FROSCH Granatapfel rankų muilas su granatų ekstraktu

Muilas - kasdienybės dalis, kuri iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti neįdomi ir neverta dėmesio, tačiau esu linkusi kaip tik tai kasdienybei skirti daugiau dėmesio. Muilu rankas plauname ne kartą per dieną, dažnai, dėl to geras, patikimas, kokybiškas muilas. Mūsų namuose labai pasitikima ir labai mėgstama Frosch prekinio ženklo produkcija, tad jau ne pirmą kart perku muilą su granatais. Tik šį kart fiksuoju nuomonę tinklaraštyje.


Produktas: FROSCH Granatapfel rankų muilas su granatų ekstraktu
Gamintojas: "Werner & Mertz" GmbH. Pagaminta Vokietijoje
Paskirtis: rankų odai prausti, šalinti nešvarumus
Tinkamas tipas: visiems
Labiausiai patiko: kokybė
Labiausiai nepatiko: neturiu jokių priekaištų, gal tik kaina kiek aukštesnė
Tūris: 500 ml
Kaina: 3,15 Eur
Kur galima įsigyti: Drogas, Maxima ir kt.

Ką žada gamintojas: Sudėtyje yra odą drėkinančių medžiagų, lengvai pašalinančių nešvarumus ir kiekvieno rankų plovimo metu apsaugančių odą nuo sausėjimo. pH neutralus.
NAUDOJIMAS: atsukite dangtelį ir supilkite muilą į dozatorių. Ant rankos užtepkite muilo, užpilkite šiek tiek vandens, plaukite rankas kaip įprasta. Nuskalaukite.

Sudėtis: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycerin, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Oleate, Coco-Glucoside, Punica Granatum Fruit Extract, Citric Acid, Lactic Acid, Sodium Benzoate, Glycol Distearate, Parfum, CI 14720, CI 15985.


Mano nuomonė. Visuomet, kai turiu galimybę, stengiuosi pirkti muilo papildymo pakuotes - mažiau plastiko, daugiau muilo ir geresnė kaina. Šiuo atveju taip pat - pirkau plastiko maišelį su papildymu. Nors Frosch papildymai palyginus nedideli, bet vis tiek ekonomiškiau, nei pirkti muilo buteliukus. Apskritai labai daug šios kompanijos produktų parduodami papildymo pakuotėse ir man tai labai patinka. Plono, tačiau tvirto plastiko pakuotė balto dizaino, gana paprasta. 

Frosch muilo sudėtis labai gera, nors joje yra SLS - putojimą ir valymą sukeliančios medžiagos, kuri gali sausinti odą, tačiau jokio sausinimo naudojantis muilu niekuomet nepajaučiau. Šalia sudėtyje yra drėkinančių, odą kondicionuojančių ingredientų - viena geresnių muilo sudėčių iš to, ką galima nusipirkti prekybos centre.

Muilas švelniai rožinės spalvos, maloniai kvepia gaiviu, vaisiniu aromatu. Muilas gerai putoja, švelniai ir švariai prausia rankų odą ir trumpam pakvėpina maloniu aromatu. Tai ne pirmoji šito muilo pakuotė mūsų namuose ir visuomet pasidžiaugiu jo kokybe, sudėtimi ir puikiu poveikiu. Gal tik kaina šiek tiek aukštesnė, nei panašių rinkoje esančių, tačiau kokybė labai verta dėmesio. Man patinka ir puikiai žinau, kad pasibaigus šitam, kartosiu dar ne kartą.




Ačiū, kad skaitote,
Gėlėta kosmetinė

Komentarai