BARULAB "Hyaluron" Hydrating - drėkinanti lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi

Man labai, labai svarbu nepamesti savo veido rutinos, nes kitaip... tiesiog labai vargstu su sujautrėjusia oda, pleiskanojančiais skruostais ir nemaloniu tempimo jausmu, kuris tiek įsijautrina, kad atrodo net skauda visą veidą. Džiaugiuosi, kad pastaraisiais metais esu atradusi receptus, kurie man tinka, žinau, kad veido kaukės negaliu praleisti, žinau, kad turiu aktyviai drėkinti odą, tad bent tris kartus per mėnesį - lakštinė kaukė ir dar 2-4 kartus, kokia nors gelinė ar kreminė. Šiandien metas lakštinei kaukei ir paėmiau iš Barulab su hialuronu.


Produktas: BARULAB "Hyaluron" Hydrating - drėkinanti lakštinė veido kaukė su hialurono rūgštimi
Gamintojas: "BNK Co" Ltd. Pagaminta Korėjoje
Paskirtis: veido odai - drėkinti
Tinkamas tipas: visiems, ir jautriai
Labiausiai patiko: drėkinimas
Labiausiai nepatiko: lipnumas
Tūris: 1 vnt./ 23 g
Kaina: 1,99 Eur
Kur galima įsigyti: Eurokos, Glomi, Careline, Proco

Ką žada gamintojas: Drėkinamosiomis savybėmis pasižyminti kaukė drėkina odą tiek iš išorės, tiek iš vidaus ir suteikia jai išskirtinio švelnumo. Sudėtyje yra hialurono rūgšties.
 
Naudojimas: Kaukę dėkite ant švarios odos, sekite akių ir burnos sritis. Pirštų galiukais patapšnokite, kad kaukė priglustų prie odos. Palikite 10–15 minučių. Nuimkite kaukę. Patapšnokite veidą pirštų pagalvėlėmis, kad susigertų skysčio perteklius.


Pakuotė. Vienkartinis, plastikinis kaukės pakelis, nudažytas skaniai mėlyna spalva su lengvu ombre efektu. Pakuotės dizainas minimalistinis, patrauklus akiai ir kartu ant jo yra visa reikiama informacija ne tik korėjiečių, bet ir anglų kalbomis. 

Kvapas neutralus, natūralus. Papildomų kvapiųjų medžiagų gamintojas nenaudojo.

Konsistencija plonytis medžiaginis lakštas, prisotintas vandeningos konsistencijos veikliuoju serumu.

Sudėtis: Water, Glycerin, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Carbomer, Arginine, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Coptis Japónica Root Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Glycyrrhlza Glabra (Licorice) Root Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Disodium EDTA, Citrus Limón (Lemon) Fruit Extract, Polyglyceryl-10 Myristate, Polyglyceryl-10 Laurate, Sodium Hyaluronate, Caprylyl Glycol, Citrus Nobilis (Mandarin Orange) Oil, Zingiber Officinale (Ginger) Root Oil.


Poveikis. Labai džiaugiuosi nepriekaištinga veido kaukės sudėtimi: joje daug drėkinančių, odą minkštinančių, raminančių ir kondicionuojančių ingredientų. Nieko, kas kenktų odai! Saugiai parinkti konservantai, jokių nereikalingų kvapiųjų medžiagų. Fantastika.

Esu sužavėta plonyčiu veido kaukės lakštu, kuris beveik tobulai priglunda prie kūno odos. Jei nebučiau tingėjusi ir įkirpusi kraštus ties skruostikauliais - galėčiau tobulai visur priglostyti, tačiau prisipažinsiu, šiek tiek patingėjau. Kaukė tobulai prigludo ir iš kart jautėsi malonus gaivos jausmas. Kaukę ant veido odos laikiau tiek, kiek rekomenduoja gamintojas, nors šiuo atveju, galima ir ilgiau - lakštas nėra prasausėjęs, tad norint prailginti malonumą - galima. Tik labai svarbu sekti, kad kaukė nepradėtų džiūti ant veido odos.


Nuėmus kaukę, ant veido odos dar kuris laikas jaučiamas lipnumo jausmas. Kadangi kaukę darausi vakare, manęs labai neerzina, dar pakartotinai sutepu pakelyje likusius serumo likučius (lieka nemažai, pakanka ir rankoms), tuomet tepu vakaro veido kremą ir keliauju miegoti. 

Kaukė puikiai drėkina veido odą, suteikia jai malonų komfortą be šiek tiek švelnumo. Nors vizualiai didelio skirtumo nesimato, bet jausmas ir odos komfortas po naudojimo labai malonus. Kaukė man labai patiko - nepriekaištinga sudėtis, geras drėkinimas, jokių nereikalingų kvapų. Verta bandyti ir įsivaizduoju, kad vasarą, po kokių saulės vonių, kaukė būtų tiesiog tobula. 




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų GOLDEN ROSE "Paris" nagų lakas No.132.

Komentarai