NIMFĖ "Roželė" jūros druskos šveitiklis su erškėtuogių ekstraktu

Tinkama kūno priežiūra žiemos metu yra itin svarbi mano kasdienybės dalis - kai oda iš savęs sausa nuo pat vaikystės, nieko nepaveiksi, papildomų priemonių prisireikia. Ir čia gelbėja ne tik gerai drėkinantis kremas, tačiau ir reguliarus kūno šveitimas. Šveitiklis padeda pašalinti negyvas odos ląsteles, todėl ir kremai geriau susigeria ir drėkinimas intensyvesnis ir oda sveikesnio atspalvio bei natūraliai, gražiai, sveikai spindi. Kūno šveitiklį naudoju reguliariai ir noriu, kad oda jaustųsi komfortiškai. Tad šiam kartui noriu pasidalinti nuomone apie vieną iš šventinio laikotarpio dovanų - lietuvišką Nimfė kūno šveitiklį. Šio gamintojo kosmetiką apžiūriu dažnai, tiek internete, tiek mugių metu, bet dažniausiai iš gausybės produktų nepavyksta išsirinkti, o kokius noriu bandyti? Kurios linijos reiktų rinktis mano odai? Neapsisprendžiu, kuris kvapas man patiktų labiausiai. Galiausiai pasimesdavau tarp pasirinkimų ir taip ir nenusipirkdavau, tad labai džiaugiausi gavusi dovanų - pasirinkimą už mane padarė, tebuvo likę išbandyti.


Produktas: NIMFĖ "Roželė" druskos šveitiklis su erškėtuogių ekstraktu
Gamintojas: UAB "Natūralūs turtai". Pagaminta Lietuvoje
Paskirtis: kūno odai - pašalinti negyvas odos ląsteles, pamaitinti, suminkštinti odą
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: poveikis
Labiausiai nepatiko: linkęs prilipti prie vonios paviršių
Tūris: 260 g
Kaina: 8,00 Eur
Kur galima įsigyti: Nimfe.lt

Ką žada gamintojas: Nusiprausus pirtyje ar duše nedideliu kiekiu druskos išsitrinti visą kūną sukamaisiais judesiais. Nuplauti vandeniu. Šveitiklis lengvai nusiplauna. Druska išvalys kūną nuo senų odos ląstelių, aliejus pamaitins ir suminkštins odą.


Pakuotė. Paprastas, skaidraus stiklo stiklainėlis su metaliniu dangteliu. Man patinka toks paprastas gamintojo sprendimas - stiklą lengviausia perdirbti, o labai norint ir galima pakartotinai panaudoti namuose. Aš sunaudojusi planuoju išmesti rūšiuojant, tačiau maža ką, - pamenu darželyje visuomet reikdavo tų mažų stiklainiukų visokiems žibintėliams, žvakutėms ir rankdarbiams. 

Man patinka šio gamintojo pakuočių etiketės, puoštos patraukliu gėlių raštu - visiškai Gėlėtos kosmetinės stilius. Man gražu, labai gražu ir man regis su šios kosmetikos dizainere rastume bendrą temą stilistikos klausimais.

Kvapas visiškas erškėtuogių aromatas! Labai natūraliai kvepia, tik pagal kvapo intensyvumą galima suprasti, kad kvapas pastiprintas papildomomis aromatinėmis priemonėmis. O, bet, tačiau - aromatas labai geras ir primena natūralų erškėtuogių kvapą.

Konsistencija tirštoka, sunkoka, jaučiasi ir druskos ir jas rišanti, tiršta kreminė masė. Sunkiai apibūdinama, lyg ir ne visai vienalytė, šiek tiek biri, bet kartu ta masė puikiai veikia kaip šveitiklis.


Sudėtis: Maris Salt, Vitis Vinifera Seed Oil, Triticum Vulgare Germ Oil, Hydrogenated Rapessed Oil, Sodium Cocoyl Isethionate, Rosehip Fruit Extract, Parfum, Linalool, Coumarin.


Poveikis. Pirmiausia pagirsiu šveitiklio sudėtines dalis: pagrindą sudaro jūros druska, vynuogių sėklų, kviečių ir rapsų aliejai, yra erškėtuogių aliejaus ir pridėta kvepalų aromatui sukurti bei pastiprinti. Sudėtis gera - gamintojas nenaudojo jokių agresyvių konservantų, parinko saugias odą valančias ir putojimą sukeliančias medžiagas. Puikiai parinkta ir saugiai sukurta.

Kūno šveitiklio konsistencija man keistoka, masė atrodo tuoj tuoj pabirs tarp pirštų, tačiau net ir trinant į odą puikiai laikosi, lengvai įsimasažuoja ir gerai šveičia. Kūno šveitimo intensyvumą galima lengvai reguliuoti daugiau ar mažiau spaudžiant prie odos, stipriau ar lengviau masažuojant. Tikriausiai reiktų atkreipti dėmesį į tai, kad druskos pagrindo šveitiklis gali dilgčioti, jei oda pažeista, tarkim esate įsipjovusios skutimosi metu ar ant odos yra kokių žaizdelių. Cukraus pagrindo šveitikliai to nedaro, tačiau kažkodėl druskos pagrindo populiaresni, greičiausiai dėl to, kad pagaminti pigiau ir kainą vartotojui galima pasiūlyti patrauklesnę. Be to, druskos kristalai tirpsta lėčiau, todėl ilgiau galima masažuoti į kūno odą.

Šveitiklis puikiai šveičia ir ant odos šveitimo metu palieka riebią, storą plėvelę. Didžioji dalis jos nusiskalauja vandeniu, ant odos lieka plonytis sluoksnis, suteikiantis odai švelnumo ir lygumo. Jausmas toks, lyg oda būtų pamaitinta, tik aš labai nemėgstu, kai šveitikliai palieka riebaliuką ant odos, na tiesiog nemėgstu, nors ir nieko blogo. Tad aš asmeniškai gerai nuplaunu kūno prausikliu, tačiau jei mėgstate, kad šveitiklis paliktų tą plėvelę - jums patiks, riebaliukas pasidengia plonu sluoksniu ir pernelyg neerzina ir manęs (kai aš esu labai jautri tuo klausimu). Šveitiklis labai maloniai kvepia ir šveičia puikiai. Vienintelis trūkumas man pasirodė tas, jog priemonė linkusi prilipti prie vonios paviršių, dažyti kraštus ir nenusiskalauja tik šiltu vandeniu. Nedidelė bėda - jei dar po to naudoju plaunančias priemones, šampūną ar dušo želė, jų putos lyg ir pašalina didžiąją dalį likučių, tačiau reiktų atkreipti dėmesį, kad po šveitiklio naudojimosi greičiausiai reikės pavalyti (ar pilnai išvalyti) vonią. O šiaip - fainas produktas - mėgaujuosi naudodama.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

📍 Šiame įraše ant mano nagų MAX FACTOR Max Effect nagų lakas "39 Ruby Tuesday".

Komentarai

  1. Į šveitiklių temą - kaip tik nusipirkau Geomar braškių kvapo šveitiklį. Dar prieš tai pasiskaičiau jūsų blogą, nes ir mano oda sausa, tai labai daug kas iš jūsų bandytu produktų ir man tinka bei patinka. Ir ką galiu pasakyti - daugiau jokio kito šveitiklio ir nebepirksiu: Geomar skaniai kvepia, gerai šveičia, ir riebaliukas lengvai nusiplauna nuo odos (na aš iš tų, kuriuos tas riebaliukas nervina :) ), konsistencija fantastiška, kainos ir kokybės santykis - idealus! Taip kad ačiū, jog rašote šį blogą, bei dalinatės savo potyriais! Labai praverčia nuoširdžios ir ne reklaminės ar kokios influenceriškos rekomendacijos!

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Kaip smagu, kad mano patirtis ir nuomonė padėjo atrasti jums pasiteisinusius produktus! Labai džiaugiuosiu ir ačiū už jūsų komentarą - nuoširdžiai šypsausi 🙂

      Panaikinti

Rašyti komentarą