ELFA PHARM "Burdock" varnalėšų šampūnas ir atstatomoji kaukė - balzamas prieš plaukų slinkimą su plaukų augimo aktyvatoriumi

Plaukų slinkimas nėra juokas... kol plaukai rimčiau neslenka, niekad nesusimąstai, kokia rimta tai bėda. Įsivaizduokite jausmą, netekus pusės, o mano atveju 2/3 plaukų, kai iš kasos lieka plonytė uodegėlė... Plaukų storiu niekuomet nesiskundžiau, bet per 1,5 metų stresą pamečiau labai daug plaukų, slinko ne pavieniai plaukai, o sruogomis! Įsivaizduokite, kai perbraukiate pirštais plaukus, o juose lieka sruogos per visą ilgį... Nefaina, nemalonu ir neramina. Sumažėjus stresui ir susikoncentravus į plaukus, pradėjau juos gydyti visaip, kaip išmanau... masažai, plaukų aliejavimas, serumai. Ir nors plaukų slinkimas palaipsniui mažėja, bet nei viena priemonė viena pati, nei vienas būdas, jei taikomas tik vienas - nepadės. Tad pastaruoju metu į rutiną įtraukiau man jau matytą ir kažkada legendomis iš lūpų į lūpas sklandžiusį šampūno ir kaukės duetą, skirtą mažinti plaukų slinkimą. Išbandžiau, baiginėju ir dalinuosi nuomone.


Produktas: ELFA PHARM "Burdock" varnalėšų šampūnas ir atstatomoji kaukė - balzamas prieš plaukų slinkimą su plaukų augimo aktyvatoriumi
Gamintojas: "Elfa Pharm". Pagaminta Lenkijoje
Paskirtis: plaukams - mažinti slinkimą, skatinti plaukų augimą, maitinti, stiprinti plaukus, apsaugoti
Tinkamas tipas: slenkantiems plaukams
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: balzamo sudėtyje yra alkoholio ir žalingų konservantų
Tūris: po 200 ml
Kaina: šampūnas - 2,89 Eur; kaukė - 3,39 Eur
Kur galima įsigyti: Maxima

Ką žada gamintojas:
ŠAMPŪNAS: Numeris vienas nuo plaukų slinkimo su plaukų augimo aktyvatoriumi, mažina galvos odos dirglumą, jau po pirmo panaudojimo juntamas nuostabus efektas, šampūnas skirtas dažnam naudojimui. Varnalėšų šampūno aktyviosios veikliosios medžiagos maitina plaukų šaknis, stiprina plaukų augimą, stimuliuoja plaukų keratino sluoksnio ląstelių atsinaujinimą ir stiprumą, apsaugo plaukų struktūrą nuo pažeidimų, gerai išplauna galvos odą ir paruošiam ją kitų preaparatų gydomųjų veikliųjų medžiagų įsisavinimui. Šampūno sudėtyje esantys rozmarino, čiobrelių, nykštukinės palmės, asiūklio, centelos ir kitų taigos žolelių eteriniai aliejai bei kviečių ir ryžių ekstraktai suteikia plaukams elastingumo, purumo, minkštumo ir sveikų plaukų blizgesio.

NAUDOJIMAS tolygiai paskirstyti ant drėgnų plaukų, įtrinti iki putų susidarymo, nuskalauti vandeniui. Esant reikalui - pakartoti. 


BALZAMAS - KAUKĖ: Pažeistų plaukų ekspress formulė, greitai matomas efektas. Atkuria plaukų struktūrą, palengvina plaukų šukavimą. Atkuriamoji varnalėšų kaukė - balzamas stiprina ir pailgina varnalėšų šampūno poveikį, atkuria pažeistą plaukų struktūrą iš vidaus, prisotina plaukų struktūrą drėgme, atkuria plaukų keratino audinius, apvelka juos apsaugine plėvele, kuri neleidžia tolimesniems pažeidimams. stimuliuoja plaukų maitinimą, aktyvizuoja ir pailgina plaukų augimo fazę, stimuliuoja keratino sintezę, nukreipia 'protingus proteinus' į plauko struktūrą, mažina ir slopina galvos odos dirglumą, niežulį, uždegiminius procesus bei reguliuoja galvos odos riebalinių liaukų sekreciją. Balzamo - kaukės sudėtyje esantis rozmarino, čiobrelių, avokado, naktinės našlaitės, centelos ir kitų taigos žolelių eteriniai aliejai bei ekstraktai derinyje su sojos proteinais suteikia plaukams elastingumo, minkštumo, purumo ir veidrodinį blizgesį, lengvina sušukavimą.

NAUDOJIMAS išplovus galvą varnalėšų šampūnu, paskirstyti balzamą - kaukę ant prieškaktinės zonos ir tolygiai paskirstyti per visą plaukų ilgį. Po 2 minučių nuskalauti vandeniu. 


Pakuotė. Tiek šampūnas, tiek balzamas - kaukė atkeliauja kartoninėje dėžutėje, kuriuos tamsaus plastiko buteliukas su šampūnu ir balto plastiko tūbelė su balzamu. Dizainas greičiausiai nėra pats patraukliausias? Pakuotės labai, labai gausiai apkrautos užrašais kirilica, kad šiaip yra keista, nes kompanija lenkiška. Tiesa, jei teisingai pamenu, ši kompanija yra bendra ukrainiečių ir lenkų, todėl greičiausiai tai normalu. Tačiau didelio susižavėjimo toks dizainas netraukia. 

Kvapas stiprus, jaučiamas dar kelias valandas po plaukų plovimo. Man labiausiai užsiuodžia varnalėšos, toks žalias, žalias augalo kvapas. Ne pats maloniausias, bet per daug nebarsiu - šių priemonių tikslas ir yra varnalėšos, tad ir kvapas atitinkamas.

Konsistencija šampūno - gelinės tekstūros; balzamo - kaukės - skystoko losjono konsistencijos.


Sudėtis: 
ŠAMPŪNAS: Aqua, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Myreth Sulfate, Cocamidopropyl Betane, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Laureth-2, Disodium Cocoamphodiacetate, Arcticum Lappa Root Extract, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Lupine Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Niacinamide, Midicago Sativa Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ligusticum Chuaxiong Root Extract, Persea Gratissima Fruit Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Urtica Dioica Leaf Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Equisetum Arvense Leaf Extract, Panthenol, Thymus Vulgaris Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, PEG-200 Hydrogenated Glyceryl Palmate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Propylene Glycol, Glycerin, Polysorbate 20, Polyquaternium-10, Citric Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Citrate, Sorbic Acid, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexandiol, Benzoic Acid, Disodium EDTA, Linalool, Limonene.

BALZAMAS - KAUKĖ: Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Behenamidopropyl Dimethylamine, Isopropyl Palmate, Urtica Dioica Leaf Extract, Arctium Lappa Root Extract, Persea Gratissima Oil, Hydrolyzed Lupine Seed Extract, Hydrolyzed Soy Protein, Panthenol, Hydrolyzed Keratin, Niacinamide, Medicago Sativa Leaf Extract, Polygonum Multiflorum Root Extract, Centella Asiatica Leaf Extract, Ligusticum Chuaxiong Root Extract, Persea Gratissima Fruits Extract, Serenoa Serrulata Fruit Extract, Ruscus Aculeatus Root Extract, Capsicum Annuum Fruit ExtractEquisetum Arvense Leaf Extract, Angelica Archangelica Root Extract, Thymus Vulgaris Flower/ Leaf Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Triceteareth-4 Phosphate, Methoxy PEG/ PPG-7/3 Aminopropyl Dimethicone, Lactic Acid, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Caprylyl Glycol, 1,2-Hexandiol, Benzoic Acid, Citric Acid, Pentaerythrityl Tetra-d-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Phenoxyethanol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Triethylene Glycol, Linalool, Limonene.


Poveikis. Pirmiausia norisi pradėti nuo priemonės sudėtinių dalių. Šampūnas puikios sudėties: saugiai parinktos putojimo medžiagos, konservantai, labai daug plaukams naudingų ekstraktų ir aliejų, tarp kurių ir populiarusis, plaukams labai naudingas varnalėšų aliejus. Tie patys naudingi aliejai ir ekstraktai kartojami ir balzamo - kaukės sudėtyje, tik čia jau yra alkoholio, čia jau yra akiai nemalonių konservantų, kurių naudojimas apribotas... Jau geriau koks Phenoxyethanol, nei parabenai ar methyl-konservantai. 

Plaukų šampūnas ir kaukė nėra skalsūs, o ir buteliukuose kiekio nėra daug, tad pakankamai greit susinaudoja. Šampūnas gerai putoja, švelniai plauna plaukus. Kaukė - balzamas gana skystas, neturi jokio riebumo, tad mano porėti plaukai, kaip kempinė sugeria vienkartinį kiekį ir jaučiu, kad per maža... naudoju negailėdama, bet mano plaukams reiktų dviejų balzamo pakuočių vienam šampūno buteliukui. 

Šiandien, baiginėjantis pakuotėms jau galiu drąsiai papasakoti apie priemonės poveikį. Jau po pirmojo plovimo pastebėjau, kad porelė plaukams suteikia labai daug švelnumo, purumo ir minkštumo. Plaukučiai primena mergaičių plaukus, dar nepaliestus formavimo priemonių ir chemijos - minkštutėliai, puručiai ir malonūs liesti. Deja, mano plaukai linkę gana stipriai pūstis ir porelė jokiais būdais nesugeba to pūtimosi suvaldyti - plaukas atrodo nuolat šiek tiek pasišiaušęs. Pirmuosius naudojimo kartus daugiau jokio poveikio kaip ir nepastebėjau, o šiandien, pasibaigus balzamus norisi pagirti. Mano plaukų atrodo daugiau, mano kasa atrodo storesnė, mano plaukai atrodo ilgesnis, o ir slenka mažiau, nei anksčiau... nebėra slinkimo sruogomis, tik pavieniai plaukai, kurių iškrenta vizualiai dar daugokai, tačiau tikiu, kad ilgiau naudojant porelę galima sulaukti labai teigiamų rezultatų. 

Žinoma, labai svarbu nepamiršti, kad viena priemonė nesustabdys plaukų slinkimo, tad norint gerų rezultatų, reiktų pasitelkti papildomas: serumus, priemones prieš plovimą, masažus kraujotakai gerinti, vitaminus - tik kompleksiškai galima pasiekti gerų rezultatų. Na o porelė labai faina, tik aš greičiausiai naudočiau tik šampūną - veikliosios medžiagos tos pačios, tik jame nėra žalingų konservantų bei alkoholio. Na ir greičiausiai norėčiau nepertraukiamai panaudoti bent gerą pusmetį.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai