAPRYLYL GLYCOL, SODIUM DEHYDROACETATE, LECITHIN, TOCOPHEROL, ASCORBYL PALMITATE, CITRIC ACID, CI 77499 (IRON OXIDES).


Poveikis. Blakstienų tušo sudėtis labai gera, jame ne tik juodas pigmentas, tačiau sudėtyje yra ir blakstienas stiprinančio ricinų aliejaus, vitamino E ir vitamino C. Pastarojo paskirtis blakstienų tuše man ne visai aišku, tačiau ricinų aliejus priemonės sudėtyje maloniai stebina.

Blakstienų tušą naudoju palyginus nesenai, ketvirtą mėnesį ir pastebiu, kad pačio tušo formulė nėra pati geriausia... Po poros naudojimo mėnesių jis dienos eigoje pradėjo trupėti ant skruostų! Ir dienos eigoje vis valau, valau, valau, o tušas trupa ir trupa... Nelaiko! Su formule reikalai prastoka.



Tačiau efektas yra tiesiog fantastiškas! Tušas tobulai atskiria blakstienas, jas puikiai prailgina ir neblogai patankina bei pakelia (šiek tiek pariečia) blakstienas. Iš ties visa tai, ką gamintojas žadėjo. Niekada nebandžiau maksimaliai išgauti apimties ir ilgio, tačiau tas minimalus (nuotraukos aukščiau) man labai, labai patinka! Atrodo nuostabiai, ryškiai, net ir nepersistengiant. (paskutinėje nuotraukoje perbraukta vos kartą!). Aišku, mano blakstienos natūraliai nėra trumpos, nėra retos. O ir girdėjau, kad tušą bandę sakė, kad linkęs stipriai lipinti. Man nieko panašaus nebuvo, tad efektą giriu.

Bet ta formulė... ir kaina nemenka - dėl dviejų mėnesių nuostabaus efekto aš nemanau, kad verta virš 20 eur mokėti, kai turime fantastiškų, nebrangių ir efektyvių blakstienų tušų.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai